Βορίδης: Δεν θα επιβάλλουμε τέλη κυκλοφορίας στα τρακτέρ

14:19 - 16/12/2019

Με αφορμή σειρά δημοσιευμάτων που αναφέρθηκαν στην πρόταση της έκθεσης του ΙΟΒΕ για επιβολή τελών κυκλοφορίας στα τρακτέρ, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: «Κατόπιν συνεννοήσεώς μου με το Υπουργείο οικονομικών, η Κυβέρνηση δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο επιβολής τελών κυκλοφορίας στους γεωργικούς ελκυστήρες. Τυχόν επιβολή ενός […] The post Βορίδης: Δεν θα επιβάλλουμε τέλη κυκλοφορίας στα τρακτέρ appeared first on EL.

Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βορίδης: Κανένα ενδεχόμενο επιβολής τελών κυκλοφορίας στα τρακτέρ

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων απάντησε σε δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών τα οποία έκαναν λόγο για επιβολή τελών κυκλοφορίας στα τρακτέρ

Διαβάστε το στο

Βορίδης: Κανένα ενδεχόμενο τελών κυκλοφορίας στα τρακτέρ

Διαβάστε το στο

Βορίδης : Κανένα ενδεχόμενο επιβολής τελών κυκλοφορίας στα τρακτέρ

«Κατόπιν συνεννοήσεώς μου με το υπουργείο οικονομικών, η κυβέρνηση δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο επιβολής τελών κυκλοφορίας στους γεωργικούς ελκυστήρες». Αυτό τονίζει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης σε απάντησή του σε δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών τα οποία έκαναν λόγο για επιβολή τελών κυκλοφορίας στα τρακτέρ. Μάλιστα, όπως υπογραμμίζει ο κ. […]

Διαβάστε το στο

Βορίδης: Κανένα ενδεχόμενο τελών κυκλοφορίας στα τρακτέρ

«Κατόπιν συνεννοήσεώς μου με το υπουργείο οικονομικών, η κυβέρνηση δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο επιβολής τελών κυκλοφορίας στους…

Διαβάστε το στο NewsBomb

Βορίδης: Δεν υπάρχει ενδεχόμενο επιβολής τελών κυκλοφορίας στα τρακτέρ

«Κατόπιν συνεννοήσεώς μου με το υπουργείο οικονομικών, η κυβέρνηση δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο επιβολής τελών κυκλοφορίας στους γεωργικούς ελκυστήρες». Αυτό τονίζει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης σε απάντησή του σε δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών τα οποία έκαναν λόγο για επιβολή τελών κυκλοφορίας στα τρακτέρ. Μάλιστα, όπως υπογραμμίζει ο κ. […]

Διαβάστε το στο tovima

Ο Μάκης Βορίδης διαψεύδει τα περί τελών κυκλοφορίας στα τρακτέρ

Κατηγορηματικά δηλώνει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης τα περί επιβολής τελών κυκλοφορίας...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Διάψευση από τον ΥπΑΑΤ, Μ. Βορίδη για επιβολή τελών κυκλοφορίας στα τρακτέρ

Με αφορμή σειρά δημοσιευμάτων που αναφέρθηκαν στην πρόταση της έκθεσης του ΙΟΒΕ για επιβολή τελών κυκλοφορίας στα τρακτέρ, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: «Κατόπιν συνεννοήσεώς μου με το Υπουργείο οικονομικών, η Κυβέρνηση δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο επιβολής τελών κυκλοφορίας στους γεωργικούς ελκυστήρες. Τυχόν επιβολή ενός www.ert.gr

Διαβάστε το στο ert.gr

Τέλος στα σενάρια για τέλη κυκλοφορίας στα τρακτέρ

Κατηγορηματική διάψευση από τον ΥπΑΑΤ, Μ. Βορίδη στα αίολα σενάρια επιβολής τελών κυκλοφορίας στα τρακτέρ.Με αφορμή σειρά δημοσιευμάτων που αναφέρθηκαν στην πρόταση της έκθεσης του ΙΟΒΕ για επιβολή τελών κυκλοφορίας στα τρακτέρ, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: «Κατόπιν συνεννοήσεως μου με το Υπουργείο οικονομικών, η Κυβέρνηση δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο επιβολής τελών κυκλοφορίας στους γεωργικούς ελκυστήρες. Τυχόν επιβολή ενός τέτοιου μέτρου θα συνιστούσε εμπόδιο για την αναπτυξιακή πορεία που έχει χαράξει η ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων την ίδια ώρα μάλιστα που με την απεμπλοκή των Σ

Διαβάστε το στο dikaiologitika.gr

Μ.Βορίδης: «Δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο επιβολής τελών κυκλοφορίας στους γεωργικούς ελκυστήρες»

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης, σε απάντησή του σχετικά με δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για επιβολή τελών κυκλοφορίας στα τρακτέρ, ανέφερε πως «Κατόπιν συνεννοήσεώς μου με το υπουργείο Oικονομικών, η κυβέρνηση δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο επιβολής τελών κυκλοφορίας στους γεωργικούς ελκυστήρες». Μάλιστα, όπως υπογραμμίζει ο κ. Βορίδης «τυχόν επιβολή ενός τέτοιου μέτρου θα συνιστούσε εμπόδιο για την αναπτυξιακή πορεία που έχει χαράξει η ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, την ίδια ώρα μάλιστα που με την απεμπλοκή των Σχεδίων Βελτίωσης συνολικού προϋπολογισμού 600 εκατ. ευρώ που θα κατευθυνθούν στην αναβάθμιση των γεωργικών

Διαβάστε το στο pronews.gr

Μ. Βορίδης: Κανένα ενδεχόμενο τελών κυκλοφορίας στα τρακτέρ

«Κατόπιν συνεννοήσεώς μου με το υπουργείο οικονομικών, η κυβέρνηση δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο επιβολής τελών κυκλοφορίας στους γεωργικούς ελκυστήρες».

Διαβάστε το στο eleftheriaonline.gr

Μάκης Βορίδης: "Τέλος στα σενάρια για τέλη κυκλοφορίας στα τρακτέρ"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Κατηγορηματική διάψευση Βορίδη των σεναρίων επιβολής τελών κυκλοφορίας στα τρακτέρ

Κατόπιν συνεννοήσεώς του με το Υπουργείο οικονομικών. The post Κατηγορηματική διάψευση Βορίδη των σεναρίων επιβολής τελών κυκλοφορίας στα τρακτέρ appeared first on INKomotini.

Διαβάστε το στο inkomotini.news
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ el.gr

Κολομβία: Οι αντάρτες του ELN κηρύσσουν μονομερή κατάπαυση του πυρός τα Χριστούγεννα

Δολοφόνησαν ακόμα έναν Ρώσο Στρατηγό στη Μόσχα – ΒΙΝΤΕΟ

Σε ποιά σημεία της Δυτικής Ελλάδας υπάρχουν τα μεγαλύτερα αγροτικά μπλόκα

Super League: Τα χθεσινά παιχνίδια έφεραν αλλαγή συσχετισμών στην κορυφή

Κυβέρνηση για αγρότες: Κανένα αίτημα που αντιβαίνει στις δημοσιονομικές δυνατότητες δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό

Δυτ. Μακεδονία: Σε 24ωρο αποκλεισμό η Μπάρα Σιάτιστας -Από παρακαμπτήριο ΙΧ και λεωφορεία