Α.Φάουτσι: «Δεν είναι ώρα για ελευθερίες - Αναγκαία η υποχρεωτικότητα του εμβολίου»
08:26 - 12/08/2021
Ο «αρχιερέας» της παράνοιας που ζούμε τον τελευταίο 1,5 χρόνο, Άντονι Φάουτσι, υποστήριξε πως ο εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού πρέπει να γίνει υποχρεωτικός στους εκπαιδευτικούς, την ώρα που στην Ελλάδα έγινε και επισήμως -με έμμεσο τρόπο- υποχρεωτικός ο εμβολιασμός στους εκπαιδευτικούς.
Ο καθηγητής Ανοσολογίας και διευθυντής του Κέντρου Λοιμώξεων και Αλλεργιών των ΗΠΑ Άντονι Φάουτσι μιλώντας στο MSNBC άφησε ξεκάθαρα να εννοηθεί πως δεν είναι καιρός για ελευθερίες.
«Θα απογοητεύσω κάποιος με αυτό, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να απαιτήσουμε υποχρεωτικούς εμβολιασμούς στους καθηγητές. Εννοώ είμαστε σε κρίσιμη κατάσταση ώρα, είχαμε πάνω από 615.000 θανάτους και η κατάσταση θα γίνει χειρότερη το φθινόπ
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr