Μάγδα Τσέγκου: Ραγίζουν καρδιές τα λόγια για τον 14χρονο ανιψιό της

15:24 - 27/07/2021

Βαρύτατο το πένθος για την Μάγδα Τσέγκου και την οικογένειά της. Ο 14χρονος ανιψιός της έχασε τη ζωή του σε […] The post Μάγδα Τσέγκου: Ραγίζουν καρδιές τα λόγια για τον 14χρονο ανιψιό της appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μάγδα Τσέγκου: Ραγίζουν καρδιές τα λόγια της για τον θάνατο του 14χρονου ανιψιού της

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια είναι συντετριμμένη με την τραγική κατάληξη του νεαρού αγοριού

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Μάγδα Τσέγκου: Το σπαρακτικό μήνυμά της για το χαμό του 14χρονου ανιψιού της (φώτο)

«Αυτό ήταν το παιδάκι μας, το παλικαράκι μας, το ευγενικό μας, το καλόκαρδο μας»Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της Μάγδας Τσέγκου για το χαμό του 14χρονου ανιψιού της

Δραματικές μέρες βιώνει η Μάγδα Τσέγκου αλλά και η οικογένειά της καθώς ο 14χρονος ανιψιός της Άγγελος σκοτώθηκε σε τροχαίο το μεσημέρι του Σαββάτου. Η δημοσιογράφος είναι βυθισμένη στο πένθος όπως και οι οικείοι της. Το μήνυμα της Μάγδας Τσέγκου για το χαμό του 14χρονου ανιψιού της είναι σπαρακτικό. Η Μάγδα Τσέγκου ανάρτησε μια φωτογραφία του 14χρονου παιδιού και έγραψε στο κείμενο: «Αυτό ήταν το παιδάκι μας, το παλικαράκι μας, το ευγενικό μας, το καλόκαρδο μας, το σοβαρό μας, το σεμνό μας, το υπέροχο μας, η ψυχούλα μας ο Άγγελος μας. «Σ’ αγαπώ πολύ Θεία μου» μου έλεγε κάθε φορά πριν κλείσουμε το τηλέφωνο πάντα. Έτσι κλείσαμε προχθές που με πήρε για την γιορτή μου να μου ευχηθεί. Στις 22

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μάγδα Τσέγκου: «Ραγίζει» καρδιές η νέα ανάρτηση για τον 14χρονο ανιψιό της

Σε βαρύ πένθος βρίσκεται η οικογένεια της δημοσιογράφου Μάγδας Τσέγκου τις τελευταίες ημέρες, αφού ο 14χρονος ανιψιός της έχασε τη ζωή του σε τροχαίο...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Μάγδα Τσέγκου: “Ραγίζει” καρδιές η νέα ανάρτηση για τον θάνατο του 14χρονου ανιψιού της

Σε βαρύ πένθος βρίσκεται η οικογένεια της Μάγδας Τσέγκου τις τελευταίες ημέρες, αφού ο 14χρονος ανιψιός To άρθρο Μάγδα Τσέγκου: “Ραγίζει” καρδιές η νέα ανάρτηση για τον θάνατο του 14χρονου ανιψιού της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Μάγδα Τσέγκου: Ραγίζει καρδιές με ανάρτηση για τον ανιψιό της που σκοτώθηκε - Αυτό ήταν το παλικάρι

Μία νέα ανάρτηση έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μάγδα Τσέγκου και πραγματικά ραγίζει καρδιές.

Διαβάστε το στο mothersblog.gr

Μάγδα Τσέγκου: Ραγίζουν καρδιές τα λόγια για τον 14χρονο ανιψιό της

“Σ’ αγαπώ πολύ Θεία μου… μου έλεγε κάθε φορά πριν κλείσουμε το τηλέφωνο πάντα. Έτσι κλείσαμε προχθές που με πήρε για την γιορτή μου να μου ευχηθεί”, γράφει η Μάγδα Τσέγκου. Βαρύτατο το πένθος για την Μάγδα Τσέγκου και την οικογένειά της. Ο 14χρονος ανιψιός της έχασε τη ζωή του σε τροχαίο, πριν από λίγες […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της Μάγδας Τσέγκου για το χαμό του 14χρονου ανιψιού της

Δραματικές μέρες βιώνει η Μάγδα Τσέγκου αλλά και η οικογένειά της καθώς ο 14χρονος ανιψιός της Άγγελος σκοτώθηκε σε τροχαίο το μεσημέρι του Σαββάτου. Η δημοσιογράφος είναι βυθισμένη στο πένθος όπως και οι οικείοι της. Το μήνυμα της Μάγδας Τσέγκου για το χαμό του 14χρονου ανιψιού της είναι σπαρακτικό. Η Μάγδα Τσέγκου ανάρτησε μια φωτογραφία […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο