Γερμανού: Ήθελα να ‘ξερα τι θα ‘κανες Ελλαδίτσα μου δίχως τους πυροσβέστες και τους εθελοντές
15:04 - 04/08/2021
Η Ναταλία Γερμανού ανέβασε ένα συγκλονιστικό βίντεο στο Instagram, στο οποίο εμφανίζεται ένα πυροσβεστικό όχημα να περνάει μέσα από τις φλόγες στη Βαρυμπόμπη. Η γνωστή παρουσιάστρια...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Γερμανού: Ήθελα να ‘ξερα τι θα ‘κανες Ελλαδίτσα μου δίχως τους πυροσβέστες και τους εθελοντές
Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ναταλία Γερμανού – «Ήθελα να ‘ξερα τι θα έκανες Ελλαδίτσα μου χωρίς τους πυροσβέστες»
Η γνωστή παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την έντασή της για την πυρκαγιά στη Βαρυμπόμπη, αλλά και για τον τρόπο που η κοινωνία μας αντιμετωπίζει ένα από τα πιο σημαντικά επαγγέλματα για τη χώρα
Διαβάστε το στο Nαταλία Γερμανού: «Τι θα έκανες Ελλαδίτσα μου χωρίς πυροσβέστες»
Ένα συγκλονιστικό βίντεο, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και απεικονίζει ένα πυροσβεστικό όχημα να περνά μέσα στις φλόγες στη Βαρυμπόμπη δημοσίευσε η Ναταλία Γερμανού στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Διαβάστε το στο topontiki.gr«Ήθελα να ‘ξερα τι θα έκανες Ελλαδίτσα μου χωρίς τους πυροσβέστες»: Το ξέσπασμα της Ναταλίας Γερμανού
Ένα συγκλονιστικό βίντεο, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και απεικονίζει ένα πυροσβεστικό όχημα να περνά μέσα στις φλόγες στη Βαρυμπόμπη δημοσίευσε η Ναταλία Γερμανού στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram συνοδεύοντάς το με ένα κείμενο – γροθιά στο στομάχι. Η παρουσιάστρια σχολίασε τους πυροσβέστες και του εθελοντές που αυτές τις στιγμές ρισκάρουν τη ζωή […]
Διαβάστε το στο dete.gr