#Meghan Markle

Η Μέγκαν Μαρκλ χωρίς το διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων της – Στιλάτη εμφάνιση με μια casual πινελιά

Newsbeast.gr
Προς τιμήν της Παγκόσμιας Ημέρας του Κοριτσιού, η Δούκισσα του Σάσεξ επισκέφθηκε το Girls, Inc. of Greater Santa Barbara. Η Μέγκαν Μαρκλ έδειχνε ισορροπημένη και στιλάτη με ένα ψηλόμεσο κρεμ παντελόνι και ένα άνετο και ευάερο μπλε λινό πουκάμισο για την περίσταση, απογειώνοντας το σύνολό της με ένα ζευγάρι σουέντ γόβες. Η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι έσφιξε τη μέση της με μια δερμάτινη ζώνη σε απόχρωση καραμέλας και προσέδωσε μια casual πινελιά στο ντύσιμό της φορώντας το χαλαρό πουκάμισό της με ανεβασμένα μανίκια και ξεκούμπωτο το πάνω μέρος. Η Δούκισσα του Σάσσεξ στη συγκεκριμένη εκδήλωση εμφανίστηκε χωρίς το λευκό διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων της με τρεις πέτρες, αντικαθιστώνατς το με
19:12 15/10/2024

Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle: Οι φήμες για κρίση στο γάμο τους «φουντώνουν» – Η solo εμφάνιση που πυροδότησε τα σενάρια χωρισμού

govastileto.gr
Οι φήμες που θέλουν τον Πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους στην προσωπική ζωή τους γίνονται ολοένα και πιο έντονες. Πιο συγκεκριμένα, η νέα solo εμφάνιση της Meghan Markle, μια εβδομάδα μόλις αφού ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τον πρίγκιπα Harry μόνο του σε ένα καφέ κοντά στο σπίτι τους στο […]
18:30 13/10/2024

Meghan Markle: Πως κατάφερε ένα παλαιότερο φόρεμα της να δείχνει brand new!

tlife.gr
H Meghan Markle αυτό το ΣΚ έκανε μια εμφάνιση-έκπληξη στο gala  του Νοσοκομείου Παίδων 2024 του To άρθρο Meghan Markle: Πως κατάφερε ένα παλαιότερο φόρεμα της να δείχνει brand new! δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:54 07/10/2024

Η Meghan Markle μόνη ξνά με κόκκινο και αποκαλυπτικό maxi φόρεμα που σίγουρα θυμάσαι

queen.gr
Η solo εμφάνιση της Meghan Markle σχολιάστηκε κυρίως για το τολμηρό ντεκολτέ της.Περισσότερα...
22:39 06/10/2024

Meghan Markle: Εμφάνιση-έκπληξη σε γκαλά χωρίς τον Harry και με φόρεμα από το 2021

instyle.gr
Η Meghan Markle κάνει μια εμφάνιση έκπληξη για να υποστηρίξει έναν καλό σκοπό. Η δούκισσα του Σάσεξ ήταν μια απρόσμενη, αλλά λαμπερή καλεσμένη στο γκαλά του Νοσοκομείου Παίδων Λος Άντζελες 2024 το Σάββατο. Where whereeee Meghan Markle I love youuu https://t.co/YviMSjc5eT — Malaika Helena (@MalaikaHelena) October 6, 2024 Η Meghan έκανε μια αιφνιδιαστική εμφάνιση στην […] The post Meghan Markle: Εμφάνιση-έκπληξη σε γκαλά χωρίς τον Harry και με φόρεμα από το 2021 appeared first on InStyle.
21:34 06/10/2024

Harry-Meghan: Πώς προσπάθησαν να “καπελώσουν” την Kate

instyle.gr
Η Kate Middleton ανακοίνωσε το τέλος των χημειοθεραπειών με ένα συγκινητικό και άκρως προσωπικο βίντεο. Μόλις λίγες ώρες μετά ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle προσπάθησαν να ρίξουν σκιά στην πριγκίπισσα της Ουαλίας, δίνοντας στη δημοσιότητα το δικό τους βίντεο όπου ανακοινώνουν το αποτέλεσμα της νέας τους συνεργασίας με το Netflix. Το POLO, η […] The post Harry-Meghan: Πώς προσπάθησαν να “καπελώσουν” την Kate appeared first on InStyle.
03:27 11/09/2024

Meghan Markle: Νέες αποκαλύψεις για το bullying σε υπαλλήλους των Ανακτόρων

instyle.gr
Στριμωγμένη στη γωνία είναι η Meghan Markle, καθώς αναμένονται νέες αποκαλύψεις για το bullying που έκανε σε υπαλλήλους της στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Ο συγγραφέας Tom Bower θεωρεί πως περισσότερες πληροφορίες θα έρθουν στο φως αφού πρώην βοηθός της δούκισσας του Σάσεξ μίλησε επισήμως για όλα όσα έζησε ως εργαζόμενη της Meghan. “Δεν έχω καμία […] The post Meghan Markle: Νέες αποκαλύψεις για το bullying σε υπαλλήλους των Ανακτόρων appeared first on InStyle.
20:48 24/04/2024

Μεγάλες αλλαγές για Meghan Markle και πρίγκιπα Harry – Φέρνουν… βρετανικό αέρα στην ομάδα τους

instyle.gr
Ανακατατάξεις και αλλαγές φέρνουν στην ομάδα δημοσίων σχέσεων η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry, θέλοντας να ενισχύσουν την εικόνα τους. Και μάλιστα, το σχέδιό τους περιλαμβάνει και μία σημαντική πρόσληψη στη Μεγάλη Βρετανία, κάτι που σημαίνει ότι θέλουν να τονώσουν τις δημόσιες σχέσεις τους στην πατρίδα του πρίγκιπα Harry. Η πρώην διευθύντρια Παγκόσμιας Επικοινωνίας […] The post Μεγάλες αλλαγές για Meghan Markle και πρίγκιπα Harry – Φέρνουν… βρετανικό αέρα στην ομάδα τους appeared first on InStyle.
17:49 23/04/2024

H Μeghan Markle ξεκίνησε να δίνει την μαρμελάδα της και οι φίλες της κάνουν το καλύτερο support

queen.gr
Ο στενός κύκλος της Meghan Markle στηρίζει και υποστηρίζει το American Rivier Orchard και οι φίλες της δεν το κρύβουν.Περισσότερα...
23:17 22/04/2024

Η Meghan Markle αντιγράφει τον βασιλιά Κάρολο – “Δεν έχει καμία αυθεντικότητα”

instyle.gr
Το πρώτο προϊόν που λάνσαρε η Meghan Markle από το νέο επιχειρηματικό εγχείρημά της American Riviera Orchard έτυχε χλιαρής υποδοχής. Η δούκισσα του Σάσεξ έστειλε σε 50 φίλες influencers ένα βάζο μαρμελάδα Ειδικοί σε θέματα brand χαρακτήρισαν το λανσάρισμα “περίεργη στρατηγική” που στερείται “αυθεντικότητας” και τόνισαν ότι η Meghan πρέπει να “επεκτείνει την εμβέλειά της”. […] The post Η Meghan Markle αντιγράφει τον βασιλιά Κάρολο – “Δεν έχει καμία αυθεντικότητα” appeared first on InStyle.
10:46 18/04/2024

Meghan Markle: Αυτό είναι το πρώτο προϊόν από το νέο lifestyle brand της – Το έστειλε σε 50 influencers

instyle.gr
Η Meghan Markle λάνσαρε το πρώτο προϊόν της νέας της επιχείρησης American Riviera Orchard. Mάλιστα, για την προώθησή του το έστειλε σε 50 influencers και φίλους της. Και προφανώς θέλησε το ξεκίνημά της να είναι γλυκό αφού το πρώτο προϊόν της είναι ένα βαζάκι μαρμελάδα φράουλα. Η σχεδιάστρια μόδας Tracy Robbins και η Αργεντίνα socialite […] The post Meghan Markle: Αυτό είναι το πρώτο προϊόν από το νέο lifestyle brand της – Το έστειλε σε 50 influencers appeared first on InStyle.
17:46 16/04/2024

Αμερικανικό “χαστούκι” στη Meghan Markle – Τι δείχνει νέα δημοσκόπηση

instyle.gr
Τις επιχειρηματικές φιλοδοξίες της Meghan Markle έπληξαν οι Αμερικανοί, καθώς φαίνεται πως έχουν ήδη αρκετά σαμπουάν για σκύλους και βούτυρο ξηρών καρπών. Άλλωστε, αυτό δείχνουν τα ευρήματα νέας δημοσκόπησης, η οποία διαπιστώνει ότι το ενδιαφέρον για το νέο brand lifestyle της Meghan Markle είναι σχεδόν ανύπαρκτο. Το 68% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι δεν ενδιαφέρεται για […] The post Αμερικανικό “χαστούκι” στη Meghan Markle – Τι δείχνει νέα δημοσκόπηση appeared first on InStyle.
10:46 15/04/2024

Meghan Markle-Πρίγκιπας Harry: Ετοιμάζουν δύο σειρές για το Netflix- Στην κουζίνα η δούκισσα του Σάσεξ

instyle.gr
H Meghan Markle και o πρίγκιπας Harry συνεχίζουν τη συνεργασία τους με το Netflix, αφού ανακοίνωσαν πως έχουν ήδη δύο έργα στα σκαριά. Η εταιρεία τους Archewell Productions αποκάλυψε ότι δύο νέες μη μυθοπλαστικές σειρές βρίσκονται στα “αρχικά στάδια” της παραγωγής στο Netflix, με το Deadline να μεταδίδει πρώτο την είδηση. Μια σειρά που επιμελείται […] The post Meghan Markle-Πρίγκιπας Harry: Ετοιμάζουν δύο σειρές για το Netflix- Στην κουζίνα η δούκισσα του Σάσεξ appeared first on InStyle.
21:46 12/04/2024

Harry-Meghan: Αγώνας δρόμου να αυξήσουν τη δημοφιλία τους στη Βρετανία

instyle.gr
Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle κλήθηκαν να “κάνουν περισσότερα” για να ενισχύσουν τη δημοφιλία τους στη Βρετανία, ενόψει της επιστροφής στη χώρα τον επόμενο μήνα. Ο Harry πρόκειται να παραστεί σε μια ειδική τελετή στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου στις 8 Μαΐου, για να γιορτάσει τη 10η επέτειο των Αγώνων Invictus. Ενόψει […] The post Harry-Meghan: Αγώνας δρόμου να αυξήσουν τη δημοφιλία τους στη Βρετανία appeared first on InStyle.
13:46 11/04/2024

Πρίγκιπας Φίλιππος: Το παρατσούκλι που είχε βγάλει στη Meghan Markle

instyle.gr
Τρία χρόνια συμπληρώθηκαν από τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου, στις 9 Απριλίου 2021. Γνωστή βασιλική εμπειρογνώμων μιλώντας στην επέτειο θανάτου του για τον αείμνηστο δούκα του Εδιμβούργου, αποκάλυψε ότι ο πρίγκιπας Φίλιππος είχε ένα χαρακτηριστικό παρατσούκλι για τη Meghan Markle και ήταν ανάλογο με τις εντυπωσιακές ομοιότητες της Meghan με μια άλλη δούκισσα. Δείτε αυτή […] The post Πρίγκιπας Φίλιππος: Το παρατσούκλι που είχε βγάλει στη Meghan Markle appeared first on InStyle.
12:46 10/04/2024

Harry – Meghan: Αγοράζουν σπίτι στο Λονδίνο;

instyle.gr
Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle αναμένεται να ταξιδέψουν στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Μάιο για να γιορτάσουν τη δέκατη επέτειο των Invictus Games, των Παραολυμπιακών Αγώνων για βετεράνους πολέμου και τραυματίες στρατιωτικούς. Κατά τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού, ο δούκας του Σάσεξ θα έχει άπλετο χρόνο να δει τον πατέρα του, τον βασιλιά Κάρολο […] The post Harry – Meghan: Αγοράζουν σπίτι στο Λονδίνο; appeared first on InStyle.
10:46 09/04/2024

Απελπισμένος ο πρίγκιπας Harry – Η έκκληση 7 λέξεων στη Meghan Markle

instyle.gr
Ο πρίγκιπας Harry είναι σε δύσκολη θέση και απευθύνει απελπισμένη έκκληση στη σύζυγό του, ενώ ετοιμάζεται να επιστρέψει στην πατρίδα του. Το κλίμα σίγουρα είναι βαρύ στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά την ανακοίνωση της διάγνωσης με καρκίνο τόσο του βασιλιά όσο και της Kate Middleton. Επίσης, η κοινή γνώμη έχει στραφεί εναντίον του Harry και της […] The post Απελπισμένος ο πρίγκιπας Harry – Η έκκληση 7 λέξεων στη Meghan Markle appeared first on InStyle.
18:46 08/04/2024

Meghan Markle: Καλείται να υιοθετήσει νέο στιλ – Ποιος ο λόγος;

instyle.gr
Μια συνολική αλλαγή της εικόνας που προβάλλει, θέλει να κάνει η Meghan Markle. Πρόκειται για αυτό που οι ειδικοί αποκαλούν rebranding. Φυσικά, στη διάθεσή της θα έχει τους καλύτερους image makers, μεταξύ των οποίων και στιλίστες. Άλλωστε, οι ενδυματολογικές επιλογές παίζουν καθοριστικό ρόλο στο είδος της φήμης κάθε celebrity. Εν προκειμένω λοιπόν, η Meghan Markle […] The post Meghan Markle: Καλείται να υιοθετήσει νέο στιλ – Ποιος ο λόγος; appeared first on InStyle.
16:46 07/04/2024

Εποχή εξωστρέφειας για τους Sussexes: Νέα έξοδος και full ρομάντζο για Meghan - Harry

queen.gr
H Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry εμφανίστηκαν με τη συνοδεία της Doria Ragland σε εκδήλωση για την αφρικάνικη- αμερικάνικη κουλτούρα και ο χαρά τους δεν κρύβεται.Περισσότερα...
23:09 03/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load