Κούγιας: «Θα καταγγείλω στην ΕΕΑ Ξάνθη και Βόλο»
15:08 - 17/08/2021
Με νέα του ανακοίνωση ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ δήλωσε ότι «δεν φοβάμαι κανέναν και τίποτα γιατί είμαι ο Αλέξης Κούγιας». Σε καταγγελία στην ΕΕΑ κατά των Ξάνθης, Βόλου υποστήριξε ότι θα προχωρήσει ο Αλέξης Κούγιας. Ο ιδιοκτήτης της θεσσαλικής ομάδας ανέφερε σε ανακοίνωσή του: «Είναι αλήθεια ότι λόγω της παθολογικής αγάπης για το ποδόσφαιρο αναγκάζομαι […]
The post Κούγιας: «Θα καταγγείλω στην ΕΕΑ Ξάνθη και Βόλο» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κούγιας: “Θα καταγγείλω στην ΕΕΑ την Ξάνθη και τον Βόλο”
Ο Αλέξης Κούγιας προανήγγειλε ότι θα προχωρήσει σε καταγγελία στην ΕΕΑ κατά της Ξάνθης και του Βόλου.
The post Κούγιας: “Θα καταγγείλω στην ΕΕΑ την Ξάνθη και τον Βόλο” appeared first on pressaris.gr.
Διαβάστε το στο pressaris.grΟ Κούγιας προανήγγειλε ότι θα καταγγείλει στην ΕΕΑ την Ξάνθη και τον Βόλο!
Με προσωπική δήλωση στην ιστοσελίδα της ΑΕΛ ο πρόεδρος της, Αλέξης Κούγιας, αφού κατηγορεί τον ιδιοκτήτη της Ξάνθης, Μπιλ Πάπας, για «ξέπλυμα μαύρου χρήματος» και τον Αχιλλέα Μπέο για το μετοχολόγιο του Βόλου προαναγγέλει καταγγελία των δύο ομάδων στην ΕΕΑ
Διαβάστε το στο fosonline.grΚούγιας: «Θα καταγγείλω στην ΕΕΑ Ξάνθη και Βόλο»
Κούγιας: «Θα καταγγείλω στην ΕΕΑ Ξάνθη και Βόλο»
17/08/2021
Σε καταγγελία στην ΕΕΑ κατά των Ξάνθης, Βόλου υποστήριξε ότι θα προχωρήσει ο Αλέξης Κούγιας.
Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ ανέφερε σε ανακοίνωσή του:
«Είναι αλήθεια ότι λόγω της παθολογικής αγάπης για το ποδόσφαιρο αναγκάζομαι να συνυπάρχω με υποκείμενα και κακοποιούς. Μετά το χθεσινό επεισόδιο και την άνανδρη επίθεση από πίσω του Μπέου όπως αποδεικνύεται από τις κάμερες ασφαλείας, θέλω να δηλώσω για άλλη μία φορά ότι κανείς, ότι και να κάνει, δεν μπορεί να μου κλείσει το στόμα και να αναδεικνύω ότι βρώμικο υπάρχει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Δεν φοβάμαι κανένα και τίποτα γιατί είμαι ο Αλέξης Κούγιας με
Διαβάστε το στο filathlos.gr