Ο Κλοπ αποθέωσε τον Τσιμίκα – «Πολύ καλό που έχουμε τον Κώστα»
08:38 - 10/08/2021
Ο Γιούργκεν Κλοπ, σε δηλώσεις του μετά το φιλικό με την Οσασούνα υποκλίθηκε στον Κώστα Τσιμίκα, ενώ αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Άντι Ρόμπερτσον.
Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Κλοπ αποθέωσε τον Τσιμίκα – «Πολύ καλό που έχουμε τον Κώστα»
Ο Γιούργκεν Κλοπ, σε δηλώσεις του μετά το φιλικό με την Οσασούνα υποκλίθηκε στον Κώστα Τσιμίκα, ενώ αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Άντι Ρόμπερτσον.
Διαβάστε το στο Ο Κλοπ αποθέωσε τον Τσιμίκα – «Πολύ καλό που έχουμε τον Κώστα»
Διαβάστε το στο tanea.grΟ Κλοπ αποθέωσε τον Τσιμίκα – «Πολύ καλό που έχουμε τον Κώστα»
Για τον τραυματισμό του Ρόμπερτσον και για τον Τσιμίκα: «Όχι πραγματικά, αλλά νομίζω ότι είμαστε τυχεροί με αυτό. Θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερα. Είδαμε το υλικό, δεν φαινόταν πολύ καλά. Νομίζω όμως ότι ήμασταν τυχεροί, δεν θα αργήσει πολύ. Δεν είμαι σίγουρος αν θα επιστρέψει πριν ή μετά το διεθνές διάλειμμα (λόγω εθνικών ομάδων), είναι […]
Το άρθρο Ο Κλοπ αποθέωσε τον Τσιμίκα – «Πολύ καλό που έχουμε τον Κώστα» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΚλοπ για Τσιμίκα: «Είναι καλό που έχουμε τον Κώστα...»
Ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για τον τραυματισμό του Ρόμπερτσον, που φέρνει στο βασικό σχήμα τον Κώστα Τσιμίκα, ο οποίος έχει μπει δυνατά φέτος στην προετοιμασία.
Διαβάστε το στο fosonline.gr