Λίτσα Γιαγκούση – Αναστατωμένη από τη φωτιά στα Βίλια: “Είναι 300 μέτρα από το σπίτι μου”
11:06 - 17/08/2021
Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες αυτή την ώρα στα Βίλια, καθώς υπάρχει μεγάλη αναζωπύρωση.
To άρθρο Λίτσα Γιαγκούση – Αναστατωμένη από τη φωτιά στα Βίλια: “Είναι 300 μέτρα από το σπίτι μου” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λίτσα Γιαγκούση για την πυρκαγιά στα Βίλια: «Είμαι 300 μέτρα από τη φωτιά…»
Στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Not» μίλησε το πρωί της Τρίτης η Λίτσα Γιαγκούση, η οποία τα τελευταία χρόνια ζει στα Βίλια και βιώνει στιγμές...
Διαβάστε το στο ZouglaΛίτσα Γιαγκούση: «Η φωτιά έφτασε 300 μέτρα έξω από το σπίτι μου» (vid)
Για το πώς έζησε η Λίτσα Γιαγκούση την φωτιά που ξέσπασε το πρωί της Δευτέρας στα Βίλια εξομολογήθηκε στην Ελένη Τσολάκη και στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not».
Διαβάστε το στο Λίτσα Γιαγκούση – Η φωτιά στα Βίλια είναι 300 μέτρα από το σπίτι μου
Η ίδια αποκάλυψε ότι η φωτιά έφτασε 300 μέτρα από το σπίτι της και κατευθείαν μάζεψε τα ζώα της για να φύγει από το σημείο.
Διαβάστε το στο tanea.grΛίτσα Γιαγκούση για την πυρκαγιά στα Βίλια: «Είμαι 300 μέτρα από τη φωτιά…»
Στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Not» μίλησε το πρωί της Τρίτης η Λίτσα Γιαγκούση, η οποία τα τελευταία χρόνια ζει στα Βίλια και βιώνει στιγμές αγωνίας...
Διαβάστε το στο govastileto.grΣτιγμές αγωνίας για τη Λίτσα Γιαγκούση στα Βίλια – «Είμαι 300 μέτρα από τη φωτιά»
Στον αέρα της εκπομπής “Καλοκαίρι not” βγήκε με τηλεφωνική σύνδεση η Λίτσα Γιαγκούση. Η γνωστή τραγουδίστρια, που έχει μετακομίσει μόνιμα […]
The post Στιγμές αγωνίας για τη Λίτσα Γιαγκούση στα Βίλια – «Είμαι 300 μέτρα από τη φωτιά» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΣτιγμές αγωνίας για τη Λίτσα Γιαγκούση στα Βίλια: «Είμαι 300 μέτρα από τη φωτιά»
«Ετοιμαστήκαμε, έβαλα πέντε πράγματα σε μια βαλίτσα και σε περίπτωση που υπήρχε ανάγκη θα φεύγαμε»
Διαβάστε το στο news.grΣτιγμές αγωνίας για τη Λίτσα Γιαγκούση στα Βίλια – «Είμαι 300 μέτρα από τη φωτιά»
«Πριν μια ώρα ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα, αλλά τώρα βλέπω αναζωπυρώσεις και ανησυχώ», λέει η Λίτσα Γιαγκούση. Στον αέρα της εκπομπής “Καλοκαίρι not” βγήκε με τηλεφωνική σύνδεση η Λίτσα Γιαγκούση. Η γνωστή τραγουδίστρια, που έχει μετακομίσει μόνιμα στα Βίλια τα τελευταία χρόνια, ζει στιγμές αγωνίας, καθώς η φωτιά βρίσκεται μια ανάσα από το σπίτι […]
Διαβάστε το στο irafina.grΛίτσα Γιαγκούση από το σπίτι της στα Βίλια: Είμαι 300 μέτρα από τη φωτιά
Η τραγουδίστρια μίλησε στο «Καλοκαίρι #not» από τα Βίλια όπου βρίσκεται για το μέτωπο φωτιάς δίπλα στο σπίτι της.Η Λίτσα Γιαγκούση μίλησε τηλεφωνικά στην Ελένη Τσολάκη στην εκπομπή του Open «Καλοκαίρι #not» για το τρόμο που ζει τις τελευταίες ώρες λόγω της πυρκαγιάς που μαίνεται στα Βίλια όπου βρίσκεται το σπίτι της. Η τραγουδίστρια της οποίας το σπίτι βρίσκεται στον περιφερειακό των Βιλίων προς το Πόρτο Γερμενό μοιράστηκε με την παρουσιάστρια την αγωνία της για τα όσα τραγικά συμβαίνουν. «Αυτή τη στιγμή υπάρχει αναζωπύρωση και είμαι στα 300 μέτρα. Για την περιοχή μας μέχρι στιγμής δεν έχουμε μήνυμα εκκένωσης. Χθες ήρθε η αστυνομία και μας είπε να εκκενώσουμε προληπτικά. Ετοιμαστήκαμε, έβαλα πέ
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr