Στην Εντατική του «Παπανικολάου» ο Μητροπολίτης Κινσάσας

23:16 - 27/07/2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ. Το άρθρο Στην Εντατική του «Παπανικολάου» ο Μητροπολίτης Κινσάσας εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε Περισσότερα στο ekklisiaonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θύμα του κορονοϊού και ο Μητροπολίτης Κινσάσας Νικηφόρος

Κατέληξε από κορονοϊο ο Μητροπολίτης Κινσάσας Νικηφόρος μετά από μεγάλη μάχη που έδωσε τις τελευταίες ημέρες. Ο Μητροπολίτης Κινσάσας Νικηφόρος είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης όπως τόνισε ο διευθυντής της ΜΕΘ covid, Νικόλαος Καπραβέλος. Ο μητροπολίτης με το σπουδαίο φιλανθρωπικό έργο στο Κονγκό, μεταφέρθηκε με κορονοϊό και μετά από παρέμβαση της Ελβετίας στη ... Περισσότερα To άρθρο Θύμα του κορονοϊού και ο Μητροπολίτης Κινσάσας Νικηφόρος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Κορονοϊός: Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης Κινσάσας

Στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» άφησε την τελευταία του πνοή, από κορονοϊό, ο Μητροπολίτης Κινσάσας Νικηφόρος, όπως είπε στον ΑΝΤ1 ο διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας – covid Νίκος Καπραβέλος. Μιλώντας στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» ο κ. Καπραβέλος σημείωσε πως ο Μητροπολίτης με το σπουδαίο φιλανθρωπικό έργο στο Κονγκό, μεταφέρθηκε με κορονοϊό και μετά από παρέμβαση της Ελβετίας στη Θεσσαλονίκη. «Ήταν όμως πολύ αργά», υπογράμμισε, αφού ο οργανισμός του ήταν ήδη επιβαρυμένος και μετά από καρδιακή επιπλοκή εκοιμήθη. «Το τείχος ανοσίας δεν πρέπει να έχει ρωγμές. Θα έχουμε τραγικές συνέπειες αν η πανδημία πάει στους ανεμβολίαστους μεγάλους», τόνισε μεταξύ άλλων ο Ν. Καπραβέλος.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Απεβίωσε από κορονοϊό ο μητροπολίτης Κινσάσας Νικηφόρος

Είχε μεταφερθεί από νοσοκομείο του Κονγκό, την Τρίτη στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης, όπου κατέληξε την ίδια μέρα, από καρδιακή επιπλοκή, σε ηλικία 72 ετών The post Απεβίωσε από κορονοϊό ο μητροπολίτης Κινσάσας Νικηφόρος appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Έχασε τη «μάχη» με τον κορωνοϊό ο μητροπολίτης Κινσάσας

Στο νοσοκομείο Παπανικολάου μεταφέρθηκε με κορωνοϊό ο μητροπολίτης Κινσάσας Νικηφόρος, όπου και κατέληξε, όπως έκανε γνωστό ο διευθυντής της ΜΕΘ - Covid, Νικόλαος Καπραβέλος.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Κορονοϊός: Πέθανε ο Μητροπολίτης Κινσάσας

Εκοιμήθη στο νοσοκομείο «Παπανικολάου»

Διαβάστε το στο news.gr

Πέθανε από κορονοϊό ο Μητροπολίτης Κινσάσας

Στο νοσοκομείο Παπανικολάου κατέληξε χτυπημένος από τον κορονοϊό ο Μητροπολίτης Κινσάσας.Την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης άφησε ο Μητοπολίτης Κινσάσας Νικηφόρος λόγω κορονοϊού. Την είδηση έκανε γνωστή ο διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας – covid Νίκος Καπραβέλος μιλώντας στον ΑΝΤ1.  Ο κ. Καπραβέλος σημείωσε πως ο Μητροπολίτης με το σπουδαίο φιλανθρωπικό έργο στο Κονγκό, μεταφέρθηκε με κορονοϊό και μετά από παρέμβαση της Ελβετίας στη Θεσσαλονίκη. «Ήταν όμως πολύ αργά», υπογράμμισε, αφού ο οργανισμός του ήταν ήδη επιβαρυμένος και μετά από καρδιακή επιπλοκή εκοιμήθη. «Το τείχος ανοσίας δεν πρέπει να έχει ρωγμές. Θα έχουμε τραγικές συνέπειες αν η πανδη

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ekklisiaonline.gr

Στέψη Βασιλιά Καρόλου Γ’: Ο Όρκος στην Εκκλησία και οι Ορθόδοξοι Ύμνοι (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

ΒΥΡΩΝΑΣ ΤΩΡΑ: Εκκλησία και λαός υποδέχτηκαν την ευωδιαστή Τιμία Κάρα του Οσίου Ιερωνύμου Σιμωνοπετρίτου (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ της Κυριακής του Παραλύτου

Τελέστηκε το Σαρανταημερο Μνημόσυνο του Γέροντος Εφραιμ Δικαιου

ΛΑΡΙΣΑ: Παράκληση στον Άγιο Νικηφόρο τον λεπρό στις 17 ΜαΪου – Εσπερινό κήρυγμα

Εορτολόγιο Κυριακή 7 Μαΐου 2023