Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Μήνυμα του 112, μάχη να μην ξεφύγει το μέτωπο – Εκρήξεις μετασχηματιστών

17:46 - 03/08/2021

Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική από μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στην Άνω Βαρυμπόμπη το μεσημέρι της Τρίτης (3/8), σε κοντινή απόσταση από τα βασιλικά κτήματα. υναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική από μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στην Άνω Βαρυμπόμπη το μεσημέρι της Τρίτης (3/8), σε κοντινή απόσταση από τα βασιλικά κτήματα. Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας έστειλε μέσω του 112 μήνυμα στους κατοίκους της Βαρυμπόμπης και του Κρυονερίου να είναι […] The post Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Μήνυμα του 112, μάχη να μην ξεφύγει το μέτωπο – Εκρήξεις μετασχηματιστών appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Διαψεύδουν πάλι ότι οι φλόγες ξεπήδησαν μετά από έκρηξη μετασχηματιστή

Διαψεύδονται εκ νέου από τον ΑΔΜΗΕ οι πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες η πυρκαγιά στα βόρεια προάστια της Αθήνας (Βαρυμπόμπη, Αδάμες, Θρακομακεδόνες, Αχαρνές) ξεκίνησε χθες από έκρηξη σε μετασχηματιστή υψηλής τάσης. Όπως ανέφεραν αρμόδιες πηγές, αν είχε γίνει έκρηξη στις εγκαταστάσεις του Διαχειριστή, δεν θα ήταν δυνατόν να τεθούν και πάλι σε λειτουργία σήμερα τα ... Περισσότερα To άρθρο Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Διαψεύδουν πάλι ότι οι φλόγες ξεπήδησαν μετά από έκρηξη μετασχηματιστή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Νέο μήνυμα από το 112 για εκκένωση και του Ολυμπιακού Χωριού

Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Εντολή εκκένωσης με μήνυμα από το 112 και για την περιοχή του Ολυμπιακού ΧωριούΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Φωτιά στην Βαρυμπόμπη: Η Κατερίνα Βρανά αγωνιά για δικό της άνθρωπο – «Είμαι με την ψυχή στο στόμα»

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί ολόκληρη η Ελλάδα τη φωτιά που έχει ξεσπάσει, από το μεσημέρι της Τρίτης 3 Αυγούστου, στην περιοχή της Βαρυμπόμπης. Η πύρινη λαίλαπα καίει στρέμματα δάσους, αλλά και τις περιουσίες των κατοίκων της περιοχής. Έχουν εκκενωθεί μέχρι στιγμής η Βαρυμπόμπη, μια κατασκήνωση, ο οικισμός Αδάμες, οι Θρακομακεδόνες και το Ολυμπιακό Χωριό. Παράλληλα, έξι […] The post Φωτιά στην Βαρυμπόμπη: Η Κατερίνα Βρανά αγωνιά για δικό της άνθρωπο – «Είμαι με την ψυχή στο στόμα» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ aek1924.gr

Νίκολιτς: «Στο 2ο μέρος βγάλαμε την ποιότητα μας – Μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο» (vid)

Γκολ και φάσεις από την ανατροπή κορυφής της ΑΕΚ κόντρα στον ΟΦΗ (HIGHLIGHTS)

Κι όμως αληθινό: Παράπονα από τον Μπούση για τη διαιτησία στο ΑΕΚ – ΟΦΗ

Κόντης: «Δεχθήκαμε δύο εύκολα γκολ – Περίεργο παιχνίδι για εμάς»

Γιόβιτς: «Είμαι χαρούμενος στην ΑΕΚ, θα είμαι ακόμα καλύτερος στο δεύτερο μισό»

Νίκολιτς: «Έχουν εκτοξευτεί οι προσδοκίες και πρέπει να τις υλοποιήσουμε» (VID)