Ολυμπιακοί Αγώνες 2020 - Ντούσκος: «Η καλύτερη κούρσα της καριέρας μου - Ευχαριστώ Ελλάδα»
07:38 - 30/07/2021
Το πρώτο της μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες της Ιαπωνίας και μάλιστα χρυσό πανηγυρίζει η Ελλάδα, με τον Στέφανο Ντούσκο να…Περισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Στέφανος Ντούσκος: Ήταν η καλύτερη κούρσα της ζωής μου - Έδωσα την ψυχή μου
Διαβάστε το στο Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Ο Ντούσκος έκανε ΕΠΙΚΟ ντεμαράζ για το χρυσό – Έχουμε το βίντεο!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Ο Στέφανος Ντούσκος κατέκτησε τον κόσμο! Το πρώτο μετάλλιο για την Ελλάδα ήρθε μετά από μία συγκλονιστική κούρσα στο μονό σκιφ της...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Ο Ντούσκος έκανε ΕΠΙΚΟ ντεμαράζ για το χρυσό – Έχουμε το βίντεο!
Διαβάστε το στο spoilersΟλυμπιακοί Αγώνες 2020- Στίβος: Ο Εμμανουήλ Καραλής πέρασε στον τελικό
Μεγάλη επιτυχία για τον Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος προκρίθηκε στον τελικό του επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο. Αποστολή Sportime στο Τόκιο: Τόλης Λελεκίδης...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ολυμπιακοί Αγώνες 2020- Στίβος: Ο Εμμανουήλ Καραλής πέρασε στον τελικό
Διαβάστε το στο spoilersΟλυμπιακοί Αγώνες 2020 – Ντούσκος: «Η καλύτερη κούρσα της καριέρας μου – Ευχαριστώ Ελλάδα» (vid)
Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης, Στέφανος Ντούσκος, δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που είχε πετύχει, σε δηλώσεις του λίγα λεπτά μετά την απίστευτη κούρσα του στον τελικό. «Δεν μπορώ να το πιστέψω! Δεν το πιστεύω! Αλήθεια... δεν το πιστεύω!», είπε χαρακτηριστικά.
Ιωσήφ Σηφάκης για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο
Διαβάστε το στο sportime.grΟλυμπιακοί Αγώνες 2020- Στίβος: Η προσπάθεια της Βούλας Παπαχρήστου (φωτογραφίες)
Η Βούλα Παπαχρήστου δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του τριπλούν γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο. Με 12,23μ. κατετάγη 32η.
Τόλης Λελεκίδης για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο
Διαβάστε το στο sportime.gr