#Σχολικές καθαρίστριες

ΑΣΕΠ: Σχολικές καθαρίστριες στον Δήμο Σκύδρας

otavoice.gr
Στην πρόσληψη ενός υπαλλήλου προχωράει ο δήμος Σκύδρας. Το νέο προσωπικό θα υπογράψει 2μηνη σύμβαση εργασίας, η οποία δεν παρατείνεται ούτε ανανεώνεται. Οι ενδιαφερόμενοι για τη θέση πρέπει να πληρούν τα ελάχιστα τυπικά προσόντα που θέτει η προκήρυξη. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
13:28 28/09/2022

ΑΣΕΠ: Σχολικές καθαρίστριες στον Δήμο Σκοπέλου

otavoice.gr
Με καθαριστές/καθαρίστριες σχολικών μονάδων ενισχύεται ο Δήμος Σκοπέλου. Εργασία μερικής απασχόλησης για καθαριστές/καθαρίστριες σχολικών μονάδων κατά το διδακτικό έτος 2022 – 2023. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
12:20 05/09/2022

Σχολικές καθαρίστριες: Ολιγοήμερη καθυστέρηση παρά οι μισές καθαρίστριες

sinidisi.gr
Ο τύπος με τετραγωνικά των αιθουσών που έφερε την αδικία της μικρότερης χρημαδότησης  Το θέμα των σχολικών καθαριστριών επανήλθε στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Αγρινίου με αφορμή σχετικές ερωτήσεις της αντιπολίτευσης καθώς η έναρξη...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Σχολικές καθαρίστριες: Ολιγοήμερη καθυστέρηση παρά οι μισές καθαρίστριες
19:12 22/09/2021

Ώρα Πατρών-Γιώργος Ρώρος: Σχολικές καθαρίστριες σε ομηρεία

thebest.gr
Στην ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης αναφέρεται: Αποτελεί αντιφατική πολιτική από τη μία η κυβέρνηση να καλεί την κοινωνία και την εκπαιδευτική κοινότητα να εφαρμόσει πιστά όλες τις οδηγίες και τα πρωτόκολλα για τον COVID-19 και από την άλλη η ίδια η κυβέρνηση να μην τα εφαρμόζει ρίχνοντας τα βάρη στους δήμους δηλαδή στους δημότες.
10:14 23/08/2021

Ρέθυμνο: Σχολικές καθαρίστριες αντιδρούν στην αύξηση της ημιαπασχόλησης

efsyn.gr
Παράσταση διαμαρτυρίας ενάντια στην απόφαση του Δήμου Ρεθύμνης να αυξήσει την μερική απασχόληση στον κλάδο πραγματοποίησαν οι σχολικές καθαρίστριες που εργάζονται στα σχολεία του Δήμου.
12:32 10/08/2021

Σχολικές καθαρίστριες – Η κατανομή και τα κριτήρια πρόσληψης

e-dimosio.gr
Το υπουργείο Εσωτερικών ενέκρινε το μέγιστο αριθμό (15.482) προσλαμβανόμενων σχολικών καθαριστριών ανά Δήμο για το διδακτικό έτος 2021-2022. Οι εγκρίσεις αφορούν τον καθαρισμό των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, συμπεριλαμβανομένων και των μειονοτικών σχολείων. Για τα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ι.Ε.Κ.) και τα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε.) θα εκδοθεί εγκριτική απόφαση από το Υπουργείο […] The post Σχολικές καθαρίστριες – Η κατανομή και τα κριτήρια πρόσληψης appeared first on e-dimosio.gr.
16:56 02/08/2021

Θύμιος Καραΐσκος εφ’ όλης της ύλης: Σχολικές καθαρίστριες, εορτασμοί Αγίου Λουκά, Διονύσης Σαββόπουλος και… ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης (Ηχητικό)

lamiafm1.gr
«Θα προσπάθήσουμε εκ των ενόντων να λύσουμε το θέμα με τις καθαρίστριες στα σχολεία γιατί είναι από τα πιο σημαντικά προβλήματα λόγω της πανδημίας,» τονίζει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΛΑΜΙΑ FM-1 ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραίσκος. Θα προχωρήσει στην άμεση αύξηση των ωρών απασχόλησης των σχολικών καθαριστριών (από 3ωρη απασχόληση σε πλήρη απασχόληση) με […] The post Θύμιος Καραΐσκος εφ’ όλης της ύλης: Σχολικές καθαρίστριες, εορτασμοί Αγίου Λουκά, Διονύσης Σαββόπουλος και… ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης (Ηχητικό) appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
19:16 14/10/2020

Σχολικές καθαρίστριες: 28 προσλήψεις στον Δήμο Τανάγρας

ergasiakanea.eu
Ο Δήμος Τανάγρας ανακοινώνει την πρόσληψη 28 ΥΕ Σχολικών Καθαριστριών με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 4 μηνών. Aιτήσεις από 24/09/2020-28/09/2020 Προκήρυξη Σχολικές καθαρίστριες: 28 προσλήψεις στον Δήμο Τανάγρας
16:10 23/09/2020

Σχολικές καθαρίστριες: Τα δικαιολογητικά για τους επιτυχόντες και η διαδικασία πρόσληψης

e-dimosio.gr
Ολοκληρώθηκαν σχεδόν όλοι οι διαγωνισμοί για την πρόσληψη προσωπικού καθαριότητας για την κάλυψη των αναγκών των σχολείων όλων των δήμων της χώρας. Οι συμβάσεις του προσωπικού είναι πλέον ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου κάτι που σημαίνει ότι οι εργαζόμενοι που θα προσληφθούν θα μπορούν να εργάζονται σε ωράριο πλήρους ή μερικής απασχόλησης, συνεπώς θα μπορούν να […] The post Σχολικές καθαρίστριες: Τα δικαιολογητικά για τους επιτυχόντες και η διαδικασία πρόσληψης appeared first on e-dimosio.gr.
13:35 01/09/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load