Η Παναγιά της Τήνου

09:14 - 15/08/2021

Μια φορά μονάχα, έχω πάει στην Παναγία της Τήνου, σε ανύποπτο χρόνο, όταν ακόμα δεν ήξερα τι είναι να εναποθέσεις την τελευταία σου ελπίδα στην προσευχή. Πήγα εντελώς τυχαία, παρέα με μια θεία μου! Εκείνη είχε κάνει τάμα, ήθελε να ευχαριστήσει την Παναγία που έσωσε τον άντρας της. Είχε πέσει από το μπαλκόνι του σπιτιού […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παναγιά μου

Στην πιο γλυκιά Μητέρα της θρησκείας μας, την πιο σπλαχνική, την πιο λατρεμένη, που γιορτάζει σήμερα. Το άρθρο Παναγιά μου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Η Παναγιά να μας φυλά...

Με τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές σε Εύβοια, Πελοπόννησο και Αττική να αφήνουν πίσω βαριά σκιά ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter μεταφέρει τις ευχές του για τον 15Αυγουστο συγκεντρώνοντας δεκάδες σχόλια από τους χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε το στο efsyn.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή