ΒΙΝΤΕΟ - Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Δεν το έχω πιστέψει ακόμα, να φτάσουμε αυτά που μοιάζουν άφταστα»

13:18 - 01/08/2021

ΒΙΝΤΕΟ - Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Δεν το έχω πιστέψει ακόμα, να φτάσουμε αυτά που μοιάζουν άφταστα» 01/08/2021 Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για όλη του τη διαδρομή ως την κορυφή του ΝΒΑ και έθεσε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά. Επιπλέον, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που πέρασε μέχρι να τα καταφέρει, στο εθιστικό συναίσθημα που ένιωσε μετά την κατάκτηση του τίτλου, ενώ εξέφρασε και τη στήριξή του στον Θοδωρή Ιακωβίδη. Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη συνέντευξη Τύπου του «Ελ.Βενιζέλος»: «Θέλω να ευχαριστήσω όλον τον κόσμο που μας έχει στηρίξει που έχουμε πάει στο ΝΒΑ και ζούμε το όνειρό μας. Είμαστε χαρούμενοι που βλέπουμε

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Δεν το έχω πιστέψει ακόμα, να φτάσουμε αυτά που μοιάζουν άφταστα» (videos)

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για όλη του τη διαδρομή ως την κορυφή του ΝΒΑ και έθεσε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά. The post Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Δεν το έχω πιστέψει ακόμα, να φτάσουμε αυτά που μοιάζουν άφταστα» (videos) appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην Αθήνα: «Δεν το έχω πιστέψει ακόμα, να φτάσουμε αυτά που μοιάζουν άφταστα - Να πετύχουμε κάτι σπουδαίο με την Εθνική» - ΒΙΝΤΕΟ

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για όλη του τη διαδρομή ως την κορυφή του ΝΒΑ και έθεσε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά.

Διαβάστε το στο real.gr

Γ. Αντετοκούνμπο: Θέλω να το ξαναζήσω. Να φτάσουμε αυτά που μοιάζουν άφταστα

Ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο αφίχθησαν στην Αθήνα λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι της Κυριακής

Διαβάστε το στο mononews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)