Ηρακλής Τσουζίνοφ: «Με απειλούν, μου λένε ότι θα μου βγάλουν τα μάτια»

16:26 - 31/07/2021

Ο μεγάλος νικητής του GNTM, ο Ηρακλής Τσουζίνοφ, άνοιξε τη καρδιά του στο Secret και των Παραπολιτικών και μίλησε στη […] The post Ηρακλής Τσουζίνοφ: «Με απειλούν, μου λένε ότι θα μου βγάλουν τα μάτια» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ηρακλής Τσουζίνοφ – «Φτιάχνουν ψεύτικα προφίλ και με απειλούν, μου λένε ότι θα μου βγάλουν τα μάτια»

Ο νικητής του GNTM αποκαλύπτει ότι δέχεται απειλές στο διαδίκτυο και πώς τις αντιμετωπίζει.

Διαβάστε το στο

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Νικητής του GNTM: “Με απειλούν, μου λένε ότι θα μου βγάλουν τα μάτια”

Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ εντυπωσίασε από το πρώτο του πλάνο στο GNTM και αμέσως συζητήθηκε, ενώ κατάφερε να φτάσει στον μεγάλο τελικό, τον οποίο και κέρδισε. Ο ίδιος πριν από λίγο καιρό παραδέχθηκε για πρώτη φορά τη σχέση του με τη Μαρινέλα Ζύλα, ενώ σε πρόσφατη συνέντευξη του στο “Secret” των Παραπολιτικών μίλησε ξανά γι’ αυτή. […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ηρακλής Τσουζίνοφ: Ποιοι τον απειλούν ότι θα του βγάλουν τα μάτια

Αλέξανδρος Κωτάκης ClockDate and time that the article is published or last modified31/07/2021 22:03 Απειλές από τις ίδιες του τις θαυμάστριες αποκάλυψε οτι δέχεται ο... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ηρακλής Τσουζίνοφ: Ποιοι τον απειλούν ότι θα του βγάλουν τα μάτια

Διαβάστε το στο spoilers

Ηρακλής Τσουζίνοφ: Ποιοι τον απειλούν ότι θα του βγάλουν τα μάτια

Απειλές από τις ίδιες του τις θαυμάστριες αποκάλυψε οτι δέχεται ο Ηρακλής Τσουζίνοφ! Ο νικητής του GNTM, Ηρακλής Τσουζίνοφ. Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε το στο sportime.gr

Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ εξομολογείται: «Με απειλούν, μου λένε ότι θα μου βγάλουν τα μάτια»

Ο νικητής του GNTM αποκαλύπτει ότι δέχεται απειλές στο διαδίκτυο και αναφέρει πώς τις αντιμετωπίζει.

Διαβάστε το στο to10.gr

Τι λέει ο νικητής του GNTM

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο