Κώστας Φραγκολιάς για πυρκαγιές: “Θέλω να ξέρω το πρόσωπο του εχθρού μου σε αυτόν τον πόλεμο”

23:44 - 06/08/2021

Ο Κώστας Φραγκολιάς, θλιμμένος και φοβισμένος από τις τελευταίες εξελίξεις της πύρινης λαίλαπας, έστειλε το δικό To άρθρο Κώστας Φραγκολιάς για πυρκαγιές: “Θέλω να ξέρω το πρόσωπο του εχθρού μου σε αυτόν τον πόλεμο” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Οργισμένος ο Κώστας Φραγκολιάς – «Θέλω να ξέρω το πρόσωπο του εχθρού μου»

«Θα παρακαλούσα τους κρατικούς φορείς να βγάλουν στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες όλων των συλληφθέντων, αυτών των ημερών, με την κατηγορία του εμπρησμού» αναφέρει σε ανάρτησή του στα social media o Κώστας Φραγκολιάς

Διαβάστε το στο

Κώστας Φραγκολιάς: «Θέλω να ξέρω το πρόσωπο που με έκανε μετανάστη στην ίδια μου τη χώρα»

Σε μια οργισμένη ανάρτηση, προχώρησε ο Κώστας Φραγκολιάς, αναφορικά με τα σενάρια περί εμπρησμού και όσους έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής. Στην δημοσίευσή του αναφέρει ότι θέλει να ξέρει ποιοι ευθύνονται για όλα αυτά και για τις τραγικές ημέρες που ζουν πολλοί συνάνθρωποί μας: «Θα παρακαλούσα τους κρατικούς φορείς να βγάλουν στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες όλων […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Κώστας Φραγκολιάς: «Θέλω να ξέρω το πρόσωπο που με έκανε μετανάστη στην ίδια μου τη χώρα»

Αγανακτισμένος είναι ο Κώστας Φραγκολιάς για τα σενάρια εμπρησμού που, από ότι φαίνεται, αφορούν αρκετές περιπτώσεις πυρκαγιών που πλήττουν περιοχές […] The post Κώστας Φραγκολιάς: «Θέλω να ξέρω το πρόσωπο που με έκανε μετανάστη στην ίδια μου τη χώρα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Γροθιά στο στομάχι η ανάρτηση που έκανε ο Κώστας Φραγκολιάς για αυτές τις δύσκολες ημέρες που βιώνει η χώρα μας. Αγανακτισμένος είναι ο Κώστας Φραγκολιάς για τα σενάρια εμπρησμού που, από ότι φαίνεται, αφορούν αρκετές περιπτώσεις πυρκαγιών που πλήττουν περιοχές της χώρας μας. Στην δημοσίευσή του αναφέρει ότι θέλει να ξέρει ποιοι ευθύνονται για όλα […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Κώστας Φραγκολιάς: "Θέλω να ξέρω το πρόσωπο που με έκανε μετανάστη στην ίδια μου τη χώρα"

Γροθιά στο στομάχι η ανάρτηση του

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της