ΔΝΤ: Η ελληνική οικονομία θα κινηθεί πιο αργά από το 2020 και μετά - Ανάπτυξη 2% το 2019 και 2,2% το 2020
17:28 - 15/10/2019
Ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας με ρυθμό 2% για το 2019 προβλέπει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στην έκθεση του για τις Παγκόσμιες Οικονομικές Προοπτικές (World Economic Outlook).
Την έκθεση παρουσίασε σήμερα η επικεφαλής οικονομολόγος Γκίτα Γκόπινατ στο πλαίσιο της φθινοπωρινής συνόδου του ΔΝΤ που πραγματοποιείται στην Ουάσιγκτον.
Ανάπτυξη 2% το 2019, αλλά επιβράδυνση τα επόμενα χρόνια
Για το μέτωπο της ανάπτυξης, το ΔΝΤ καταγράφει αύξηση του ΑΕΠ κατά 2% για το τρέχων έτος και 2,2% για το 2020.
Starting Now: Live press conference on the release of the October 2019 World Economic Outlook by Gita Gopinath. Tune in to watch! #WEO https://t.co/BbiyJkpJ1M pic.twitter.com/mFfjalZH8u
— IMF (@IMFNews
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr