Θύμα τροχαίου ο Δημήτρης Ουγγαρέζος! Τι συνέβη;
12:51 - 16/12/2019
Τι έπαθε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος; Το ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητό του…
The post Θύμα τροχαίου ο Δημήτρης Ουγγαρέζος! Τι συνέβη; appeared first on TLIFE.
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τροχαίο ατύχημα για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο
«Το αυτοκίνητο ήταν παλιοσίδερα»
Διαβάστε το στο Θύμα τροχαίου ο Δημήτρης Ουγγαρέζος
Δύσκολες μέρες φαίνεται πως περνάει ο παρουσιαστής Δημήτρης Ουγγαρέζος.
Διαβάστε το στο NewsBombΤροχαίο ατύχημα για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο
Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη ο Δημήτρης Ουγγαρέζος το βράδυ της Κυριακής, σύμφωνα με όσα είπε...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΤροχαίο ατύχημα για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο - Τι συνέβη;
Το βράδυ της Κυριακής ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε ένα σοβαρό τροχαίο, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητό του να διαλυθεί.
Ο παρουσιαστής ωστόσο δεν έπαθε το...
Διαβάστε το στο govastileto.grΤροχαίο ατύχημα για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο! (ΒΙΝΤΕΟ)
Μέσα από την εκπομπή του ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος το βράδυ της Κυριακής (15.12) είχε ένα τροχαίο ατύχημα στην εθνική οδό. Διαβάστε περισσότερα στο backstage24.gr
The post Τροχαίο ατύχημα για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο! (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.grΣε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη ο Δημήτρης Ουγγαρέζος (βίντεο)
Ο Γιώργος Λιάγκας, κατά τη διάρκεια της εκπομπής του, έκανε γνωστό πως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα, χθες (15/12), στην Εθνική Οδό και παρόλο που το αυτοκίνητό του υπέστη σοβαρές ζημιές, ο ίδιος ευτυχώς είναι καλά στην υγεία του.
«Χθες το βράδυ ήμουν 9 το βράδυ στον Κηφισό, στο ποτάμι. Και βλέπω μπροστά μου ένα τρακάρισμα. Ανησύχησα και πήγα δεξιά να δω αν οι άνθρωποι που τράκαραν είναι καλά. Βλέπω απέναντί μου να βγαίνει από το αυτοκίνητο ο Ουγγαρέζος.
Τράκαρε χθες το βράδυ. Του στέλνω μήνυμα αν είναι καλά γιατί δε μπορούσα να περάσω απέναντι στην Εθνική.
Μου είπε «μόλις τράκαρα, πριν ένα λεπτό. Είμαι καλά. Που το ξέρεις;». Tου λέω, «είμαι απέναντί σου».
Έπαθε σοκ. Δε χ
Διαβάστε το στο pronews.grΘύμα τροχαίου ο Δημήτρης Ουγγαρέζος – Παρών κατά τύχη ο Γιώργος Λιάγκας (vid)LIFESTYLE
Lamianow.gr
Θύμα τροχαίου ο Δημήτρης Ουγγαρέζος – Παρών κατά τύχη ο Γιώργος Λιάγκας (vid)LIFESTYLE
Δύσκολες μέρες περνάει ο παρουσιαστής Δημήτρης Ουγγαρέζος, που τον τελευταίο καιρό δοκιμάστηκε αρκετά με το χαμό της μητέρας του και τον χωρισμό του από την Ιλένια Ουίλιαμς. Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής του πως ο Ουγγαρέζος είχε το βράδυ της Κυριακής τροχαίο στην εθνική οδό. Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ είπε πως -από […]
Θύμα τροχαίου ο Δημήτρης Ουγγαρέζος – Παρών κατά τύχη ο Γιώργος Λιάγκας (vid)LIFESTYLE
Lamianow.gr
Διαβάστε το στο lamianow.grΘύμα τροχαίου ο Δημήτρης Ουγγαρέζος! Τι συνέβη;
Δεν έχουν τέλος οι αναποδιές για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Ο γνωστός παρουσιαστής που το τελευταίο διάστημα δοκιμάστηκε αρκετά με το χαμό της μητέρας του και τις δύσκολες ώρες που πέρασε, έχει επιστρέψει σιγά σιγά στην καθημερινότητά του και στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, αλλά όπως λέει και ο ίδιος με «καυστικό» τρόπο, η γρουσουζιά δεν σταματά. […]
Διαβάστε το στο irafina.grΤροχαίο ατύχημα για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο!
Δεν έχουν τέλος οι αναποδιές για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Ο γνωστός παρουσιαστής που το τελευταίο διάστημα δοκιμάστηκε αρκετά με το χαμό της μητέρας του και τις δύσκολες ώρες που πέρασε, έχει επιστρέψει σιγά σιγά στην καθημερινότητά του και στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, αλλά όπως λέει και ο ίδιος με «καυστικό» τρόπο, η γρουσουζιά δεν σταματά. […]
Τροχαίο ατύχημα για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο! - Διαβάστε περισσότερα στο Daddy-Cool.gr.
Διαβάστε το στο daddy-cool.grΤροχαίο για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο | Όσα αποκάλυψε ο Λιάγκας
Σοβαρό τροχαίο για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο το βράδυ της Κυριακής. Το αυτοκίνητό του διαλύθηκε. Ο ίδιος είναι, ευτυχώς, μια χαρά στην υγεία του και δεν τραυματίστηκε. Ο παρουσιαστής δεν τραυματίστηκε και εμφανίστηκε κανονικά το πρωί της Δευτέρας στο Πρωινό, χωρίς να αναφέρει ο ίδιος κάτι για το ατύχημα που είχε. Το τροχαίο για τον Δημήτρη […]
Το άρθρο Τροχαίο για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο | Όσα αποκάλυψε ο Λιάγκας εμφανίζεται στο iPop.
Διαβάστε το στο ipop.grΤροχαίο ατύχημα για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο
Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη την Κυριακή ο παρουσιαστής Δημήτρης Ουγγαρέζος, στην Εθνική Οδό και παρόλο που το αυτοκίνητό του υπέστη σοβαρές ζημιές, ο ίδιος ευτυχώς είναι καλά στην υγεία του. Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΙ «Μεσημέρι». «Χθες το βράδυ ήμουν 9 το βράδυ στον Κηφισό, στο ποτάμι. […]
Διαβάστε το στο topnews.gr