Δωροθέα Μερκούρη: «Ξυπνήσαμε σε έναν εφιάλτη που δεν τελειώνει»
13:50 - 10/08/2021
Τα δύσκολα συνεχίζονται για όλη τη χώρα καθώς οι ζημιές από τις φονικές φωτιές είναι ανυπολόγιστες. Οργή και θλίψη κατακλύζούν τον κόσμο που κινδύνευσε στα πύρινα μέτωπα, αλλά και όσους είδαν να χάνονται στις φόλγες οι κόποι μιας ζωής. Σε αυτό το φορτισμένο κλίμα της χώρας, η Δορωθέα Μερκούρη που εκφράζει συχνά δημόσια τη γνώμη […]
The post Δωροθέα Μερκούρη: «Ξυπνήσαμε σε έναν εφιάλτη που δεν τελειώνει» appeared first on OK.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δωροθέα Μερκούρη: «Είμαι υπεύθυνη κι εγώ που δεν μιλάω»
Όσα ανέφερε η Δωροθέα Μερκούρη. Φορτισμένη η Δωροθέα Μερκούρη έκανε ανάρτηση για τις πυρκαγιές αλλά και το πόσο σημαντική είναι η ανακύκλωση. «Με κοροϊδεύουν όταν λέω, πάλι θα αγοράσεις ένα μπουκαλάκι νερό επειδή διψάς; Και όταν κάνω ανακύκλωση και μου λένε “Θα πάνε όλα σε μια χωματερή μαζί μην σκας, η Ελλάδα δεν κάνει ανακύκλωση ... Περισσότερα
To άρθρο Δωροθέα Μερκούρη: «Είμαι υπεύθυνη κι εγώ που δεν μιλάω» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Συγκινεί η Δωροθέα Μερκούρη – «Ξυπνήσαμε σε έναν εφιάλτη που δεν τελειώνει»
Το δικό της μήνυμα έστειλε η Δωροθέα Μερκούρη για τις καταστροφικές πυρκαγιές, δημοσιεύοντας την φωτογραφία που έχει γίνει viral με […]
The post Συγκινεί η Δωροθέα Μερκούρη – «Ξυπνήσαμε σε έναν εφιάλτη που δεν τελειώνει» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΣυγκλονίζει η Δωροθέα Μερκούρη: Ξυπνήσαμε σε έναν εφιάλτη που δεν τελειώνει
Μία φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Δωροθέα Μερκούρη, θέλοντας να στείλει το δικό της μήνυμα...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Συγκλονίζει η Δωροθέα Μερκούρη: Ξυπνήσαμε σε έναν εφιάλτη που δεν τελειώνει
Διαβάστε το στο spoilers