Κούγιας: «Όλα σύντομα θα τελειώσουν»

19:38 - 16/08/2021

Απάντησε σε όσα είχε αναφέρει προηγουμένως ο Αχιλλέας Μπέος Αντώνης Τσιράκης για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε Περισσότερα στο sportime.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Προειδοποιεί» Μπέο ο Κούγιας: «Όλα σύντομα θα τελειώσουν»

«Προειδοποιεί» Μπέο ο Κούγιας: «Όλα σύντομα θα τελειώσουν» 16/08/2021 Και η διαμάχη συνεχίζεται… Ο Αλέξης Κούγιας δεν άφησε να περάσουν έτσι τα όσα είπε ο Αχιλλέας Μπέος κι έκανε νέα τοποθέτηση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ ΑΕΛ. Αναλυτικά η δήλωση του Κούγια: «Διάβασα την νέα ανακοίνωση του Μπέου που μιλάει για δική μου κατάντια και που υπερασπίζεται την τιμή και την υπόληψη της πρώην συζύγου του, της γυναίκας που έφερε στην ζωή το τελευταίο παιδί του, τον γιό του και θέλω να του κάνω δύο ερωτήματα: 1. Αν εγώ έχω κατάντια που έχω ένα γιό στο πρώτο έτος της Νομικής Αθηνών, έχω μία κόρη αριστούχο στο Κολέγιο Αθηνών, έχω περιουσία που ξεπερνάει τα

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Κούγιας εναντίον Ξάνθης και Βόλου

Με νέα του ανακοίνωση ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ δήλωσε ότι «δεν φοβάμαι κανέναν και τίποτα γιατί είμαι ο Αλέξης Κούγιας». Σε καταγγελία στην ΕΕΑ κατά των Ξάνθης, Βόλου υποστήριξε ότι θα προχωρήσει ο Αλέξης Κούγιας. Ο ιδιοκτήτης της θεσσαλικής ομάδας ανέφερε σε ανακοίνωσή του: «Είναι αλήθεια ότι λόγω της παθολογικής αγάπης για το ποδόσφαιρο αναγκάζομαι […]

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ sportime.gr

Όταν γατάκι βαρέθηκε να προσποιείται και έφαγε με τα… χέρια

Θερίζει τα νοικοκυριά η ακρίβεια: Άδειασαν τα ψυγεία σε 2 χρόνια – Τι αγοράζαμε με 25 ευρώ το 2022 και τι σήμερα

Της… ξέφυγε της Καινούργιου μια πικάντικη λεπτομέρεια για τη σχέση της!

Δεν θα αργήσει να παίξει ο Γιαζίτσι

Προγνωστικά στοιχήματος Χοσέ 11/10: Δυνατό τριήμερο με Εθνικές ομάδες!

Grand Hotel επόμενα επεισόδια: Ο Ζάχος πυροβολεί τον Πέτρο – Ο Ρήγας φυλακή!