Μις Κόσμος: Από την Τζαμάικα η ομορφότερη γυναίκα του πλανήτη (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

12:17 - 16/12/2019

Η Τόνι Αν Σινγκ από την Τζαμάικα αναδείχθηκε Μις Κόσμος στον 69ο διαγωνισμό ομορφιάς. Η 23χρονη φοιτήτρια Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο της Φλόριντα κατάφερε να ξεχωρίσει μεταξύ άλλων 111 διαγωνιζόμενων κοριτσιών. Η Τζαμαϊκανή καλλονή γοήτευσε τους κριτές όχι μόνο με τη λαμπερή εμφάνισή της, αλλά και με το μουσικό της ταλέντο, αφού τόλμησε να ερμηνεύσει στην […] The post Μις Κόσμος: Από την Τζαμάικα η ομορφότερη γυναίκα του πλανήτη (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μις Κόσμος 2019: Τζαμαϊκανή η ομορφότερη γυναίκα του πλανήτη – Τραγούδησε Γουίτνεϊ Χιούστον και αποθεώθηκε

Η Τόνι Αν Σινγκ είναι η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο, κερδίζοντας τον τίτλο της Μις Κόσμος 2019. Η Τζαμαϊκανή κατάφερε να ξεχωρίσει μεταξύ άλλων 111 διαγωνιζομένων, ανάμεσα στις οποίες υπήρχε και η Ελληνίδα Ραφαέλα Πλαστήρα, με την ομορφιά, τη μόρφωση αλλά και την τόλμη της να τραγουδήσει το «I have nothing» της Γουίτνι Χιούστον. Το… Read more » The post Μις Κόσμος 2019: Τζαμαϊκανή η ομορφότερη γυναίκα του πλανήτη – Τραγούδησε Γουίτνεϊ Χιούστον και αποθεώθηκε appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Miss World 2019: Από την Τζαμάικα η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο! Τι θέση πήρε η Ελληνίδα;

Η Τζαμαϊκανή Toni-Ann Singh ήταν η φετινή νικήτρια του Miss World! Πώς τα πήγε η Ελληνίδα Ραφαέλα Πλαστήρα. The post Miss World 2019: Από την Τζαμάικα η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο! Τι θέση πήρε η Ελληνίδα; appeared first on TLIFE.

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ paraskhnio.gr

Συνέντευξη Μητσοτάκη στο κεντρικό δελτίου του ΣΚΑΪ το βράδυ της Πέμπτης

Κικίλιας για ΑΙΓΙΣ: Μέσα σε 9 μήνες προκηρύξαμε διαγωνισμούς ύψους 1,5 δισ. ευρώ – Θα δώσουμε μάχη το καλοκαίρι

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η ζωή της μετά το «Survivor» και ο νέος της σύντροφος

Ελεονώρα Μελέτη: Απαντά για τις χυδαίες επιθέσεις που δέχεται για την απόφασή της να κατέβει στις Ευρωεκλογές

Μητσοτάκης για το Πρόγραμμα “Αιγίς”: Η πρόληψη, η καταστολή και η αποκατάσταση, το τρίπτυχο για την προστασία της ανθρώπινης ζωής

Κεραμέως από Βρυξέλλες: Η Τεχνική Υποστήριξη της Κομισιόν, πολύτιμος αρωγός στα μεταρρυθμιστικά επιτεύγματα της χώρας μας