Μέσι: «Κλάψαμε με την Αντονέλα για την αποχώρησή μου από τη Μπαρτσελόνα»
14:44 - 12/08/2021
Μέσι: «Κλάψαμε με την Αντονέλα για την αποχώρησή μου από τη Μπαρτσελόνα»
12/08/2021
Ακόμα και κατά την παρουσίασή του από την Παρί Σεν Ζερμέν ο Λιονέλ Μέσι παραδέχτηκε ότι δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι αποτελεί παρελθόν από τη Μπαρτσελόνα.
Μιλώντας στο «BBC», μίλησε λεπτομερώς για τα συναισθήματά του όταν οριστικοποιήθηκε η αποχώρησή του και αποκάλυψε ότι έβαλε τα κλάματα μαζί με τη σύζυγό του, Αντονέλα.
Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός σούπερ σταρ είπε μεταξύ άλλων:
«Ο μπαμπάς μου ήρθε σπίτι για να μου το πει, γιατί είχε πάει το πρωί για να συναντήσει τον Λαπόρτα και όταν επέστρεψε, μου το είπε και ετοιμαζόταν να δει πώς θα το ανακοινώσει στην Αντονέλα και με
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μέσι: «Όταν ανακοίνωσα στην Αντονέλα ότι φεύγω από την Μπαρτσελόνα, βάλαμε τα κλάματα»
Ο Λιονέλ Μέσι αποκάλυψε σε συνέντευξή του τις στιγμές που ανακοίνωσε στην οικογένειά του ότι αποχωρεί από την Μπαρτσελόνα
Διαβάστε το στο Μέσι: «Όταν είπα στην Αντονέλα ότι θα φύγω από την Μπαρτσελόνα, ξεσπάσαμε σε κλάματα»
Σε συνέντευξή του στο «BBC» ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος από την Τρίτη είναι κι επίσημα παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν, εξομολογήθηκε ότι...
Διαβάστε το στο ZouglaΜέσι στο BBC: «Όταν ανακοίνωσα στην Αντονέλα ότι φεύγω από την Μπαρτσελόνα, βάλαμε τα κλάματα»
Ο Λιονέλ Μέσι αποκάλυψε σε συνέντευξή του τις στιγμές που ανακοίνωσε στην οικογένειά του ότι αποχωρεί από την Μπαρτσελόνα.
Διαβάστε το στο Μέσι – Όταν είπα στην Αντονέλα ότι φεύγω από την Μπαρτσελόνα, βάλαμε τα κλάματα
Ο Λιονέλ Μέσι αποκάλυψε στο BBC τις αντιδράσεις της οικογένειάς του όταν τους ανακοίνωσε ότι φεύγει από την Μπαρτσελόνα μετά από τόσα χρόνια
Διαβάστε το στο tovima«Καρφιά» Βρετανίας εναντίον ΗΠΑ για την αποχώρηση από το Αφγανιστάν
Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας επέκρινε ανοιχτά τις ΗΠΑ, τις οποίες κατηγόρησε ότι με την αποχώρησή τους αφήνουν ελεύθερο πεδίο για την επιστροφή της Αλ Κάιντα.
The post «Καρφιά» Βρετανίας εναντίον ΗΠΑ για την αποχώρηση από το Αφγανιστάν appeared first on OnAlert.
Διαβάστε το στο onalert.grΜέσι: “Κλάψαμε με την Αντονέλα για την αποχώρησή μου από τη Μπαρτσελόνα”
Τι ανέφερε ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν σε συνέντευξή του στο BBC Ο Λιονέλ Μέσι μίλησε στο BBC και αναφέρθηκε στη στιγμή που έμαθε ότι θα αποχωρήσει από…
Διαβάστε το στο politik.gr