Σμαράγδα Καρύδη: «Είμαι εναντίον του αντιεμβολιαστικού κινήματος»

12:28 - 23/07/2021

Για το αντιεμβολιασικό κίνημα μίλησε στο Καλοκαίρι #not η Σμαράγδα Καρύδη. Η ηθοποιός ήταν σαφής… «Θα ένιωθα ασφάλεια να πάω […] The post Σμαράγδα Καρύδη: «Είμαι εναντίον του αντιεμβολιαστικού κινήματος» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σμαράγδα Καρύδη: «Είμαι εναντίον του αντιεμβολιαστικού κινήματος, δεν το καταλαβαίνω»

Μεταξύ άλλων η ηθοποιός ανέφερε πως η ίδια έχει εμβολιαστεί και είναι εναντίον των αρνητών του εμβολίου, καθώς είναι ο μόνος τρόπος να προφυλαχθούμε

Διαβάστε το στο

Σμαράγδα Καρύδη: «Δεν καταλαβαίνω το αντιεμβολιαστικό κίνημα. Νιώθω ασφάλεια σε χώρο μόνο για εμβολιασμένους»

Σμαράγδα Καρύδη: Στην κάμερα της εκπομπής “Καλοκαίρι #not” μίλησε η γνωστή ηθοποιός. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην έντονη άρνηση που κυριαρχεί το τελευταίο διάστημα εναντίον των εμβολίων και κυρίως του κορωνοϊού, ενώ ανέφερε πως και η ίδια έχει εμβολιαστεί. Σμαράγδα Καρύδη: Όσα δήλωσε στην εκπομπή Όπως εξήγησε η γνωστή ηθοποιός, όχι μόνο εμβολιάστηκε, αλλά είναι και κατά […] The post Σμαράγδα Καρύδη: «Δεν καταλαβαίνω το αντιεμβολιαστικό κίνημα. Νιώθω ασφάλεια σε χώρο μόνο για εμβολιασμένους» appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr

«Θα ένιωθα ασφάλεια να πάω σε ένα χώρο μόνο με εμβολιασμένους. Εγώ είμαι εμβολιασμένη», τονίζει η ηθοποιός

Διαβάστε το στο

Η Σμαράγδα Καρύδη δηλώνει: «Είμαι εναντίον του αντιεμβολιαστικού κινήματος»

Στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» μίλησε η Σμαράγδα Καρύδη, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο αντιεμβολιασικό κίνημα...

Διαβάστε το στο Zougla

Η Σμαράγδα Καρύδη δηλώνει: «Είμαι εναντίον του αντιεμβολιαστικού κινήματος»

Στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» μίλησε η Σμαράγδα Καρύδη, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο αντιεμβολιασικό κίνημα. «Θα ένιωθα...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

«Θα ένιωθα ασφάλεια να πάω σε ένα χώρο μόνο με εμβολιασμένους. Εγώ είμαι εμβολιασμένη. Είμαι υπέρ των εμβολίων γενικά, όχι τώρα. Όλο αυτό το αντιεμβολιαστικό κίνημα που υπάρχει τα τελευταία χρόνια δεν το καταλαβαίνω. Δεν καταλαβαίνω γιατί έπρεπε να επιστρέψει η Ιλαρά, μια ασθένεια που την είχαμε καταπολεμήσει. Η δική μου γενιά δεν το είχε […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

“Θα ένιωθα ασφάλεια να πάω σε ένα χώρο μόνο με εμβολιασμένους. Εγώ είμαι εμβολιασμένη”, τονίζει η Σμαράγδα Καρύδη. Για το αντιεμβολιασικό κίνημα μίλησε στο Καλοκαίρι #not η Σμαράγδα Καρύδη. Η ηθοποιός ήταν σαφής… «Θα ένιωθα ασφάλεια να πάω σε ένα χώρο μόνο με εμβολιασμένους. Εγώ είμαι εμβολιασμένη. Είμαι υπέρ των εμβολίων γενικά, όχι τώρα. Όλο […] Το άρθρο Σμαράγδα Καρύδη: «Είμαι εναντίον του αντιεμβολιαστικού κινήματος» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

“Θα ένιωθα ασφάλεια να πάω σε ένα χώρο μόνο με εμβολιασμένους. Εγώ είμαι εμβολιασμένη”, τονίζει η Σμαράγδα Καρύδη. Για το αντιεμβολιασικό κίνημα μίλησε στο Καλοκαίρι #not η Σμαράγδα Καρύδη. Η ηθοποιός ήταν σαφής… «Θα ένιωθα ασφάλεια να πάω σε ένα χώρο μόνο με εμβολιασμένους. Εγώ είμαι εμβολιασμένη. Είμαι υπέρ των εμβολίων γενικά, όχι τώρα. Όλο […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Σμαράγδα Καρύδη: Είμαι εναντίον του αντιεμβολιαστικού κινήματος

«Όλο αυτό το αντιεμβολιαστικό κίνημα που υπάρχει τα τελευταία χρόνια δεν το καταλαβαίνω» Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Καλοκαίρι #not, η Σμαράγδα Καρύδη αναφέρθηκε στο... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Σμαράγδα Καρύδη: Είμαι εναντίον του αντιεμβολιαστικού κινήματος

Διαβάστε το στο spoilers

Σμαράγδα Καρύδη: Άγριο ξέσπασμα κατα των αντιεμβολιαστών

Η Σμαράγδα Καρύδη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Καλοκαίρι #not του Open και μίλησε για ποιον λόγο είναι κατά του αντιεμβολιαστικού κινήματος. από το sportime.gr. για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε το στο sportime.gr

Σμαράγδα Καρύδη: «Είμαι ενάντια στους αντιεμβολιαστές»

Στην τηλεοπτική εκπομπή του ΟΡΕΝ Καλοκαίρι #not μίλησε η Σμαράγδα Καρύδη η οποία εκτός όλων των άλλων αναφέρθηκε και στο εμβόλιο για τον κορονοϊό. Η Σμαράγδα Καρύδη εκτός όλων των…

Διαβάστε το στο politik.gr

Η άποψη της ηθοποιού

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Σμαράγδα Καρύδη: "Είμαι εναντίον του αντιεμβολιαστικού κινήματος"

"Θα ένιωθα ασφάλεια να πάω σε ένα χώρο μόνο με εμβολιασμένους"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο