Σχολικές καθαρίστριες – Η κατανομή και τα κριτήρια πρόσληψης

16:56 - 02/08/2021

Το υπουργείο Εσωτερικών ενέκρινε το μέγιστο αριθμό (15.482) προσλαμβανόμενων σχολικών καθαριστριών ανά Δήμο για το διδακτικό έτος 2021-2022. Οι εγκρίσεις αφορούν τον καθαρισμό των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, συμπεριλαμβανομένων και των μειονοτικών σχολείων. Για τα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ι.Ε.Κ.) και τα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε.) θα εκδοθεί εγκριτική απόφαση από το Υπουργείο […] The post Σχολικές καθαρίστριες – Η κατανομή και τα κριτήρια πρόσληψης appeared first on e-dimosio.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο e-dimosio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σχολικές καθαρίστριες – Η κατανομή και τα κριτήρια πρόσληψης

Το υπουργείο Εσωτερικών ενέκρινε το μέγιστο αριθμό (15.482) προσλαμβανόμενων σχολικών καθαριστριών ανά Δήμο για το διδακτικό έτος 2021-2022. Οι εγκρίσεις αφορούν τον καθαρισμό των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, συμπεριλαμβανομένων και των μειονοτικών σχολείων. Για τα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ι.Ε.Κ.) και τα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε.) θα εκδοθεί εγκριτική απόφαση από το Υπουργείο […] The post Σχολικές καθαρίστριες – Η κατανομή και τα κριτήρια πρόσληψης first appeared on Lykavitos.gr.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Σχολικές καθαρίστριες: Η διαδικασία για τις προσλήψεις σε σχολεία

Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ η διαδικασία και κριτήρια για την πρόσληψη προσωπικού καθαριότητας σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, των Δημόσιων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ι.Ε.Κ.) και των Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε.) της Χώρας από τους Δήμους με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου. Ειδικότερα, προβλέπονται τα εξής: Άρθρο 1 Αρμοδιότητα –... Source

Διαβάστε το στο ergasiakanea.eu
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ e-dimosio.gr

Οριστικά αποτελέσματα για την εισαγωγή καταρτιζομένων στη Σχολής Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑΜΕΑ

Μνημόνιο Συνεργασίας της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Κοινωφελής εργασία: Ολη η πρόσκληση και οι θέσεις για 2.260 θέσεις σε 2 υπουργεία

Fulbright: Υποτροφίες για σπουδές στις Ηνωμένες Πολιτείες

Εξοικονομώ για επιχειρήσεις: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 500.000 ευρώ

Επιστρέφει ο Δακτύλιος – Ποια αυτοκίνητα κυκλοφορούν ελεύθερα – Πώς εκδίδω αδεια κυκλοφορίας