Ηλίας Βρεττός: “Πονάει η καρδιά μου, νιώθω οργή και θλίψη”
11:14 - 12/08/2021
Ο Ηλίας Βρεττός, παρακολουθώντας διαρκώς τις εξελίξεις στην Εύβοια μετά την πύρινη λαίλαπα, που στο πέρασμά
To άρθρο Ηλίας Βρεττός: “Πονάει η καρδιά μου, νιώθω οργή και θλίψη” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ηλίας Βρεττός για τις φωτιές στην Εύβοια: Πονάει η καρδιά μου, νιώθω οργή και θλίψη
«Μέχρι να συνέλθουμε από το ένα χαστούκι, έρχεται το επόμενο πιο δυνατό! Πόσο ακόμα; Κανείς δεν ξέρει», λέει ο τραγουδιστής
Διαβάστε το στο Ηλίας Βρεττός για πυρκαγιές: Νιώθω οργή κι άπειρη θλίψη
Μια συναισθηματική φορτισμένη ανάρτηση για τις πυρκαγιές που έπληξαν αρκετές περιοχές της Ελλάδας, έκανε ο Ηλίας Βρεττός στον λογαριασμό του στο Instagram. «Αααααχ πατρίδα μου σε κάψανε… Κουράγιο στους ανθρώπους που έχασαν τα σπίτια, τις περιουσίες, τα ζώα και τον τόπο τους! Ένα μεγάλο μπράβο στους σύγχρονους ήρωες πυροσβέστες, πιλότους και εθελοντές που επί μέρες ακούραστα παλεύουν και σε όσους σιωπηρά ή φωναχτά βοηθάνε και θα βοηθήσουν τους πυρόπληκτους!!! Σαν ευβοιώτης πονάει η καρδιά μου και σαν Έλληνας νιώθω οργή και άπειρη θλίψη! Κρίμα… Μέχρι να συνέλθουμε από το ένα χαστούκι, έρχεται το επόμενο πιο δυνατό!! Πόσο ακόμα;;; Κανείς δεν ξέρει…», έγραψε χαρακτηριστικά
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΗ οργή του Ηλία Βρεττού: Σαν ευβοιώτης πονάει η καρδιά μου και σαν Έλληνας νιώθω οργή και άπειρη θλίψη! Κρίμα…
Η ανάρτηση του Βρεττού στο instagram: «Αααααχ πατρίδα μου σε κάψανε… Κουράγιο στους ανθρώπους που έχασαν τα σπίτια, τις περιουσίες, τα ζώα και τον τόπο τους! Ένα μεγάλο μπράβο στους σύγχρονους ήρωες πυροσβέστες, πιλότους και εθελοντές που επί μέρες ακούραστα παλεύουν και σε όσους σιωπηρά ή φωναχτά βοηθάνε και θα βοηθήσουν τους πυρόπληκτους!!! Σαν ευβοιώτης […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΗλίας Βρεττός: «Νιώθω οργή κι άπειρη θλίψη»
Την δική του ανάρτηση για τις πυρκαγιές που έπληξαν αρκετές περιοχές της Ελλάδας, έκανε ο Ηλίας Βρεττός στον λογαριασμό του […]
The post Ηλίας Βρεττός: «Νιώθω οργή κι άπειρη θλίψη» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr