Κρατερός Κατσούλης: Το πρόβλημα υγείας και οι αλλαγές στη ζωή του

12:04 - 23/07/2021

Μιλώντας στην Γιώτα Τσιμπρικίδου, ο Κρατερός Κατσούλης αναφέρθηκε στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και πώς αυτό του άλλαξε τη […] The post Κρατερός Κατσούλης: Το πρόβλημα υγείας και οι αλλαγές στη ζωή του appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κρατερός Κατσούλης: Έχω κάνει κακό στην υγεία μου λόγω πολλής δουλειάς

Διαβάστε το στο

Κρατερός Κατσούλης: Μιλά πρώτη φορά για το πρόβλημα της υγείας του

Ο Κρατερός Κατσούλης μίλησε στην Γιώτα Τσιμπρικίδου και εξήγησε τον λόγο που αποχώρησε από την εκπομπή To άρθρο Κρατερός Κατσούλης: Μιλά πρώτη φορά για το πρόβλημα της υγείας του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Κρατερός Κατσούλης: Το πρόβλημα υγείας που άλλαξε τη ζωή του

Διαβάστε το στο e-daily.gr

“Πέρασα ένα ισχυρό σοκ από μια παραλίγο πολύ μεγάλη ζημιά που πήγα να πάθω στην υγεία μου”, εξομολογείται ο Κρατερός Κατσούλης. Μιλώντας στην Γιώτα Τσιμπρικίδου, ο Κρατερός Κατσούλης αναφέρθηκε στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και πώς αυτό του άλλαξε τη ζωή. «Πέρασα ένα ισχυρό σοκ από μια παραλίγο πολύ μεγάλη ζημιά που πήγα να […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Σε μια από τις πλέον δημιουργικές φάσεις της ζωής του βρίσκεται αυτήν την περίοδο ο Κρατερός Κατσούλης ο οποίος πρωταγωνιστεί... The post Κρατερός Κατσούλης: Το πρόβλημα υγείας και οι αλλαγές στη ζωή του appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο