#Γιούργκεν Κλοπ

Κώστας Τσιμίκας: Άδικο αυτό που λέγεται – Τι κυκλοφορεί σαν φήμη στο Λίβερπουλ

sportime.gr
Ο Γιούργκεν Κλοπ είναι έξαλλος με το λάθος του Τσιμίκα, που έφερε το 0-1 της Αταλάντα και από τότε τον... εξαφάνισε, όμως αυτό πάει πολύ. Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.
21:46 15/04/2024

Κλοπ: «Αξίζαμε να χάσουμε, μπράβο στην Αταλάντα»

fosonline.gr
Ο Γιούργκεν Κλοπ παραδέχεται ότι η Λίβερπουλ «τα έχασε» στην ήττα με 0-3 από την Αταλάντα.
15:46 12/04/2024

Η απάντηση της Λίβερπουλ για την «συμφωνία» με τον Αμορίμ

filathlos.gr
Η απάντηση της Λίβερπουλ για την «συμφωνία» με τον Αμορίμ 09/04/2024 Η Λίβερπουλ έβαλε «φρένο» στις φήμες που την ήθελαν να έχει έρθει σε συμφωνία τόσο με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας όσο και με τον Ρούμπεν Αμορίμ, προκειμένου ο τελευταίος να διαδεχτεί το καλοκαίρι τον Γιούργκεν Κλοπ και να καθίσει στον πάγκο των «κόκκινων». Οι παράγοντες της αγγλικής ομάδας χαρακτήρισαν «εντελώς ανακριβή» την πληροφορία, ξεκαθαρίζοντας μάλιστα πως ο σύλλογος συνεχίζει να αναζητά τον εκλεκτό για την τεχνική του ηγεσία.  Σημειώνεται ότι ο Αμορίμ έχει συμβόλαιο με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία αξιώνει το ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ για να λύσει τη μεταξύ τους συνεργασία.
18:46 09/04/2024

«Προφορική συμφωνία Λίβερπουλ με Αμορίμ» (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
«Προφορική συμφωνία Λίβερπουλ με Αμορίμ» (ΦΩΤΟ) 09/04/2024 Η Λίβερπουλ έχει κατασταλάξει στον διάδοχο του Γιούργκεν Κλοπ, καθώς επήλθε προφορική συμφωνία με τον 39χρονο Πορτογάλο τεχνικό της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ρούμπεν Αμορίμ, όπως αναφέρει ο Φλοριάν Πλέτενμπεργκ. Οι δύο πλευρές δεν έχουν συναντηθεί ακόμα για τις τελικές διαπραγματεύσεις, ωστόσο έχει γίνει μια προεργασία, καθώς ο Πορτογάλος θέλει να αναλάβει τους reds. Ο Γερμανός δημοσιογράφος τονίζει ότι η συμφωνία μπορεί να σπάσει, μιας και ο Αμορίμ έχει συμβόλαιο με την Σπόρτινγκ μέχρι το 2026 και έχει ρήτρα αποδέσμευσης. Αν η Λίβερπουλ δεν την σπάσει, τότε είναι πολύ πιθανό να μην προχωρήσει η συνεργ
14:46 09/04/2024

Ο Σαλάχ είναι οιωνός τίτλου στο last dance του Κλοπ

filathlos.gr
Ο Σαλάχ είναι οιωνός τίτλου στο last dance του Κλοπ 08/04/2024 Το καλύτερο αποχαιρετιστήριο δώρο θέλει να κάνει ο Σαλάχ στον Γιούργκεν Κλοπ. Οι εμφανίσεις του εντυπωσιάζουν, ωστόσο τα νούμερά είναι ο απόλυτος κριτής και τον καθιστούν συνυπεύθυνο της φετινής αγωνιστικής ανόδου της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ. Ο Αιγύπτιος ευτύχησε να σκοράρει απέναντι στην Γιουνάιτεντ και να σώσει τον βαθμό της ισοπαλίας καταφέρνοντας παράλληλα να έχει χρηστεί σκόρερ 14 φορές σε 15 συμμετοχές με αντίπαλο την ομάδα του Μάντσεστερ. Η συμβολή του όμως δεν περιορίζεται σε ένα πέναλτι. Συνολικά φέτος μετρά 23 τέρματα και 13 ασίστ βοηθώντας τα μέγιστα επιθετικά και δημιουργικά. Ο "
19:46 08/04/2024

Σόμποσλαϊ: «Να το κάνουμε για εμάς και για τον Κλοπ»

fosonline.gr
Ο Ντόμινικ Σόμποσλαϊ απολαμβάνει τον ρόλο του ως «δημιουργός χάους» στην μεσαία γραμμή για τη Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ για τον οποίο θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα φέτος. 
15:46 07/04/2024

Λίβερπουλ: Προχωράει μέσα στην εβδομάδα για Ρουμπέν Αμορίμ

fosonline.gr
Η Λίβερπουλ σκοπεύει να κλείσει μέσα στην εβδομάδα τον προπονητή της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ρουμπέν Αμορίμ για να αποτελέσει τον διάδοχο του Γιούργκεν Κλοπ.
02:46 07/04/2024

Ο Κλοπ θέλει τελειότητα μέχρι το τέλος

pressaris.gr
Ο Γιούργκεν Κλοπ θεωρεί πως η Λίβερπουλ θα πρέπει να παρουσιαστεί τέλεια στα ματς που απομένουν έως το τέλος της φετινής σεζόν, προκειμένου να κατακτήσει τον τίτλο. Ο Γερμανός τεχνικός τόνισε πως δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες βαθμών, εν όψει του ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς οι Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι παραμονεύουν. Επίσης, ο […] The post Ο Κλοπ θέλει τελειότητα μέχρι το τέλος appeared first on pressaris.gr.
16:09 06/04/2024

Μπάγερν, Ρεάλ και Λίβερπουλ 17χρονο διαμαντάκι

thessports.gr
Η Λίβερπουλ θεωρούνταν πως θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Άρτσι Γκρέι, αλλά η προσπάθεια της πλέον δυσκολεύει με την εμφάνιση και άλλων ισχυρών διεκδικητών, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της αγγλικής εφημερίδας «SUN». Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές ο Γιούργκεν Κλοπ παρακολουθούσε από την αρχή της σεζόν τον 17χρονο άσο της Λιντς και, μολονότι θα […]
12:53 05/04/2024

Νέα ονόματα για τον πάγκο της Λίβερπουλ

aek1924.gr
Μετά την απόσυρση της υποψηφιότητας του Τσάμπι Αλόνσο, νέοι υποψήφιοι εξετάζονται από την Λίβερπουλ στην μετά – Κλοπ εποχή. Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες αποδεικνύεται η εύρεση του διαδόχου του Γιούργκεν Κλοπ στην Λίβερπουλ. Μετά την ανακοίνωση της παραμονής του Τσάμπι Αλόνσο στην Μπάγερ Λεβερκούζεν, οι κόκκινοι έχουν να αντιμετωπίσουν ακόμα μία δυσάρεστη εξέλιξη, αφού η […] The post Νέα ονόματα για τον πάγκο της Λίβερπουλ appeared first on AEK1924.gr.
00:37 03/04/2024

Λίβερπουλ: Πρώτη επαφή με τον Αμορίμ

filathlos.gr
Λίβερπουλ: Πρώτη επαφή με τον Αμορίμ 02/04/2024 H Λίβερπουλ πίεσε το τελευταίο διάστημα τον Τσάμπι Αλόνσο, για να κλείσει την εποχή του Γιούργκεν Κλοπ, καθώς ανακοινώθηκε πως ο Γερμανός κόουτς θα φύγει στο τέλος της σεζόν από τον πάγκο των «κόκκινων».  Η εφημερίδα «Telegraph» ανέφερε πως η διοίκηση της Λίβερπουλ εξετάζει πλέον την περίπτωση του Ρούμπεν Αμορίμ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας έως το καλοκαίρι του 2026 και σε αυτό υπάρχει ρήτρα εξαγοράς στα 30 εκατ. ευρώ.  Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει συνδεθεί και τις περασμένες εβδομάδες με τη Λίβερπουλ, ως ο βασικός υποψήφιος για να πάρει τη θέση του Γιούργκεν Κλοπ, καθώς ο Ρομπέρτο Ντε Τσ
12:46 02/04/2024

Κλοπ: «Αυτό θα κάνει τη διαφορά στην κούρσα τίτλου»

fosonline.gr
Η άποψη του προπονητή της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, για τη φετινή μάχη στην Premier League για την κατάκτηση του τίτλου.
18:46 01/04/2024

Κούρσα για τρείς στην Premier League - Η βαθμολογία και το πρόγραμμα των Λίβερπουλ, Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι

filathlos.gr
Κούρσα για τρείς στην Premier League - Η βαθμολογία και το πρόγραμμα των Λίβερπουλ, Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι 31/03/2024 Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ έμειναν στο 0-0, με αποτέλεσμα να χαμογελάσει πλατιά η Λίβερπουλ, που παρέμεινε μόνη πρώτη στη βαθμολογία της Premier League. Μετά από 29 ματς, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έχει 67 βαθμούς, με τους Λονδρέζους να ακολουθούν στο -2, έχοντας έναν περισσότερο από τη Σίτι. Οι τρεις μονομάχοι έχουν μπροστά τους ακόμα εννέα ματς πρωταθλήματος, έχοντας κλείσει τα μεταξύ τους ντέρμπι. Στο πρόγραμμα των "reds", ξεχωρίζουν τα ματς με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ, τις οποίες θα αντιμετωπίσουν επίσης οι «κανονιέρη
21:46 31/03/2024

Κονατέ: «Όλοι ανησύχησαν από την ανακοίνωση του Κλοπ»

filathlos.gr
Κονατέ: «Όλοι ανησύχησαν από την ανακοίνωση του Κλοπ» 23/03/2024 Στο κλίμα στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Ιμπραχίμα Κονατέ μετά την ανακοίνωση του Γιούργκεν Κλοπ για την απόφασή του να αποχωρήσει από τον πάγκο των «κόκκινων» στο τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου. «Είναι μία από τις κολώνες αυτού εδώ του συλλόγου. Η απόφασή του με εξέπληξε, αλλά όταν τον ακούς καταλαβαίνεις τους λόγους της συγκεκριμένης απόφασης. Η Λίβερπουλ είναι η Λίβερπουλ. Ο Κλοπ ήταν εκείνος που με έφτασε στο επίπεδο που είμαι σήμερα. Θα είναι για πάντα ένας θρύλος της ομάδας. Όλοι ανησύχησαν, όλοι οι παίκτες το γνωρίζουν αυτό. Ποιος θα είναι ο καινούρι
20:46 23/03/2024

Άσχημα νέα για την Λίβερπουλ για την μετά-Κλοπ εποχή

aek1924.gr
Σύμφωνα με γερμανικές πηγές, ο Τσάμπι Αλόνσο αν αποφασίσει να φύγει από την Μπάγερ Λεβερκούζεν, δεν θα πάει στην Λίβερπουλ! Το πρότζεκτ Λίβερπουλ δεν φαίνεται να πείθει τον Τσάμπι Αλόνσο, ο οποίος το θεωρεί ως πολύ απότομο βήμα στην καριέρα του. Παρότι ο Ισπανός έμοιαζε με πρώτο φαβορί για την διάδοχη κατάσταση του Γιούργκεν Κλοπ, […] The post Άσχημα νέα για την Λίβερπουλ για την μετά-Κλοπ εποχή appeared first on AEK1924.gr.
00:37 23/03/2024

Moυρίνιο ή Κόντε για τον πάγκο της Μπάγερν, αν ο Αλόνσο επιλέξει τη Λίβερπουλ

aek1924.gr
Η διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή για την επόμενη σεζόν, και θα ήθελε να συνεργαστεί με τον Τσάμπι Αλόνσο,ο οποίος ετοιμάζεται να πανηγυρίσει τον τίτλο στην Μπούντεσλιγκα με τη Λεβερκούζεν. Σε ανταγωνισμό με τη Λίβερπουλ, η οποία ψάχνει τον αντικαταστάτη του Γιούργκεν Κλοπ, ο βαυαρικός σύλλογος έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τον Ισπανό […] The post Moυρίνιο ή Κόντε για τον πάγκο της Μπάγερν, αν ο Αλόνσο επιλέξει τη Λίβερπουλ appeared first on AEK1924.gr.
13:37 21/03/2024

Μανέ για τη γαλλική Μπουρζ 18 που αγόρασε: “Ίσως ο Κλοπ έρθει σε μας”

aek1924.gr
Ο Σαντιο Μανέ, που κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ερασιτεχνικής Μπουρζ 18, αναφέρθηκε στον Γιούργκεν Κλοπ και κάνοντας πλάκα δήλωσε ότι μετά τη Λίβερπουλ ο Γερμανός τεχνικός μπορεί να πάει στην ομάδα του. Ο Σαντιό Μανέ αγοράζοντας το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών είναι ο ιδιοκτήτης της ερασιτεχνικής ομάδας Μπουρζ 18, η οποία συμμετέχει στη Δ’ […] The post Μανέ για τη γαλλική Μπουρζ 18 που αγόρασε: “Ίσως ο Κλοπ έρθει σε μας” appeared first on AEK1924.gr.
14:37 19/03/2024

Έξαλλος με ρεπόρτερ ο Κλοπ: «Είναι ηλίθια η ερώτηση»

aek1924.gr
Ο προπονητής της Λίβερπουλ δεν έκρυψε τον έντονο εκνευρισμό του μετά από ερώτηση που δέχθηκε στο flash interview για την φυσική κατάσταση της ομάδας του. Η Λίβερπουλ γνώρισε τον αποκλεισμό στα προημιτελικά του FA Cup, αφού ηττήθηκε στην παράταση από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από μια συγκλονιστική ματσάρα, με τον Γιούργκεν Κλοπ να μην έχει […] The post Έξαλλος με ρεπόρτερ ο Κλοπ: «Είναι ηλίθια η ερώτηση» appeared first on AEK1924.gr.
00:37 18/03/2024

Πρόκριση στο 120′ για την Γιουνάιτεντ σε επικό ντέρμπι με την Λίβερπουλ

sinidisi.gr
Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ήταν δύο φορές έτοιμη να πανηγυρίσει την πρόκριση, ωστόσο οι “κόκκινοι διάβολοι” χτύπησαν στο τέλος και πήραν το εισιτήριο για…
21:09 17/03/2024

Κλοπ: “Δεν προσπάθησε να με πείσει να μείνω ο Έντουαρντς, δεν είναι χαζός”

aek1924.gr
Ο Γιούργκεν Κλοπ χαρακτήρισε κορυφαία κίνηση για τη διοίκηση της Λίβερπουλ την επιστροφή του Μάικλ Έντουαρντς στον σύλλογο για να αναλάβει το ρόλο του CEO, ενώ αποκάλυψε πως ο Μοχάμεντ Σαλάχ είναι απόλυτα έτοιμος να γυρίσει στη δράση. Δύο χρόνια μετά από την αποχώρησή του από την Λίβερπουλ έχοντας το ρόλο του τεχνικού διευθυντή για μία δεκαετία […] The post Κλοπ: “Δεν προσπάθησε να με πείσει να μείνω ο Έντουαρντς, δεν είναι χαζός” appeared first on AEK1924.gr.
19:37 13/03/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load