Επαφή με κρούσμα Κορονοϊού: Τι ισχύει για τους πλήρως εμβολιασμένους για καραντίνα και τεστ
18:02 - 26/07/2021
Επαφή με κρούσμα: Κάποια μέλη οικογενειών πρέπει να συνεχίσουν τα μέτρα προφύλαξης για να προστατεύονται ενάντια στον κορωνοϊό, όπως τα παιδιά που δεν είναι ακόμη σε ηλικία για να εμβολιαστούν, αλλά και οι άνθρωποι με ανοσοανεπάρκεια. Επαφή με κρούσμα: Τι ισχύει για τους πλήρως εμβολιασμένους Οι Ιατροί από την Θεραπευτική...
The post Επαφή με κρούσμα Κορονοϊού: Τι ισχύει για τους πλήρως εμβολιασμένους για καραντίνα και τεστ appeared first on Newsitamea.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο newsitamea.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θετικός στον κορονοϊό ο Α. Γεωργιάδης – “Είμαι πλήρως εμβολιασμένος, μπαίνω σε καραντίνα”
Σε καραντίνα βρίσκεται ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης καθώς βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Την είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος με ανάρτησή του στο Twitter, πως χθες το βράδυ ανέβασε πυρετό αν και την ίδια μέρα το πρωί είχε υποβληθεί σε rapid test, μετά την εμφάνισή του στον ΑΝΤ1, και εντοπίστηκε να είναι θετικός στον κορονοϊό. […]
Διαβάστε το στο mikrometoxos.grΘετικός στον κορωνοϊό ο Άδωνις Γεωργιάδης: Είμαι πλήρως εμβολιασμένος, μπαίνω σε καραντίνα
Ανέβασε πυρετό το βράδυ της Δευτέρας, ενώ το πρωί είχε βγει αρνητικός σε rapid test – «Ξέρω πως θα το περάσω ήπια, γιατί είμαι εμβολιασμένος» Θετικός στον κορωνοϊό εντοπίστηκε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης. Όπως ο ίδιος ο κ. Γεωργιάδης αποκάλυψε με ανάρτησή του στο Twitter, χθες το βράδυ ανέβασε πυρετό αν και την ίδια ...
Διαβάστε το στο agrinionews.gr