Κόλαφος ο Γιώργος Τσαλίκης μετά την ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για το Big Brother – “Η συνέχεια στα δικαστήρια”
19:16 - 30/07/2021
Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα είναι οι παρουσιαστές του Big Brother 2, σύμφωνα με
To άρθρο Κόλαφος ο Γιώργος Τσαλίκης μετά την ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για το Big Brother – “Η συνέχεια στα δικαστήρια” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Τσαλίκης «κράζει» τον ΣΚΑΪ μετά την ανακοίνωση των παρουσιαστών του Big Brother: «Η συνέχεια στα δικαστήρια» (vids)
Διαβάστε το στο «Έξω φρενών» ο Γιώργος Τσαλίκης μετά την ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για το Big Brother: «Η συνέχεια στα δικαστήρια»
Τι είπε ο τραγουδιστής: «Λοιπόν παιδιά μου θέλω να μοιραστώ κάτι μαζί σας, κάτι που τόσο καιρό κυκλοφορούσε σαν δημοσιογραφική πληροφορία, ποιοι θα είναι οι παρουσιαστές του Big Brother ενώ εγώ είχα υπογράψει κάτι που με τα βδελυγμίας η κυρία Μαραγκουδάκη μου έλεγε όχι- όχι δεν ισχύει, δεν έχουμε κάνει καμία συζήτηση, κάτι που παίζανε […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΓιώργος Τσαλίκης για Big Brother: «Η συνέχεια στα δικαστήρια»
Γιώργος Τσαλίκης: Την επιστροφή του reality σχολίασε ο τραγουδιστής.
Διαβάστε το στο pagenews.gr