Φωτιά στην Εύβοια: Αυξημένες συγκεντρώσεις μικροσωματιδίων στην Θεσσαλία (Χάρτες)

15:06 - 09/08/2021

Οι εκτεταμένες πυρκαγιές στην Εύβοια την Κυριακή 8/8/2021 σε συνδυασμό με την μετακίνηση μεγάλου μέρους του καπνού προς την Θεσσαλία,... The post Φωτιά στην Εύβοια: Αυξημένες συγκεντρώσεις μικροσωματιδίων στην Θεσσαλία (Χάρτες) appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φωτιά στην Αττική – Χαμηλά παραμένουν οι συγκεντρώσεις των σωματιδίων στην ατμόσφαιρα στο Λεκανοπέδιο

Η φωτιά στην Αττική τις πρώτες μέρες είχε κάνει αποπνικτική την ατμόσφαιρα, αλλά ευτυχώς η κατάσταση έχει καλυτερέψει. Τι αναφέρει το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)