«Πανδημία χωρισμών» – Μετά τη Βανδή και τον Ντέμη …Τέλος και για Μακρυπούλια-Χατζηγιάννη

09:18 - 31/07/2021

«Πανδημία χωρισμών» – Μετά τη Βανδή και τον Ντέμη …Τέλος και για Μακρυπούλια-Χατζηγιάννη Τυχαίες οι σόλο διακοπές; Για το τόσα χρόνια στην Πάρο πήγαινε ο Μουτσι με τους κολλητούς του και τον έρωτα του. Εκει που το ζεύγος νοίκιαζε σπίτι. Φέτος Σαμοθράκη. Το συγκεκριμένο ζευγάρι πολύ γνωστό και έχοντας φιγουράρει πολλές φορές στα εξώφυλλα περιοδικών […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μετά τη Βανδή και τον Ντέμη …τέλος και για Μακρυπούλια - Χατζηγιάννη;

Τίτλοι τέλους μετά από δέκα χρόνια σχέσης;

Διαβάστε το στο

Μετά τη Βανδή και τον Ντέμη …Τέλος και για Μακρυπούλια-Χατζηγιάννη

Τυχαίες οι σόλο διακοπές; Για το τόσα χρόνια στην Πάρο πήγαινε ο Μουτσι με τους κολλητούς του και τον έρωτα του. Εκει που το ζεύγος νοίκιαζε σπίτι. Φέτος Σαμοθράκη.   Το συγκεκριμένο ζευγάρι πολύ γνωστό και έχοντας φιγουράρει πολλές φορές στα εξώφυλλα περιοδικών στο παρελθόν έχει ήδη τραβήξει χωριστούς δρόμους αλλά σύντομα σκοπεύει να το […] The post Μετά τη Βανδή και τον Ντέμη …Τέλος και για Μακρυπούλια-Χατζηγιάννη appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε το στο lamiafm1.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή