Μαρία Σάκκαρη για τις φωτιές: “Αισθάνομαι ότι είναι γαϊδουριά που βρίσκομαι στο Rogers Cup και δεν είμαι εκεί να βοηθήσω”
11:00 - 10/08/2021
Στις φωτιές που πλήττουν την Ελλάδα αναφέρθηκε η Μαρία Σάκκαρη, μετά τη σπουδαία πρόκρισή της στον
To άρθρο Μαρία Σάκκαρη για τις φωτιές: “Αισθάνομαι ότι είναι γαϊδουριά που βρίσκομαι στο Rogers Cup και δεν είμαι εκεί να βοηθήσω” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σάκκαρη για φωτιές: Αισθάνομαι ότι είναι γαϊδουριά που βρίσκομαι εδώ και δεν είμαι εκεί να βοηθήσω
«Ήμουν στο Τατόι, όταν ξεκίνησε η φωτιά»
Διαβάστε το στο Μαρία Σάκκαρη – «Αισθάνομαι ότι είναι γαϊδουριά που δεν βρίσκομαι τώρα στην Ελλάδα»
«Aισθάνομαι ότι είναι γαϊδουριά που βρίσκομαι εδώ και δεν είμαι εκεί να βοηθήσω με κάποιο τρόπο»
Διαβάστε το στο Συντετριμμένη η Σάκκαρη για τις φωτιές: «Αισθάνομαι ότι είναι γαϊδουριά που βρίσκομαι στο Rogers Cup και δεν είμαι εκεί να βοηθήσω»
Μιλώντας σε ελληνικά μέσα, η τενίστρια ανέφερε ότι νιώθει πως είναι γαϊδουριά να βρίσκεται στον Καναδά και όχι στη χώρα μας για να βοηθήσει, ενώ αποκάλυψε ότι ήταν στο Τατόι για προπονήσεις, όταν ξεκίνησε ο πύρινος εφιάλτης. «Παρόλο που είμαι μακριά μου είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ στενάχωρο. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να βλέπεις όλο […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜαρία Σάκκαρη: «Αισθάνομαι ότι είναι γαϊδουριά που δεν βρίσκομαι τώρα στην Ελλάδα»
Σε μια εξομολόγηση καρδιάς προχώρησε η Μαρία Σάκκαρη, μέσα από τα social media, με αφορμή τα πύρινα μέτωπα που δεν […]
The post Μαρία Σάκκαρη: «Αισθάνομαι ότι είναι γαϊδουριά που δεν βρίσκομαι τώρα στην Ελλάδα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΣυντετριμμένη η Σάκκαρη για τις φωτιές – Αισθάνομαι ότι είναι γαϊδουριά που δεν βρίσκομαι τώρα στην Ελλάδα μας
Για φωτιές που πλήττουν την χώρα μας, μίλησε η Μαρία Σάκκαρη, μετά τη σπουδαία πρόκρισή της στον δεύτερο γύρο του Rogers Cup. Συγκεκριμένα, σε μια...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Συντετριμμένη η Σάκκαρη για τις φωτιές – Αισθάνομαι ότι είναι γαϊδουριά που δεν βρίσκομαι τώρα στην Ελλάδα μας
Διαβάστε το στο spoilersΜαρία Σάκκαρη: «Αισθάνομαι ότι είναι γαϊδουριά που δεν βρίσκομαι τώρα στην Ελλάδα»
Σε μια εξομολόγηση καρδιάς προχώρησε η Μαρία Σάκκαρη, μέσα από τα social media, με αφορμή τα πύρινα μέτωπα που δεν σταματούν να πληγώνουν την Ελλάδα το φετινό καλοκαίρι. Πιο συγκεκριμένα, σε δηλώσεις στα ελληνικά Μέσα για το Rogers Cup όπου και συμμετέχει, η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αισθάνομαι ότι είναι γαϊδουριά που βρίσκομαι […]
Διαβάστε το στο dete.grΜαρία Σάκκαρη: "Αισθάνομαι ότι είναι γαϊδουριά που δεν βρίσκομαι τώρα στην Ελλάδα"
"Δεν είμαι εκεί να βοηθήσω με κάποιο τρόπο"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr