Ράκος ο Πέτρος Φιλιππίδης: Θα πάει στις φυλακές Τρίπολης «παρέα» με τον Δημήτρη Λιγνάδη

19:44 - 27/07/2021

Ο ηθοποιός κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, σε βάρος συναδέλφων του ηθοποιών. Οι ισχυρισμού του Φιλιππίδη δεν έπεισαν την ανακρίτρια, η οποία διέταξε την προφυλάκισή του. Αμέσως άνδρες της ΕΛ.ΑΣ τον συνέλαβαν και τον μετάφεραν στην ΓΑΔΑ. Στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ κρατείται ο Πέτρος Φιλιππίδης σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Αύριο αναμένεται […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η μεταγωγή του Πέτρου Φιλιππίδη στις φυλακές Τρίπολης

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Πέτρος Φιλιππίδης: Από τη ΓΑΔΑ στις φυλακές της Τρίπολης

Στις φυλακές της Τρίπολης οδηγείται ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος πέρασε στη νύχτα στη ΓΑΔΑ, καθώς κρίθηκε προφυλακιστέος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού. Στις φυλακές Τρίπολης κρατούνται έγκλειστοι που κατηγορούνται για σεξουαλικά αδικήματα όπως ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, Δημήτρης Λιγνάδης. Εντός της ημέρας αναμένεται να εκδοθεί το φυλακιστήριο με το οποίο θα ορίζεται ... Περισσότερα To άρθρο Πέτρος Φιλιππίδης: Από τη ΓΑΔΑ στις φυλακές της Τρίπολης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Με χειροπέδες ο Πέτρος Φιλιππίδης – Ξεκίνησε η μεταγωγή του στις φυλακές της Τρίπολης [φωτογραφίες]

Ο Πέτρος Φιλιππίδης πέρασε το βράδυ κρατούμενος στη ΓΑΔΑ και σύμφωνα με πληροφορίες η διάταξη του εισαγγελέα σχετικά αναφέρει πως θα μεταφερθεί ως προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές της Τρίπολης.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Με χειροπέδες ο Πέτρος Φιλιππίδης – Ξεκίνησε η μεταγωγή του στις φυλακές της Τρίπολης [φωτογραφίες]

Ο Πέτρος Φιλιππίδης πέρασε το βράδυ κρατούμενος στη ΓΑΔΑ και σύμφωνα με πληροφορίες η διάταξη του εισαγγελέα σχετικά αναφέρει πως θα μεταφερθεί ως προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές της Τρίπολης.

Διαβάστε το στο tovima

Πέτρος Φιλιππίδης: Από τη ΓΑΔΑ απευθείας στις φυλακές της Τρίπολης

Στις φυλακές της Τρίπολης, οδηγείται ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης που κατηγορείται για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού μετά από ισάριθμες καταγγελίες συναδέλφων του γυναικών σε βάρος του. Αυτή την ώρα φεύγει από τη ΓΑΔΑ που βρισκόταν και μεταφέρεται στις φυλακές Τρίπολης, όπου βρίσκεται επίσης προφυλακισμένος ο Δημήτρης Λιγνάδης. Ο... The post Πέτρος Φιλιππίδης: Από τη ΓΑΔΑ απευθείας στις φυλακές της Τρίπολης appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Ο Πέτρος Φιλιππίδης οδηγείται στις φυλακές της Τρίπολης

Στις φυλακές Τρίπολης κρατούνται έγκλειστοι που κατηγορούνται για σεξουαλικά αδικήματα όπως ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, Δημήτρης Λιγνάδης. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, […] The post Ο Πέτρος Φιλιππίδης οδηγείται στις φυλακές της Τρίπολης appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Πέτρος Φιλιππίδης: Από τη ΓΑΔΑ στις φυλακές της Τρίπολης

Στις φυλακές της Τρίπολης οδηγείται ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος πέρασε στη νύχτα στη ΓΑΔΑ, καθώς To άρθρο Πέτρος Φιλιππίδης: Από τη ΓΑΔΑ στις φυλακές της Τρίπολης δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Πέτρος Φιλιππίδης: Στις φυλακές Τρίπολης ο ηθοποιός (video)

Στις ίδιες φυλακές κρατείται και ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Πέτρος Φιλιππίδης: Οδηγείται στις φυλακές της Τρίπολης

Στις φυλακές της Τρίπολης οδηγείται ο Πέτρος Φιλιππίδης. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού μετά από ισάριθμες καταγγελίες συναδέλφων του γυναικών σε βάρος του. Αυτή την ώρα φεύγει από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ), όπου βρισκόταν, και μεταφέρεται σύμφωνα με πληροφορίες στις φυλακές Τρίπολης, όπου βρίσκεται επίσης προφυλακισμένος ο Δημήτρης Λιγνάδης. […] The post Πέτρος Φιλιππίδης: Οδηγείται στις φυλακές της Τρίπολης first appeared on Lykavitos.gr.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Ράκος ο Πέτρος Φιλιππίδης: Πώς οδηγήθηκε στις φυλακές Τρίπολης, τι είπε για βι@σμούς [φωτο, video]

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης κρίθηκε προφυλακιστέος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού – Πώς πέρασε τη νύχτα στη ΓΑΔΑ. Απευθείας από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ στις φυλακές της Τρίπολης οδηγείται ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος κρίθηκε χθες προφυλακιστέος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού. Ο γνωστός ηθοποιός απολογήθηκε χθες κάτω από άκρα […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Ράκος ο Πέτρος Φιλιππίδης: Πώς οδηγήθηκε στις φυλακές Τρίπολης, τι είπε για βι@σμούς [φωτο, video].

Διαβάστε το στο fimes.gr

Πέτρος Φιλιππίδης: Από τη ΓΑΔΑ στις φυλακές της Τρίπολης

Στις φυλακές της Τρίπολης θα μεταφερθεί σήμερα ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Πέτρος Φιλιππίδης: Από τη ΓΑΔΑ απευθείας στις φυλακές της Τρίπολης

Στο ίδιο σωφρονιστικό κατάστημα είναι προφυλακισμένος και ο Δημήτρης Λιγνάδης

Διαβάστε το στο news.gr

Πέτρος Φιλιππίδης: Από τη ΓΑΔΑ στις φυλακές της Τρίπολης

Lamianow.gr Πέτρος Φιλιππίδης: Από τη ΓΑΔΑ στις φυλακές της Τρίπολης Στις φυλακές της Τρίπολης αναμένεται να οδηγηθεί ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος πέρασε στη νύχτα στη ΓΑΔΑ, καθώς κρίθηκε προφυλακιστέος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού. Εκεί θα ακολουθηθεί η συνήθης διαδικασία με την καραντίνα – λόγω του κορονοϊού- και την συνέντευξη με τον διευθυντή των φυλακών. Πρόκειται για ένα σωφρονιστικό κατάστημα, όπου δεν […] Πέτρος Φιλιππίδης: Από τη ΓΑΔΑ στις φυλακές της Τρίπολης Lamianow.gr

Διαβάστε το στο lamianow.gr

ΕΚΤΑΚΤΟ -Πέτρος Φιλιππίδης: Απευθείας στις φυλακές Τρίπολης

ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ -Απευθείας στη φυλακή θα οδηγηθεί ο Πέτρος Φιλιππιδης, χωρίς να επιστρέψει στην Ευελπίδων για να παραλάβει τη διάταξη του εισαγγελέα σχετικά με σωφρονιστικό κατάστημα που θα παραμείνει προσωρινά κρατούμενος. Χθες τη νύχτα, παρέμεινε στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, αφού λίγο νωρίτερα είχε απολογηθεί ενώπιον της 15ης ανακρίτριας για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού και […]

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr

Πέτρος Φιλιππίδης: Έφτασε στις φυλακές Τρίπολης

Πέτρος Φιλιππίδης: Ο Πέτρος Φιλιππίδης μεταφέρθηκε στις φυλακές Τρίπολης από τη ΓΑΔΑ.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Πέτρος Φιλιππίδης: Από τη ΓΑΔΑ στις φυλακές της Τρίπολης

Στις φυλακές της Τρίπολης θα μεταφερθεί σήμερα ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού. Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται στη ΓΑΔΑ και σύμφωνα με πληροφορίες η διάταξη του εισαγγελέα σχετικά αναφέρει πως θα μεταφερθεί ως προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές της Τρίπολης, καθώς εκεί κρατούνται κατηγορούμενοι για σεξουαλικά αδικήματα, …

Διαβάστε το στο agriniopress.gr

Πέτρος Φιλιππίδης: Από τη ΓΑΔΑ στις φυλακές της Τρίπολης

Στις φυλακές της Τρίπολης οδηγείται ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος πέρασε στη νύχτα στη ΓΑΔΑ, καθώς κρίθηκε προφυλακιστέος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού. Στις φυλακές Τρίπολης κρατούνται έγκλειστοι που κατηγορούνται για σεξουαλικά αδικήματα όπως ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, Δημήτρης Λιγνάδης. Το χρονικό Η αντίστροφη μέτρηση για τον Πέτρο Φιλιππίδη άρχισε πριν από έξι μήνες. Ήταν […] The post Πέτρος Φιλιππίδης: Από τη ΓΑΔΑ στις φυλακές της Τρίπολης appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Αφρικανική σκόνη: Σε «πορτοκαλί πολιορκία» η χώρα – Πότε υποχωρεί, πού θα βρέξει

Κωνσταντάρας: «Τώρα το θυμήθηκε η Σταματίνα ότι ο Παπανώτας ήταν προσβλητικός;»

Χουάνκαρ: «Θα “πεθάνουμε” στο γήπεδο για τους τρεις βαθμούς κόντρα στην ΑΕΚ»

Γιώργος Λιάγκας: «Ακούω ότι θα κάνει πρόταση ο Acun στην Μενεγάκη, δεν ντρέπονται αυτοί που τα γράφουν;»

Κωνσταντίνος Μπογδάνος-Σκληρή απάντηση στον Άγγελο Βουράκη για την απόλυση από τον ΣΚΑΪ: «Υπερασπίζεται τον στάβλο του»

Δημήτρης Πανόπουλος: «Ο Δημήτρης Παπανώτας έχει στηρίξει το MeToo αλλά η δήλωσή του ήταν προβληματική»