Φωτιά στη Σταμάτα: Προσήχθη μελισσοκόμος, ελεύθεροι οι πρώτοι τέσσερις

20:30 - 27/07/2021

Οι τέσσερις ύποπτοι για την φωτιά που ξέσπασε στη Σταμάτα αφέθησαν ελεύθεροι, ενώ ένας μελισσοκόμος από την περιοχή οδηγείται στη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού.Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις, σχετικά με τις έρευνες που διενεργούνται για την φωτιά που ξέσπασε στη Σταμάτα Αττικής το μεσημέρι της Τετάρτης. Τέσσερα άτομα που είχαν προσαχθεί, όπως είχε ανακοινώσει ο Νίκος Χαρδαλιάς, αφέθησαν ελεύθερα λίγη ώρα μετά. Στα χέρια των αρχών έμεινε όμως ένας μελισσοκόμος από την περιοχή, καθώς θεωρείται ύποπτος. Συγκεκριμένα, οδηγείται στη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (ΔΑΕΕ), ενώ οι αστυνομικοί εντόπισαν καπνιστήρια. Παράλληλα, συνεχίζεται η προανάκριση, ενώ ο μελισσοκόμος έχει μ

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φωτιά στην Σταμάτα: Συνελήφθη μελισσοκόμος - Ανακρίνεται στη ΓΑΔΑ

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Φωτιά στη Σταμάτα: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ ένας μελισσοκόμος – Οδηγείται για προανάκριση

Περισσότερα σε λίγο…

Διαβάστε το στο tanea.gr

Φωτιά στη Σταμάτα: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ ένας μελισσοκόμος – Οδηγείται για προανάκριση

το κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού διαθέτει «σοβαρά ευρήματα» για το ότι η πυρκαγιά ενδεχομένως να ξεκίνησε σε σημείο όπου υπάρχουν μελίσσια και γίνονταν οι σχετικές εργασίες.

Διαβάστε το στο tovima

Φωτιά στη Σταμάτα: Στο Αυτόφωρο ο μελισσοκόμος – Κατηγορείται εμπρησμό από αμέλεια

Στο Αυτόφωρο παραπέμφθηκε να δικαστεί ο μελισσοκόμος που συνελήφθη στο πλαίσιο της έρευνας για την μεγάλη φωτιά στη Σταμάτα.  Ο 64χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα του εμπρησμού από αμέλεια, από τον οποίο μπορεί να προκληθεί κίνδυνος για την ανθρώπινη ζωή και του εμπρησμού δασικής έκτασης από αμέλεια.  Ο κατηγορούμενος, ο οποίος παραπέμφθηκε να δικαστεί από το Μονομελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Αθηνών, φέρεται να αρνείται κάθε εμπλοκή του στην έναρξη της φωτιάς αν και σύμφωνα με τις αρχές παραδέχεται ότι νωρίτερα βρισκόταν στο σημείο. 

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Φωτιά στη Σταμάτα: Ποινική δίωξη στον μελισσοκόμο για εμπρησμό από αμέλεια

Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος σε βάρος του 64χρονου μελισσοκόμου, ο οποίος συνελήφθη από τους αστυνομικούς για τη μεγάλη πυρκαγιά στη Σταμάτα άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Ειδικότερα, η ποινική δίωξη αφορά στα πλημμελήματα του εμπρησμού από αμέλεια, από τον οποίο μπορεί να προκληθεί κίνδυνος για την ανθρώπινη ζωή και... The post Φωτιά στη Σταμάτα: Ποινική δίωξη στον μελισσοκόμο για εμπρησμό από αμέλεια appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Φωτιά στη Σταμάτα: Ποινική δίωξη στον μελισσοκόμο για εμπρησμό από αμέλεια

Για εμπρησμό από αμέλεια κατηγορείται ο 64χρονος αλλοδαπός.

Διαβάστε το στο real.gr

Φωτιά στη Σταμάτα – Στο Αυτόφωρο ο μελισσοκόμος – Κατηγορείται εμπρησμό από αμέλεια

Στο Αυτόφωρο παραπέμφθηκε να δικαστεί ο μελισσοκόμος που συνελήφθη στο πλαίσιο της έρευνας για την μεγάλη φωτιά στη Σταμάτα. Το άρθρο Φωτιά στη Σταμάτα – Στο Αυτόφωρο ο μελισσοκόμος – Κατηγορείται εμπρησμό από αμέλεια εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Πυρκαγιά στη Σταμάτα: Συνελήφθη μελισσοκόμος

Συνελήφθη πριν από λίγο ένας άνδρας, μελισσοκόμος, αλβανικής καταγωγής, για τη φωτιά στη Σταμάτα. Ο συγκεκριμένος μελισσοκόμος έχει μελίσσια στο σημείο έναρξης της πυρκαγιάς, όπου μάλιστα, βρέθηκαν και τα καπνιστήρια. Ο εν λόγω συλληφθείς αντιμετωπίζει κατηγορίες για εμπρησμό από αμέλεια, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Σημειώνεται ότι οι Αρχές αποδίδουν σε εμπρησμό τις πυρκαγιές που […] The post Πυρκαγιά στη Σταμάτα: Συνελήφθη μελισσοκόμος first appeared on Lykavitos.gr.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Φωτιά στη Σταμάτα: Συνελήφθη ένας μελισσοκόμος με την κατηγορία του εμπρησμού

Οι Αρχές συνέλαβαν τελικά το βράδυ της Τρίτης τον 63χρονο μελισσοκόμο που είχε κλητευθεί για κατάθεση νωρίτερα, ως υπεύθυνο για τη μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στη Σταμάτα.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Πυρκαγιά στη Σταμάτα: Συνελήφθη μελισσοκόμος

Συνελήφθη πριν από λίγο ένας άνδρας μελισσοκόμος αλβανικής καταγωγής για τη φωτιά στη Σταμάτα. Οι αρχές αποδίδουν σε εμπρησμό τις... The post Πυρκαγιά στη Σταμάτα: Συνελήφθη μελισσοκόμος appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά