Κρατερός Κατσούλης: Πέρασα ένα ισχυρό σοκ από μια παραλίγο πολύ μεγάλη ζημιά που πήγα να πάθω στην υγεία μου
13:38 - 23/07/2021
Δημοσιεύθηκε: 23 Ιουλίου 2021 13:30 Ο Κρατερός Κατσούλης μίλησε στο artpodcast και εστίασε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε προκειμένου να ανταποκριθεί στις πολλές ασχολίες που...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Κρατερός Κατσούλης: Πέρασα ένα ισχυρό σοκ από μια παραλίγο πολύ μεγάλη ζημιά που πήγα να πάθω στην υγεία μου
Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κρατερός Κατσούλης: «Πέρασα ένα ισχυρό σοκ από μια παραλίγο πολύ μεγάλη ζημιά»
Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και πόσο του άλλαξε την ζωή μίλησε ο Κρατερός Κατσούλης στην Γιώτα Τσιμπρικίδου. “Πέρασα ένα ισχυρό σοκ από μια παραλίγο πολύ μεγάλη ζημιά που πήγα να πάθω στην υγεία μου. Κανονικά πρέπει να κάνουμε μία δουλειά. Το κάνω πάρα πολλά χρόνια. Δεν θέλω πια να έχω αυτή την αγωνία, ... Περισσότερα
To άρθρο Κρατερός Κατσούλης: «Πέρασα ένα ισχυρό σοκ από μια παραλίγο πολύ μεγάλη ζημιά» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Κρατερός Κατσούλης: Πέρασα ένα ισχυρό σοκ και παραλίγο να πάθω πολύ μεγάλη ζημιά στην υγεία μου
Σε μια από τις πλέον δημιουργικές φάσεις της ζωής του βρίσκεται αυτήν την περίοδο ο Κρατερός Κατσούλης ο οποίος πρωταγωνιστεί στην ταινία της Μιμής Ντενίση, «Σμύρνη μου αγαπημένη». Ο ηθοποιός, ο οποίος λίγο πριν το φινάλε της εκπομπής στη «Φωλιά των ΚουΚου» αποφάσισε να αποχωρήσει από την παρουσίαση και να ασχοληθεί αποκλειστικά με την υποκριτική, είχε ξαφνιάσει με αυτή του την απόφαση τους θαυμαστές του. «Κανονικά πρέπει να κάνουμε μία δουλειά» ανέφερε ο Κρατερός Κατσούλης σχολιάζοντας τις επαγγελματικές του επιλογές στο podcast της Γιώτας Τσιμπρικίδου και το ηχητικό απόσπασμα μεταδόθηκε στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» του Open το πρωί της Παρασκευής. «Το κάνω πάρα πολλά χρόνια. Δεν θέλω π
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΚρατερός Κατσούλης: «Πέρασα ισχυρό σοκ από μια παραλίγο μεγάλη ζημιά που πήγα να πάθω στην υγεία μου»
Μιλώντας στην Γιώτα Τσιμπρικίδου, ο Κρατερός Κατσούλης αναφέρθηκε στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και πώς αυτό του άλλαξε τη ζωή. «Πέρασα ένα ισχυρό σοκ από μια παραλίγο πολύ μεγάλη ζημιά που πήγα να πάθω στην υγεία μου», είπε. «Κανονικά πρέπει να κάνουμε μία δουλειά. Το κάνω πάρα πολλά χρόνια. Δεν θέλω πια να έχω […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΚρατερός Κατσούλης: Έκανα μεγάλο κακό στην υγεία μου - Παραλίγο να πάθω πολύ μεγάλη ζημιά
Για τα σοβαρά προβλήματα υγείας που πέρασε μίλησε ο Κρατερός Κατσούλης.
Διαβάστε το στο thetoc.grΚρατερός Κατσούλης: Παραλίγο να πάθω πολύ μεγάλη ζημιά στην υγεία μου
Ο Κρατερός Κατσούλης μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και εξήγησε γιατί αποχώρησε από την παρουσίαση εκπομπής στη τηλεόραση.Ο Κρατερός Κατσούλης εγκατέλειψε την τηλεόραση και συγκεκριμένα την θέση του παρουσιαστή, καθώς αποχώρησε από την εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου». Ο γνωστός ηθοποιός έδωσε συνέντευξη και σύμφωνα με την εκπομπή «Καλοκαίρι #not» αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους αναγκάστηκε να αποτραβηχτεί. «Κανονικά πρέπει να κάνουμε μία δουλειά. Το κάνω πάρα πολλά χρόνια. Δεν θέλω πια να έχω αυτή την αγωνία, να κάνω συνέχεια όλη αυτή την υπέρβαση, προκειμένου να έχει το αποτέλεσμα της δουλειά μου, την ποιότητα που εγώ θεωρώ ότι οπωσδήποτε πρέπει να έχει. Δεν μπορείς να κάνε
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΚρατερός Κατσούλης: "Πέρασα ένα ισχυρό σοκ από μια πολύ μεγάλη ζημιά που πήγα να πάθω στην υγεία μου" (video)
"Δεν θέλω πια να έχω αυτή την αγωνία"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr