Έκτακτη τηλεδιάσκεψη των ΥΠΕΞ του ΝΑΤΟ για το Αφγανιστάν
17:58 - 18/08/2021
Έκτακτο Συμβούλιο των Υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ, με τηλεδιάσκεψη, συγκάλεσε για την Παρασκευή 20 Αυγούστου και με θέμα το Αφγανιστάν, ο Γενικός Γραμματέας της Συμμαχίας, Γενς Στόλτενμπεργκ. Όπως χαρακτηριστικά έγραψε στο twitter ο Γ. Στόλτενμπεργκ: «Έχω συγκαλέσει έκτακτη τηλεδιάσκεψη των Υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ την Παρασκευή 20 Αυγούστου για να συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό και […]
The post Έκτακτη τηλεδιάσκεψη των ΥΠΕΞ του ΝΑΤΟ για το Αφγανιστάν appeared first on Paraskhnio.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έκτακτη σύνοδο κορυφής της G20 για το Αφγανιστάν
Οργανώνεται για το επόμενο Σαββατοκύριακο
Διαβάστε το στο Το ΝΑΤΟ κάνει τηλεδιάσκεψη για το φιάσκο στο Αφγανιστάν
Έκτακτο Συμβούλιο των Υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ, με τηλεδιάσκεψη, συγκάλεσε για την Παρασκευή 20 Αυγούστου και με θέμα το Αφγανιστάν, ο Γενικός Γραμματέας της Συμμαχίας, Γενς Στόλτενμπεργκ. Όπως χαρακτηριστικά έγραψε στο twitter ο Γ. Στόλτενμπεργκ: «Έχω συγκαλέσει έκτακτη τηλεδιάσκεψη των Υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ την Παρασκευή 20 Αυγούστου για να συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό και […]
The post Το ΝΑΤΟ κάνει τηλεδιάσκεψη για το φιάσκο στο Αφγανιστάν appeared first on Militaire.gr.
Διαβάστε το στο militaire.grΈκτακτη τηλεδιάσκεψη των ΥΠΕΞ του ΝΑΤΟ για το Αφγανιστάν
Έκτακτο Συμβούλιο των Υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ, με τηλεδιάσκεψη, συγκάλεσε για την Παρασκευή 20 Αυγούστου και με θέμα το Αφγανιστάν, ο Γενικός Γραμματέας της Συμμαχίας, Γενς Στόλτενμπεργκ. Όπως χαρακτηριστικά έγραψε ο Στόλτενμπεργκ στο Τwitter: «Έχω συγκαλέσει έκτακτη τηλεδιάσκεψη των Υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ την Παρασκευή 20 Αυγούστου για να συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό και να […]
The post Έκτακτη τηλεδιάσκεψη των ΥΠΕΞ του ΝΑΤΟ για το Αφγανιστάν first appeared on Lykavitos.gr.
Διαβάστε το στο lykavitos.gr