Κρατερός Κατσούλης: Το πρόβλημα υγείας και οι αλλαγές στη ζωή του
12:04 - 23/07/2021
Μιλώντας στην Γιώτα Τσιμπρικίδου, ο Κρατερός Κατσούλης αναφέρθηκε στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και πώς αυτό του άλλαξε τη […]
The post Κρατερός Κατσούλης: Το πρόβλημα υγείας και οι αλλαγές στη ζωή του appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κρατερός Κατσούλης: Έχω κάνει κακό στην υγεία μου λόγω πολλής δουλειάς
Διαβάστε το στο Κρατερός Κατσούλης: Μιλά πρώτη φορά για το πρόβλημα της υγείας του
Ο Κρατερός Κατσούλης μίλησε στην Γιώτα Τσιμπρικίδου και εξήγησε τον λόγο που αποχώρησε από την εκπομπή
To άρθρο Κρατερός Κατσούλης: Μιλά πρώτη φορά για το πρόβλημα της υγείας του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΚρατερός Κατσούλης: Το πρόβλημα υγείας και οι αλλαγές στη ζωή του
“Πέρασα ένα ισχυρό σοκ από μια παραλίγο πολύ μεγάλη ζημιά που πήγα να πάθω στην υγεία μου”, εξομολογείται ο Κρατερός Κατσούλης. Μιλώντας στην Γιώτα Τσιμπρικίδου, ο Κρατερός Κατσούλης αναφέρθηκε στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και πώς αυτό του άλλαξε τη ζωή. «Πέρασα ένα ισχυρό σοκ από μια παραλίγο πολύ μεγάλη ζημιά που πήγα να […]
Διαβάστε το στο irafina.grΚρατερός Κατσούλης: Το πρόβλημα υγείας και οι αλλαγές στη ζωή του
Σε μια από τις πλέον δημιουργικές φάσεις της ζωής του βρίσκεται αυτήν την περίοδο ο Κρατερός Κατσούλης ο οποίος πρωταγωνιστεί...
The post Κρατερός Κατσούλης: Το πρόβλημα υγείας και οι αλλαγές στη ζωή του appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr