Θανάσης Αντετοκούνμπο: «Και να έλεγα ότι θέλω να το κάνουμε, δεν θα το πίστευα»
14:48 - 01/08/2021
Οι πρώτες δηλώσεις του Θανάση Αντετοκούνμπο στην Ελλάδα ως πρωταθλητής του ΝΒΑ.Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μίλησε μετά την άφιξή του στην Ελλάδα, ως πρωταθλητής του ΝΒΑ, μαζί με τον αδελφό του, Γιάννη. Μεταξύ άλλων, είπε: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Θέλω να πω ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους από την πρώτη στιγμή που παίζουμε μπάσκετ μας έχουν στηρίξει, από την πρώτη στιγμή που έχουμε φύγει για να κυνηγήσουμε το όνειρό μας ήταν κοντά μας». Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Δεν το έχω πιστέψει ακόμα. Το αντιλήφθηκα όταν βγήκα έξω, στο Μιλγουόκι. Μόνο με τη σκέψη που μπαίνουμε στην επόμενη σεζόν ως πρωταθλητές, είναι κάτι απίστευτο. Όταν μπαίνεις στο YouTube και βλέπεις τελικούς, πανηγυρισμούς και λες μακάρ
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θανάσης Αντετοκούνμπο: «Και να έλεγα ότι θέλω να το κάνουμε, δεν θα το πίστευα»
Το δικό του «ευχαριστώ» στους ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό τους από τα Σεπόλια μέχρι την κατάκτηση του NBA εξέφρασε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου που πραγματοποίηθηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».
The post Θανάσης Αντετοκούνμπο: «Και να έλεγα ότι θέλω να το κάνουμε, δεν θα το πίστευα» appeared first on pressaris.gr.
Διαβάστε το στο pressaris.gr