#Παναγία της Τήνου

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Απαντά για την ανάρτηση στην Τήνο που έφερε αντιδράσεις – «Δεν θα απολογηθώ»

tlife.gr
Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη φέτος το καλοκαίρι επισκέφτηκαν την Παναγία της Τήνου για To άρθρο Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Απαντά για την ανάρτηση στην Τήνο που έφερε αντιδράσεις – «Δεν θα απολογηθώ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:09 14/09/2023

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Απαντά στα αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή της στην Παναγία της Τήνου

okmag.gr
Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη απάντησε στα αρνητικά σχόλια που έλαβε για την εμφάνισή της στο ταξίδι με τον Σάκη Κατσούλη στην Τήνο. Η πρώην παίκτρια του Survivor μιλώντας στη Σάσα Σταμάτη και στη Secret των Παραπολιτικών, ανέφερε πως ένα πιο μακρύ φόρεμα, δεν θα την έκανε πιο πιστή. Γιατί πήγατε στην Τήνο;  Πήγαμε γιατί εκεί έχω βαφτιστεί και […] The post Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Απαντά στα αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή της στην Παναγία της Τήνου appeared first on OK! Magazine.
11:58 09/09/2023

Σάκης Κατσούλης: Η απάντηση για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε στα social media -«Έλλειψη παιδείας»

ProtoThema.gr
Ο νικητής του Survivor έδωσε τη δική του απάντηση για τις φωτογραφίες που ανέβασε ο ίδιος και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη από την Παναγία της Τήνου
08:00 26/08/2023

«Αφού πάει για προσκύνημα θα μπορούσε να φοράει σουτιέν»: Αρνητικά σχόλια για επίσκεψη Ρουμελιώτη- Κατσούλη στην Παναγία της Τήνου

thecaller.gr
Στην Τήνο βρίσκονται η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης.Στην Τήνο βρίσκονται η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης.Και οι δύο μοιράζονται καθημερινά μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram, βίντεο και φωτογραφίες από το ταξίδι τους. Μεταξύ άλλων, το ζευγάρι επισκέφτηκε και την Παναγία της Τήνου. Σε ανάρτηση που έκανε η πρώην παίκτρια του Survivor, εξήγησε πως είχε να βρεθεί εκεί 27 […]
13:00 25/08/2023

Σάκης Κατσούλης – Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Πήγαν να προσκυνήσουν στην Παναγία της Τήνου

tlife.gr
Στην Τήνο βρίσκονται εδώ και μερικές ημέρες η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης. Το ζευγάρι To άρθρο Σάκης Κατσούλης – Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Πήγαν να προσκυνήσουν στην Παναγία της Τήνου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:09 25/08/2023

Μάξιμος Μουμούρης: Με την Νάντια Γιαννακοπούλου και τις κόρες τους στην Παναγία της Τήνου

okmag.gr
Ο ηθοποιός Μάξιμος Μουμούρης και η Νάντια Γιαννακοπούλου με τις κόρε τους βρέθηκαν στην Τήνο. Η οικογένεια, όπως αποκάλυψε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, επισκέπτεται κάθε χρόνο την Παναγία της Τήνου, προκειμένου να εκπληρώσει το τάμα της. Η Νάντια Γιαννακοπούλου πόσταρε μερικές φωτογραφίες τους, ωστόσο δεν θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. «Κάθε καλοκαίρι εδώ και εννιά χρόνια […] The post Μάξιμος Μουμούρης: Με την Νάντια Γιαννακοπούλου και τις κόρες τους στην Παναγία της Τήνου appeared first on OK! Magazine.
00:58 07/08/2023

Μουμούρης - Γιαννακοπούλου: Το τάμα στην Παναγία της Τήνου και η φωτογραφία με τις κόρες τους

mothersblog.gr
Μία οικογενειακή φωτογραφία δημοσίευσε στο Instagram η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Νάντια Γιαννακοπούλου.Περισσότερα...
08:37 06/08/2023

Η μεγαλύτερη φυσική μαρμάρινη πισίνα της Μεσογείου είναι στην Ελλάδα (Βίντεο Drone)

ieidiseis.gr
Τα κύματα του Αιγαίου έχουν δημιουργήσει την μεγαλύτερη μαρμάρινη πισίνα σε ολόκληρη την Μεσόγειο.Ένα υπέροχο βίντεο drone από τις ομορφιές της Ελλάδας μοιράστηκε η ομάδα «Up Stories». Αυτή τη φορά, μας συστήνει την μεγαλύτερη μαρμάρινη πισίνα της Μεσογείου που βρίσκεται στην Ελλάδα. «Η Τήνος είναι από τα ομορφότερα και πιο ανερχόμενα νησιά της Ελλάδας. Γνωστό κυρίως για την εκκλησία της Παναγίας γνωστή και ως Παναγία της Τήνου αλλά και για το χωριό Βόλαξ με το εκπληκτικής ομορφιάς του σεληνιακό τοπίο. Στην Τήνο όμως υπάρχει και το εντελώς άγνωστο Πράσινο Λατομείο το οποίο βρίσκεται στο βόρειο τμήμα του νησιού σχεδόν απέναντι από την Άνδρο. Το Πράσινο Λατομείο είναι ένα παλιό λατομείο μαρμά
19:46 30/06/2023

Περιοδεία της Κατερίνας Μονογυιού σε Άνδρο, Τήνο και Σύρο

Newsbeast.gr
Η υποψήφια βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Μονογυιού περιόδευσε στην Άνδρο, όπου πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τα μέλη της Κοινότητας Μπατσίου και επισκέφτηκε καταστήματα του Μπατσίου. Στη συνέχεια, η Κατερίνα Μονογυιού επισκέφτηκε το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Άνδρου και το Λιμενικό Φυλάκειο Άνδρου, όπου συζήτησε με τα στελέχη των σωμάτων τα ζητήματα ασφάλειας του νησιού. Έπειτα, η Κατερίνα Μονογυιού πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με το Δήμαρχο Άνδρου κ. Δημήτρη Λοτσάρη και ενημερώθηκε για την πορεία των έργων υποδομής στο νησί καθώς και με τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο Άνδρου, όπου συζήτησε την εκλογική ετοιμότητα της παράταξης στο δρόμο προς τις καθοριστικές εκλογές της
20:00 06/06/2023

Προσκυνηματική εκδρομή των Χαλκιδέων στην Παναγία της Τήνου

ekklisiaonline.gr
Για 54η χρονιά πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη προσκυνηματική αποδημία, το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Απριλίου 2023, με επικεφαλής τον Μητροπολίτη Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ. Χρυσόστομο, τον οποίο συνόδευσαν ο άγων τα ονοματήριά του Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. Νικόδημος Ευσταθίου, ο Προϊστάμενος του Ι. Ναού Αγ. Παρασκευής Πολιούχου Χαλκίδος Αρχιμ. Συμεών Ηλιοδρομίτης, ο Πρεσβ. Νικόλαος Καλαφάτης, ο Διάκ. Σταύρος Καλαφάτης και πολυπληθείς Χαλκιδείς προσκυνητές. Το άρθρο Προσκυνηματική εκδρομή των Χαλκιδέων στην Παναγία της Τήνου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
09:46 01/05/2023

Η Μονή Κεχροβουνίου, η Αγία Πελαγία και η Παναγία της Τήνου

ekklisiaonline.gr
Η θρησκευτική και ιστορική αξία της Μονής είναι ανεκτίμητη, αφού ασκήτευσε σε αυτή η Αγία Πελαγία, το όραμα της οποίας οδήγησε στην εύρεση της Ιερής Εικόνας της Παναγίας στις 30 Ιανουαρίου 1823. Ιδιαίτερο είναι και το αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον της Μονής. Το άρθρο Η Μονή Κεχροβουνίου, η Αγία Πελαγία και η Παναγία της Τήνου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
12:58 23/04/2023

Γιώργος Λιάγκας: «Ένας παπάς στην Παναγία της Τήνου μου έπιασε την κοιλιά και μου είπε… παχύνατε»

zappit.gr
Με αφορμή την ανάρτηση που έκανε η Σοφία Μουτίδου για το σχόλιο που δέχτηκε για τα κιλά της, ο Γιώργος […] The post Γιώργος Λιάγκας: «Ένας παπάς στην Παναγία της Τήνου μου έπιασε την κοιλιά και μου είπε… παχύνατε» appeared first on Zappit.
12:22 18/04/2023

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! Δάκρυα ΧΑΡΑΣ τώρα στην Παναγία της Τήνου – Ανάσταση Πάσχα 2023

ekklisiaonline.gr
ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE - ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! Δάκρυα ΧΑΡΑΣ τώρα στην Παναγία της Τήνου - Ανάσταση Πάσχα 2023. Το άρθρο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! Δάκρυα ΧΑΡΑΣ τώρα στην Παναγία της Τήνου – Ανάσταση Πάσχα 2023 εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
00:28 16/04/2023

Μαρέβα Μητσοτάκη – Κυριάκος Μητσοτάκης: Πάσχα στην Τήνο για το πρωθυπουργικό ζεύγος

okmag.gr
Το φετινό Πάσχα βρίσκει τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σύζυγό του, Μαρέβα, στην Τήνο. Το ζευγάρι περνάει τις διακοπές του Πάσχα στο εξοχικό του στο νησί της Μεγαλόχαρης, και το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής (14/4) παρακολούθησαν τη λειτουργία του επιταφίου στην Παναγία της Τήνου. Η Μαρέβα μάλιστα ανέβασε τόσο στα stories της, όσο και […] The post Μαρέβα Μητσοτάκη – Κυριάκος Μητσοτάκης: Πάσχα στην Τήνο για το πρωθυπουργικό ζεύγος appeared first on OK! Magazine.
12:16 15/04/2023

ΤΩΡΑ -Λαοθάλασσα στην Παναγία της Τήνου: Άγια Πάθη, Επιτάφιος και Ανάσταση 2023 με ΔΑΚΡΥΑ στην έξοδο του Εσταυρωμένου

ekklisiaonline.gr
ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- ΤΗΝΟΣ ΤΩΡΑ: ΤΩΡΑ -Λαοθάλασσα στην Παναγία της Τήνου: Άγια Πάθη, Επιτάφιος και Ανάσταση 2023 με ΔΑΚΡΥΑ στην έξοδο του Εσταυρωμένου. Το άρθρο ΤΩΡΑ -Λαοθάλασσα στην Παναγία της Τήνου: Άγια Πάθη, Επιτάφιος και Ανάσταση 2023 με ΔΑΚΡΥΑ στην έξοδο του Εσταυρωμένου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
21:42 13/04/2023

Πέτρος Γαϊτάνος: Αυτή είναι η μεγαλύτερη επιτυχία τηι Η Μεγάλη Εβδομάδα του ανήκει – Οι ύμνοι

koolnews.gr
Οι πιστοί Χριστιανοί περιμένουν τις ημέρες του Πάσχα με αίσθημα κατάνυξης. Οι πιστοί Γαϊτανικοί τις περιμένουν με λαχτάρα μεγαλύτερη κι από γριάς που κυαλάρει ελεύθερο στασίδι στην Παναγία της Τήνου τον Δεκαπεντάυγουστο. Η χρονιά-σταθμός ήταν το 1995. Τότε ήταν που ο 28χρονος μελωδός της Ορθοδοξίας κυκλοφόρησε το άλμπουμ «Ώρα ενάτη», το οποίο περιλάμβανε ύμνους της […]
18:34 13/04/2023

Η Παναγία της Τήνου σε Βρετανική τουριστική ιστοσελίδα

ekklisiaonline.gr
«Επισκεφθείτε την εκκλησία της Παναγίας της Ευαγγελίστριας», αναφέρει μεταξύ άλλων σε η βρετανική τουριστική ιστοσελίδα wanderlustchloe.com η οποία σε εκτενές ρεπορτάζ της αποτυπώνει τα μέρη που αξίζει να επισκεφθεί ο επισκέπτης. Το άρθρο Η Παναγία της Τήνου σε Βρετανική τουριστική ιστοσελίδα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
15:04 19/03/2023

Survivor All Star - Στάθης Σχίζας: Στην Παναγία της Τήνου ο παίκτης του ριάλιτι - «Θέλω να ηρεμήσω»

NewsBomb
Survivor All Star: Ο Στάθης Σχίζας αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίβσης - Μετά την επιστροφή του δεν έχει εμφανιστεί σε καμία εκπομπήΠερισσότερα...
15:14 12/03/2023

Καρφώθηκα σε μπετόβεργες, ζω και αναπνέω γιατί με έσωσε η Παναγία της Τήνου

empisteutiko.gr
57χρονος οικοδόμος, που στις αρχές Απριλίου καρφώθηκε σε μπετόβεργα, έπειτα από πτώση του από το δεύτερο όροφο οικοδομής, στην περιοχή της Ηλιούπολης Ηρακλείου, σώθηκε χάρη στην Παναγία της Τήνου. Η μπετόβεργα διαπέρασε πλήθος ζωτικών οργάνων του, όπως τραχεία, καρωτίδα, οισοφάγο και αιμοφόρα αγγεία, και βγήκε από την πλάτη του, χωρίς, ευτυχώς, να επέλθει το μοιραίο. […] The post Καρφώθηκα σε μπετόβεργες, ζω και αναπνέω γιατί με έσωσε η Παναγία της Τήνου appeared first on Empisteutiko.gr.
16:32 15/02/2023

Παναγία της Τήνου: 200 χρόνια Θαύματα Προστασία Βοήθεια!

ekklisiaonline.gr
Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ: 200 χρόνια θαύματα, προστασία, βοήθεια! Του π. Ηλία Μάκου. Η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της Τήνου προσελκύει πολλούς πιστούς, όλες τις εποχές του έτους, όπου προσερχόμενοι ανοίγουν την καρδιά τους και ψελλίζουν μπροστά της με πίστη και ταπείνωση το αίτημά τους, την ικεσία τους για λύτρωση. Το άρθρο Παναγία της Τήνου: 200 χρόνια Θαύματα Προστασία Βοήθεια! εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
18:52 30/01/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load