Συγκινητικός Πετρούνιας: «Αφιερώνω το μετάλλιο στην Ελλάδα και τις κόρες μου»

12:20 - 02/08/2021

Ο Λευτέρης Πετρούνιας μετά την κατάκτηση του χάλκινου μίλησε για την εμφάνιση του και τόνισε ότι αφιερώνει το μετάλλιο στη Ελλάδα και τις κόρες του.

Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λευτέρης Πετρούνιας: «Αφιερώνω το μετάλλιο στην Ελλάδα και τις κόρες μου, να είστε σίγουροι ότι θα ξανακερδίσω»

Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους κρίκους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Μετά το τέλος του τελικού, ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος είναι μέλος της Stoiximan Tokyo Team, συγκίνησε με τις δηλώσεις του, στέλνοντας το δικό του μήνυμα για τη συνέχεια. «Αφιερώνω το μετάλλιο στην Ελλάδα και τις κόρες μου. Αισθάνομαι γεμάτος. Ήταν ... Περισσότερα To άρθρο Λευτέρης Πετρούνιας: «Αφιερώνω το μετάλλιο στην Ελλάδα και τις κόρες μου, να είστε σίγουροι ότι θα ξανακερδίσω» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Πετρούνιας: Αφιερώνω το μετάλλιο στην Ελλάδα και στις κόρες μου – Τα λέμε στο Παρίσι

Με ανάμεικτα συναισθήματα, εμφανίσθηκε ο Λευτέρης Πετρούνιας, λίγο μετά την παραλαβή του χάλκινου μεταλλίου, στους κρίκους των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο. «Αφιερώνω το μετάλλιο στην Ελλάδα και στις κόρες μου», τόνισε ο Έλληνας γυμναστής, ο οποίος ανέβηκε για δεύτερη διαδοχική διοργάνωση στο βάθρο (σ.σ. στο Ρίο Ντε Τζανέϊρο ήταν Ολυμπιονίκης). Και πρόσθεσε: «Ήταν ένας πάρα πολύ γεμάτος, ένας εξαιρετικός τελικός. Ήταν πολύ δύσκολος στην διαχείριση του. Τα συναισθήματα είναι πολύ ανάμεικτα. Είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι ξανά στα μετάλλια, με όλα όσα έχουμε κι έχω περάσει. Ομως έχω μία γλυκόπικρη γεύση, επειδή δεν μου αρέσει η τρίτη θέση. Και να είστε σίγουροι, πως κάνω ό,τι μπορώ για να

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Λευτέρης Πετρούνιας: «Αφιερώνω το μετάλλιο στην Ελλάδα και τις κόρες μου – Θα τα πούμε στο Παρίσι»

Στο Τόκιο είδαμε άλλη μια σπουδαία παράσταση του ασυναγώνιστου Λευτέρη Πετρούνια. Ο τεράστιος Έλληνας αθλητής μετά από το χρυσό μετάλλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο κατέκτησε το χάλκινο στο Τόκιο και έγινε ο 2ος Έλληνας μετά από τον Δημοσθένη Ταμπάκο (χρυσό, ασημένιο) με 2 μετάλλια στους κρίκους. Πλέον με το μετάλλιο του Λευτέρη, […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Πετρούνιας: «Αφιερώνω το μετάλλιο στην Ελλάδα και τις κόρες μου» (video)

Ο Λευτέρης Πετρούνιας με 15.200 βαθμούς πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο Τόκιο στους κρίκους σημειώνοντας ακόμη μια σπουδαία επιτυχία στην τεράστια καριέρα του. The post Πετρούνιας: «Αφιερώνω το μετάλλιο στην Ελλάδα και τις κόρες μου» (video) appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Λευτέρης Πετρούνιας: «Αφιερώνω το μετάλλιο στην Ελλάδα και τις κόρες μου, να είστε σίγουροι ότι θα ξανακερδίσω»

Lamianow.gr Λευτέρης Πετρούνιας: «Αφιερώνω το μετάλλιο στην Ελλάδα και τις κόρες μου, να είστε σίγουροι ότι θα ξανακερδίσω» Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους κρίκους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Μετά το τέλος του τελικού, ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος είναι μέλος της Stoiximan Tokyo Team, συγκίνησε με τις δηλώσεις του, στέλνοντας το δικό του μήνυμα για τη συνέχεια. «Αφιερώνω το μετάλλιο στην Ελλάδα και τις κόρες μου. Αισθάνομαι γεμάτος. Ήταν ένας εξαιρετικός τελικός. Ήταν […] Λευτέρης Πετρούνιας: «Αφιερώνω το μετάλλιο στην Ελλάδα και τις κόρες μου, να είστε σίγουροι ότι θα ξανακερδίσω» Lamianow.gr

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Πετρούνιας: «Αφιερώνω το μετάλλιο στην Ελλάδα και τις κόρες μου»

Με ανάμεικτα συναισθήματα, εμφανίσθηκε ο Λευτέρης Πετρούνιας, λίγο μετά την παραλαβή του χάλκινου μεταλλίου, στους κρίκους των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο. «Αφιερώνω το μετάλλιο στην Ελλάδα και στις κόρες μου»,…

Διαβάστε το στο politik.gr

Ο Πετρούνιας αφιέρωσε το μετάλλιο στις κόρες του (vid)

Ο Λευτέρης Πετρούνιας αφιέρωσε το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στο Τόκιο στις κόρες του, Σοφία και Ελένη.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Συγκινητικός Πετρούνιας: «Θα κάνω τα πάντα για να επιστρέψω στην κορυφή, αφιερώνω το μετάλλιο στην Ελλάδα και τις κόρες μου»

Συγκινητικός Πετρούνιας: «Θα κάνω τα πάντα για να επιστρέψω στην κορυφή, αφιερώνω το μετάλλιο στην Ελλάδα και τις κόρες μου» 02/08/2021 Την πρωτιά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου έθεσε ως στόχο ο Λευτέρης Πετρούνιας, αμέσως μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Τόκιο, το οποίο αφιέρωσε στην Ελλάδα και τις κόρες του. Αναλυτικά όσα τόνισε ο Έλληνας πρωταθλητής: «Αφιερώνω το μετάλλιο στην Ελλάδα και τις κόρες μου. Αισθάνομαι γεμάτος. Ήταν ένας εξαιρετικός τελικός. Ήταν ένας πολύ δύσκολος τελικός. Η διαχείρισή του ήταν εξαιρετικά δύσκολη. Είμαι γεμάτος και ευτυχισμένος που είμαι ξανά στα μετάλλια μίας τόσο μεγάλης διοργάνωσης μετά από όσα έχω πε

Διαβάστε το στο filathlos.gr

«Αφιερώνω το μετάλλιο στην Ελλάδα και στις κόρες μου»

Με ανάμεικτα συναισθήματα, εμφανίσθηκε ο Λευτέρης Πετρούνιας, λίγο μετά την παραλαβή του χάλκινου μεταλλίου, στους κρίκους των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο. «Αφιερώνω το μετάλλιο στην Ελλάδα και στις κόρες μου», τόνισε ο Έλληνας γυμναστής, ο οποίος ανέβηκε για δεύτερη διαδοχική διοργάνωση στο βάθρο (σ.σ. στο Ρίο Ντε Τζανέϊρο ήταν Ολυμπιονίκης) και πρόσθεσε: «Ήταν ένας πάρα πολύ γεμάτος, […]

Διαβάστε το στο thessports.gr

Πετρούνιας: «Μαμά, τα κατάφερα – Αφιερωμένο το μετάλλιο στην Ελλάδα και τις κόρες μου»

Πετρούνιας: «Μαμά, τα κατάφερα – Αφιερωμένο το μετάλλιο στην Ελλάδα και τις κόρες μου» Ο Έλληνας γυμναστής είχε μια γλυκόπικρη γεύση. Ο Λευτέρης Πετρούνιας με βαθμολογία 15.200 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Πού αφιέρωσε το μετάλλιο. «Υπήρχε τρομακτική πίεση» Η Ελλάδα πανηγυρίζει ένα ακόμα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ιαπωνίας με […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ to10.gr

Χαμός στο φινάλε: Ένταση μεταξύ Αταμάν και Μπαρτζώκα (vid)

Live Streaming: Μεντιτεράνι – Ολυμπιακός

Τσιτσιπάς – Ντιμιτρόφ 1-2: Δεν τα κατάφερε ο Στέφανος

LIVE: Ντιμίτροφ – Τσιτσιπάς

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο… ευδιάθετος Ντίας (pic)

«Δεν έπεσα σε αυτή την παγίδα…» – Χείμαρρος η Ευγενία Σαμαρά για τους Ράδιο Αρβύλα (vid)