#Meghan Markle

Meghan Markle: Νέες αποκαλύψεις για το bullying σε υπαλλήλους των Ανακτόρων

instyle.gr
Στριμωγμένη στη γωνία είναι η Meghan Markle, καθώς αναμένονται νέες αποκαλύψεις για το bullying που έκανε σε υπαλλήλους της στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Ο συγγραφέας Tom Bower θεωρεί πως περισσότερες πληροφορίες θα έρθουν στο φως αφού πρώην βοηθός της δούκισσας του Σάσεξ μίλησε επισήμως για όλα όσα έζησε ως εργαζόμενη της Meghan. “Δεν έχω καμία […] The post Meghan Markle: Νέες αποκαλύψεις για το bullying σε υπαλλήλους των Ανακτόρων appeared first on InStyle.
20:48 24/04/2024

Μεγάλες αλλαγές για Meghan Markle και πρίγκιπα Harry – Φέρνουν… βρετανικό αέρα στην ομάδα τους

instyle.gr
Ανακατατάξεις και αλλαγές φέρνουν στην ομάδα δημοσίων σχέσεων η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry, θέλοντας να ενισχύσουν την εικόνα τους. Και μάλιστα, το σχέδιό τους περιλαμβάνει και μία σημαντική πρόσληψη στη Μεγάλη Βρετανία, κάτι που σημαίνει ότι θέλουν να τονώσουν τις δημόσιες σχέσεις τους στην πατρίδα του πρίγκιπα Harry. Η πρώην διευθύντρια Παγκόσμιας Επικοινωνίας […] The post Μεγάλες αλλαγές για Meghan Markle και πρίγκιπα Harry – Φέρνουν… βρετανικό αέρα στην ομάδα τους appeared first on InStyle.
17:49 23/04/2024

H Μeghan Markle ξεκίνησε να δίνει την μαρμελάδα της και οι φίλες της κάνουν το καλύτερο support

queen.gr
Ο στενός κύκλος της Meghan Markle στηρίζει και υποστηρίζει το American Rivier Orchard και οι φίλες της δεν το κρύβουν.Περισσότερα...
23:17 22/04/2024

Η Meghan Markle αντιγράφει τον βασιλιά Κάρολο – “Δεν έχει καμία αυθεντικότητα”

instyle.gr
Το πρώτο προϊόν που λάνσαρε η Meghan Markle από το νέο επιχειρηματικό εγχείρημά της American Riviera Orchard έτυχε χλιαρής υποδοχής. Η δούκισσα του Σάσεξ έστειλε σε 50 φίλες influencers ένα βάζο μαρμελάδα Ειδικοί σε θέματα brand χαρακτήρισαν το λανσάρισμα “περίεργη στρατηγική” που στερείται “αυθεντικότητας” και τόνισαν ότι η Meghan πρέπει να “επεκτείνει την εμβέλειά της”. […] The post Η Meghan Markle αντιγράφει τον βασιλιά Κάρολο – “Δεν έχει καμία αυθεντικότητα” appeared first on InStyle.
10:46 18/04/2024

Meghan Markle: Αυτό είναι το πρώτο προϊόν από το νέο lifestyle brand της – Το έστειλε σε 50 influencers

instyle.gr
Η Meghan Markle λάνσαρε το πρώτο προϊόν της νέας της επιχείρησης American Riviera Orchard. Mάλιστα, για την προώθησή του το έστειλε σε 50 influencers και φίλους της. Και προφανώς θέλησε το ξεκίνημά της να είναι γλυκό αφού το πρώτο προϊόν της είναι ένα βαζάκι μαρμελάδα φράουλα. Η σχεδιάστρια μόδας Tracy Robbins και η Αργεντίνα socialite […] The post Meghan Markle: Αυτό είναι το πρώτο προϊόν από το νέο lifestyle brand της – Το έστειλε σε 50 influencers appeared first on InStyle.
17:46 16/04/2024

Αμερικανικό “χαστούκι” στη Meghan Markle – Τι δείχνει νέα δημοσκόπηση

instyle.gr
Τις επιχειρηματικές φιλοδοξίες της Meghan Markle έπληξαν οι Αμερικανοί, καθώς φαίνεται πως έχουν ήδη αρκετά σαμπουάν για σκύλους και βούτυρο ξηρών καρπών. Άλλωστε, αυτό δείχνουν τα ευρήματα νέας δημοσκόπησης, η οποία διαπιστώνει ότι το ενδιαφέρον για το νέο brand lifestyle της Meghan Markle είναι σχεδόν ανύπαρκτο. Το 68% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι δεν ενδιαφέρεται για […] The post Αμερικανικό “χαστούκι” στη Meghan Markle – Τι δείχνει νέα δημοσκόπηση appeared first on InStyle.
10:46 15/04/2024

Meghan Markle-Πρίγκιπας Harry: Ετοιμάζουν δύο σειρές για το Netflix- Στην κουζίνα η δούκισσα του Σάσεξ

instyle.gr
H Meghan Markle και o πρίγκιπας Harry συνεχίζουν τη συνεργασία τους με το Netflix, αφού ανακοίνωσαν πως έχουν ήδη δύο έργα στα σκαριά. Η εταιρεία τους Archewell Productions αποκάλυψε ότι δύο νέες μη μυθοπλαστικές σειρές βρίσκονται στα “αρχικά στάδια” της παραγωγής στο Netflix, με το Deadline να μεταδίδει πρώτο την είδηση. Μια σειρά που επιμελείται […] The post Meghan Markle-Πρίγκιπας Harry: Ετοιμάζουν δύο σειρές για το Netflix- Στην κουζίνα η δούκισσα του Σάσεξ appeared first on InStyle.
21:46 12/04/2024

Harry-Meghan: Αγώνας δρόμου να αυξήσουν τη δημοφιλία τους στη Βρετανία

instyle.gr
Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle κλήθηκαν να “κάνουν περισσότερα” για να ενισχύσουν τη δημοφιλία τους στη Βρετανία, ενόψει της επιστροφής στη χώρα τον επόμενο μήνα. Ο Harry πρόκειται να παραστεί σε μια ειδική τελετή στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου στις 8 Μαΐου, για να γιορτάσει τη 10η επέτειο των Αγώνων Invictus. Ενόψει […] The post Harry-Meghan: Αγώνας δρόμου να αυξήσουν τη δημοφιλία τους στη Βρετανία appeared first on InStyle.
13:46 11/04/2024

Πρίγκιπας Φίλιππος: Το παρατσούκλι που είχε βγάλει στη Meghan Markle

instyle.gr
Τρία χρόνια συμπληρώθηκαν από τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου, στις 9 Απριλίου 2021. Γνωστή βασιλική εμπειρογνώμων μιλώντας στην επέτειο θανάτου του για τον αείμνηστο δούκα του Εδιμβούργου, αποκάλυψε ότι ο πρίγκιπας Φίλιππος είχε ένα χαρακτηριστικό παρατσούκλι για τη Meghan Markle και ήταν ανάλογο με τις εντυπωσιακές ομοιότητες της Meghan με μια άλλη δούκισσα. Δείτε αυτή […] The post Πρίγκιπας Φίλιππος: Το παρατσούκλι που είχε βγάλει στη Meghan Markle appeared first on InStyle.
12:46 10/04/2024

Harry – Meghan: Αγοράζουν σπίτι στο Λονδίνο;

instyle.gr
Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle αναμένεται να ταξιδέψουν στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Μάιο για να γιορτάσουν τη δέκατη επέτειο των Invictus Games, των Παραολυμπιακών Αγώνων για βετεράνους πολέμου και τραυματίες στρατιωτικούς. Κατά τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού, ο δούκας του Σάσεξ θα έχει άπλετο χρόνο να δει τον πατέρα του, τον βασιλιά Κάρολο […] The post Harry – Meghan: Αγοράζουν σπίτι στο Λονδίνο; appeared first on InStyle.
10:46 09/04/2024

Απελπισμένος ο πρίγκιπας Harry – Η έκκληση 7 λέξεων στη Meghan Markle

instyle.gr
Ο πρίγκιπας Harry είναι σε δύσκολη θέση και απευθύνει απελπισμένη έκκληση στη σύζυγό του, ενώ ετοιμάζεται να επιστρέψει στην πατρίδα του. Το κλίμα σίγουρα είναι βαρύ στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά την ανακοίνωση της διάγνωσης με καρκίνο τόσο του βασιλιά όσο και της Kate Middleton. Επίσης, η κοινή γνώμη έχει στραφεί εναντίον του Harry και της […] The post Απελπισμένος ο πρίγκιπας Harry – Η έκκληση 7 λέξεων στη Meghan Markle appeared first on InStyle.
18:46 08/04/2024

Meghan Markle: Καλείται να υιοθετήσει νέο στιλ – Ποιος ο λόγος;

instyle.gr
Μια συνολική αλλαγή της εικόνας που προβάλλει, θέλει να κάνει η Meghan Markle. Πρόκειται για αυτό που οι ειδικοί αποκαλούν rebranding. Φυσικά, στη διάθεσή της θα έχει τους καλύτερους image makers, μεταξύ των οποίων και στιλίστες. Άλλωστε, οι ενδυματολογικές επιλογές παίζουν καθοριστικό ρόλο στο είδος της φήμης κάθε celebrity. Εν προκειμένω λοιπόν, η Meghan Markle […] The post Meghan Markle: Καλείται να υιοθετήσει νέο στιλ – Ποιος ο λόγος; appeared first on InStyle.
16:46 07/04/2024

Εποχή εξωστρέφειας για τους Sussexes: Νέα έξοδος και full ρομάντζο για Meghan - Harry

queen.gr
H Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry εμφανίστηκαν με τη συνοδεία της Doria Ragland σε εκδήλωση για την αφρικάνικη- αμερικάνικη κουλτούρα και ο χαρά τους δεν κρύβεται.Περισσότερα...
23:09 03/04/2024

Meghan Markle: Έδειξε την τρυφερή της πλευρά διαβάζοντας παραμύθια στο Νοσοκομείο Παίδων του Λος Άντζελες

instyle.gr
Η Meghan Markle επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Παίδων του Λος Άντζελες θέλοντας να υποστηρίξει την εκστρατεία συγκέντρωσης πόρων Make March Matter. Η δούκισσα του Σάσεξ διάβασε τρία από τα αγαπημένα της βιβλία στα παιδάκια επιδεικνύοντας τις υποκριτικές της ικανότητες. “Τα παιδιά γελούσαν και τραγουδούσαν καθώς η δούκισσα μεταμορφωνόταν σε χαρακτήρα με κάθε σελίδα καθώς διάβαζε αγαπημένα […] The post Meghan Markle: Έδειξε την τρυφερή της πλευρά διαβάζοντας παραμύθια στο Νοσοκομείο Παίδων του Λος Άντζελες appeared first on InStyle.
15:46 03/04/2024

Πρίγκιπας Harry: Πώς τον επηρεάζει ο καρκίνος της Kate Middleton

instyle.gr
Ο πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του Meghan Markle ενημερώθηκαν για τη διάγνωση του καρκίνου της Kate Middleton από τη δημοσιοποίηση του βιντεοσκοπημένου μηνύματός της. Όπως λένε οι πληροφορίες, το ζευγάρι σοκαρίστηκε -όπως και ολόκληρος ο πλανήτης- και φέρεται να επικοινώνησαν ιδιωτικά με τον πρίγκιπα William και την Kate προτού βγάλουν τη λιτή ανακοίνωσή τους, […] The post Πρίγκιπας Harry: Πώς τον επηρεάζει ο καρκίνος της Kate Middleton appeared first on InStyle.
10:46 03/04/2024

Η πιο καλή…. επιχειρηματίας είναι η Meghan Markle – Επεκτείνει την αίτηση για εμπορικό σήμα

instyle.gr
Η Meghan Markle δεν αρκείται στον τίτλο της επόμενης Martha Stewart, αλλά φαίνεται πως εποφθαλμιά το στέμμα ομορφιάς της Gwyneth Paltrow. Η δούκισσα του Σάσεξ επεκτείνει τον κατάλογο προϊόντων που θα διαθέτει προς πώληση μέσω του lifestyle brand της, American Riviera Orchard, καθώς πρόσθεσε καλλυντικά και προϊόντα ομορφιάς. Οι λεπτομέρειες αυτές προέκυψαν από την επέκταση […] The post Η πιο καλή…. επιχειρηματίας είναι η Meghan Markle – Επεκτείνει την αίτηση για εμπορικό σήμα appeared first on InStyle.
18:46 26/03/2024

Kate Middleton: Οι θεωρίες συνομωσίας, ο καρκίνος και η κόντρα με την Meghan Markle

govastileto.gr
Μετά από απουσία τριών μηνών από την ενεργό δράση και δύο μήνες μετά το χειρουργείο στην κοιλιακή χώρα, η Kate Middleton αναγκάστηκε να εμφανιστεί και μέσα από ένα συγκινητικό μήνυμα να μιλήσει για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο. Μιλώντας στην κάμερα και απευθείας στα μάτια των ανθρώπων που την αγαπούν ανά τον κόσμο, […]
18:00 26/03/2024

Kate Middleton & William: Γιατί δεν ενημέρωσαν τον Harry και τη Meghan Markle ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει καρκίνο;

govastileto.gr
Η Kate Middleton αποκάλυψε την Παρασκευή 22/3 ότι διαγνώστηκε με καρκίνο και ότι βρίσκεται στο πρώτο στάδιο της θεραπείας της, προκαλώντας ένα παγκόσμιο κύμα συμπαράστασης. Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sun» η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William δεν είπαν στον Harry και τη Meghan για τον καρκίνο επειδή «δεν μπορούν να τους εμπιστευτούν». Ο […]
14:00 25/03/2024

Meghan Markle-Πρίγκιπας Harry: Η λιτή ανακοίνωση για την Kate Middleton

instyle.gr
Σοκ προκάλεσε η ανακοίνωση της Kate Middleton ότι πάσχει από καρκίνο και υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία. Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry εξέδωσαν δήλωση μετά την ανακοίνωση της πριγκίπισσας της Ουαλίας εκφράζοντας τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση. Οπως ανέφεραν στη λιτή και τυπική δήλωσή τους που μοιράστηκαν με το Peple ο δούκας και η […] The post Meghan Markle-Πρίγκιπας Harry: Η λιτή ανακοίνωση για την Kate Middleton appeared first on InStyle.
11:46 23/03/2024

Harry-Meghan: Χαστούκι από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ – Απομακρύνονται από τη βασιλική οικογένεια

instyle.gr
Νέο επεισόδιο στο σίριαλ ανάμεσα στον πρίγκιπα Harry και τη σύζυγό του, Meghan Markle με τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Το ζευγάρι παραιτήθηκε από τα πριγκιπικά του καθήκοντα και μετεγκαταστάθηκε στις ΗΠΑ, ενώ στα χρόνια που ακολούθησαν, ο Harry και η Meghan εξαπέλυσαν δριμείες επιθέσεις κατά των μελών της βασιλικής οικογένειας, μέσω συνεντεύξεων, αυτοβιογραφίας, ντοκιμαντέρ. Κι […] The post Harry-Meghan: Χαστούκι από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ – Απομακρύνονται από τη βασιλική οικογένεια appeared first on InStyle.
14:46 19/03/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load