Το μήνυμα των Meghan και Harry για την κατάσταση στο Αφγανιστάν και την Αϊτή

13:10 - 18/08/2021

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry, με ένα μήνυμα στο site του φιλανθρωπικού οργανισμού τους Archewell, αναφέρθηκαν στα γεγονότα που έλαβαν...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Το μήνυμα των Meghan και Harry για την κατάσταση στο Αφγανιστάν και την Αϊτή

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry, με ένα μήνυμα στο site του φιλανθρωπικού οργανισμού τους Archewell...

Διαβάστε το στο Zougla

Το ΚΚΕ για την κατάσταση στο Αφγανιστάν: Υποκρισία και κροκοδείλια δάκρυα

«Η υποκρισία και τα κροκοδείλια δάκρυα για το χάος που επικρατεί στην Καμπούλ, δεν μπορεί να κρύψει τις τεράστιες ευθύνες όλων των κυβερνήσεων που υπηρέτησαν και υπηρετούν τους επιθετικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και ΕΕ και που εδώ και 20 χρόνια συμμετείχαν ενεργά στην επέμβαση στο Αφγανιστάν, με στρατιωτικά μέσα και προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων», σημειώνει σε σχόλιό του για την κατάσταση στο Αφγανιστάν, το γραφείο Τύπου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Το ΚΚΕ για την κατάσταση στο Αφγανιστάν: Υποκρισία και κροκοδείλια δάκρυα

«Η υποκρισία και τα κροκοδείλια δάκρυα για το χάος που επικρατεί στην Καμπούλ, δεν μπορεί να κρύψει τις τεράστιες ευθύνες όλων των κυβερνήσεων που υπηρέτησαν και υπηρετούν τους επιθετικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και ΕΕ και που εδώ και 20 [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»