"Γιατί δανείσαμεν πυροσβεστικά ενώ καιγόμεθα;"

03:08 - 28/07/2021

Αυτές τις ημέρες η Ελλάδα καίγεται με πολλές πυρκαγιές καθημερινώς σε δάση κυρίως και επίπεδες βλαστήσεις. Πριν ολίγες ημέρες είχαμεν πολλαπλές πυρκαγιές. Τα εναέρια μέσα μας είναι πενιχρά. Και παρ΄ όλα αυτά δανείσαμεν δύο πυροσβεστικά να κατασβέσομεν την πυρκαγιάν στην Σαρδηνίαν!! Προσωπικώς είμαι αντίθετος με την πράξη αυτήν. Αν δεν υπήρχαν φωτιές στην Ελλάδα εν εξελίξει και δη σε πολλά μέτωπα ας στείλαμεν ολόκληρον τον πενιχρόν στόλον μας. Τώρα όμως που είμεθα πένητες από εναέρια πυροσβεστικά μέσα η πράξη αυτή...

Διαβάστε Περισσότερα στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ patrasevents.gr

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τώρα λόγω ηλικίας πρέπει να λέω ότι είμαι παρουσιάστρια, το μοντέλο δεν το πιστεύουν

Ελένη Τσολάκη: "Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε 3% απέναντί μας και λέγαμε: ευτυχώς, δεν θα τραβήξει"

Πάνος Μουζουράκης: "Είμαι 45 αλλά δε νιώθω 35, γιατί στα 35 ένιωθα χειρότερα απ’ ότι νιώθω τώρα"

Κατσαρίνη για Super Κική: Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε τα ποσά που βγάζουμε από το Instagram, ο κόσμος πεινάει

Γερμανία: Απαισιόδοξοι για το μέλλον και απογοητευμένοι από την πολιτική οι νέοι

Τουρισμός: Αύξηση 14,4% στην επιβατική κίνηση στα αεροδρόμια της χώρας