Παραμένει στον Ιωνικό Νικαίας ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης

16:20 - 03/08/2021

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη γνωστοποίησε ο Ιωνικός Νίκαιας.Επίσημη μορφή πήρε η ανανέωση της συνεργασίας του Ιωνικού Νίκαιας με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, ο οποίος θα αγωνίζεται με την φανέλα του IONIKOS NIKAIA BC HNC REVOLUTION και την σεζόν 2021/22. Με την φράση «Captain is staying Home» η ομάδα έκανε την σχετική ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται ότι ο Έλληνας άσσος δείχνοντας πως η αγάπη του για τη Νίκαια και την ομάδα είναι μεγάλη. Η ανακοίνωση αναφέρει: «O IONIKOS NIKAIA BC HNC REVOLUTION ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη. Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του IONIKOS NIKAIA BC HNC REVOLUTION και στη δ

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Επέστρεψε στην εθνική Ολλανδίας ο Λουίς Φαν Χάαλ

Για τρίτη φορά στην καριέρα του, ο Λουίς Φαν Χάαλ αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της εθνικής Ολλανδίας. Ο Λουίς Φαν Γκάαλ είναι και επίσημα ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής της Ολλανδίας. Ο έμπειρος τεχνικός συμφώνησε με τους “οράνιε” για συνεργασία μέχρι και το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 και θα έχει στο πλάι του τους Ντάνι Μπλιντ ... Περισσότερα To άρθρο Επέστρεψε στην εθνική Ολλανδίας ο Λουίς Φαν Χάαλ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Επίσημο: Επέστρεψε στην εθνική Ολλανδίας ο Λουίς Φαν Χάαλ!

Ο Λουίς Φαν Χάαλ επέστρεψε και επίσημα πλέον στην εθνική ομάδα της Ολλανδίας, αναλαμβάνοντας έτσι για τρίτη φορά στην πλούσια καριέρα του το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.Ο 69χρονος τεχνικός βρισκόταν μακριά από τους πάγκους για κάτι παραπάνω από μία πενταετία, όταν και αποχώρησε στα τέλη Μαΐου του 2016 από το «τιμόνι» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, […] Το άρθρο Επίσημο: Επέστρεψε στην εθνική Ολλανδίας ο Λουίς Φαν Χάαλ! εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά