Δημήτρης Ουγγαρέζος | Η πρώτη ανάρτηση για την συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη
19:56 - 13/08/2021
Ο αγαπημένος παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός ανακοίνωσε και ο ίδιος ότι θα βρίσκεται στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη
Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η φωτογραφία με την Ελένη Μενεγάκη – «Επιστρέφω σπίτι μου»
Μία φωτογραφία δημοσίευσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στον λογαριασμό του στο Instagram, όπου είναι από εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στην οποία […]
The post Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η φωτογραφία με την Ελένη Μενεγάκη – «Επιστρέφω σπίτι μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΟ Δημήτρης Ουγγαρεζος επιστρέφει “σπίτι” του: Η φωτογραφία με την Ελένη Μενεγάκη και το μήνυμα
Ένα νέο επαγγελματικό βήμα ετοιμάζεται να κάνει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, αφού μετά από οκτώ χρόνια στην
To άρθρο Ο Δημήτρης Ουγγαρεζος επιστρέφει “σπίτι” του: Η φωτογραφία με την Ελένη Μενεγάκη και το μήνυμα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΔημήτρης Ουγγαρέζος: Η φωτογραφία με την Ελένη Μενεγάκη
Μ αυτό τον τρόπο σχολίασε τη συνεργασία του με την παρουσιάστρια
Διαβάστε το στο ekriti.grΔημήτρης Ουγγαρέζος: Η πρώτη του ανάρτηση για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη – «Επιστρέφω σπίτι μου»
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν βλέπει την ώρα να βρεθεί στο πλατό με την Ελένη Μενεγάκη από την τηλεοπτική συχνότητα του Mega. Την επόμενη σεζόν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν θα βρίσκεται στο «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα αλλά στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη και στη νέα εκπομπή όπου θα είναι οικοδέσποινα. Ο […]
The post Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η πρώτη του ανάρτηση για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη – «Επιστρέφω σπίτι μου» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr