Σοκαρισμένος ο Γιώργος Τσαλίκης: «Μου κόβει την ανάσα, δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που ζούμε»

19:26 - 04/08/2021

Η φωτιά στην Εύβοια μαίνεται κι η πυροσβεστική κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες για να αντιμετωπίσει την πύρινη λαίλαπα. Ο Γιώργος Τσαλίκης, […] The post Σοκαρισμένος ο Γιώργος Τσαλίκης: «Μου κόβει την ανάσα, δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που ζούμε» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φωτιά στην Εύβοια: Σοκαρισμένος ο Γιώργος Τσαλίκης – «Μου κόβει την ανάσα»

Με τη φωτιά στην Εύβοια να συνεχίζει να καίει και τους πυροσβέστες να δίνουν τη δική τους μάχη με τις φλόγες, ο Γιώργος Τσαλίκης νιώθει σοκαρισμένος με τις εικόνες που έχει δει. Ο τραγουδιστής, προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με αφορμή τις εικόνες καταστροφής στην Εύβοια. Ο Γιώργος Τσαλίκης έγραψε το εξής κείμενο: «Εικόνα από Εύβοια που μου κόβει την ανάσα.. Εσύ δε νιώθεις απόγνωση όταν βλέπεις να καίγεται έτσι η χώρα μας; Οι ομορφιές μας; Τι θα αφήσουμε ρε στα παιδιά μας; Τι περιβάλλον; Τι φταίνε τα ζωάκια; Δε μπορώ να το πιστέψω αυτό που ζούμε ΚΑΙ φέτος αλήθεια».

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ξέσπασε ο Γιώργος Τσαλίκης για την πυρκαγιά στην Εύβοια: «Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που ζούμε»

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι πυρκαγιές που καίνε τα τελευταία 24ωρα περιοχές της Εύβοιας, της Μεσσηνίας και της Αρχαίας Ολυμπίας. Εκκενώθηκαν οικισμοί, κάηκαν...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Σοκαρισμένος ο Γιώργος Τσαλίκης – «Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που ζούμε» (βίντεο)

Η ανάρτηση που έκανε ο Γιώργος Τσαλίκης ξεσπώντας για τις δύσκολες ώρες που βιώνει η Εύβοια. Η φωτιά στην Εύβοια μαίνεται κι η πυροσβεστική κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες για να αντιμετωπίσει την πύρινη λαίλαπα. Ο Γιώργος Τσαλίκης, μην μπορώντας να πιστέψει τις διαστάσεις που έχει πάρει η πυρκαγιά, δημοσίευσε ένα βίντεο και ξέσπασε με όσα συμβαίνουν. […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Εύβοια: Σοκαρισμένος ο Γιώργος Τσαλίκης – «Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που ζούμε»

Η ανάρτηση που έκανε ο Γιώργος Τσαλίκης ξεσπώντας για τις δύσκολες ώρες που βιώνει η Εύβοια. Η φωτιά στην Εύβοια μαίνεται κι η πυροσβεστική κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες για να αντιμετωπίσει την πύρινη λαίλαπα. Ο Γιώργος Τσαλίκης, μην μπορώντας να πιστέψει τις διαστάσεις που έχει πάρει η πυρκαγιά, δημοσίευσε ένα βίντεο και ξέσπασε με όσα συμβαίνουν. Ο τραγουδιστής […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο