Σοκάρει η ομολογία του 14χρονου που κατηγορείται για εμπρησμό: «Μου άρεσαν οι φωτιές και οι καπνοί!»

21:26 - 18/08/2021

Σοκάρει η ομολογία του 14χρονου που συνελήφθη για τις φωτιές σε Μαλεσίνα και Θεολόγο, καθώς οι αρχές έφτασαν σε αυτόν αξιοποιώντας τα στοιχεία που προέκυψαν. Συγκεκριμένα, ο 14χρονος έβαλε 13 φορές φωτιές σε Μαλεσίνα και Θεολόγο, στη Φθιώτιδα, ενώ ομολόγησε τις πράξεις του και είναι αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες! «Μου άρεσαν οι φωτιές και οι καπνοί» φέρεται να είπε κατά την ανάκρισή του, όπου ομολόγησε ότι εκείνος ήταν που επιχείρησε να αρχίσει πυρκαγιές 13 φορές. Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο δήμαρχος Λοκρών Θανάσης Ζεκεντές μιλώντας στην ΕΡΤ και μεταφέροντας την ενημέρωση που είχε από την υπεύθυνη προϊσταμένη της Πυροσβεστικής Λαμίας. Μάλιστα, όπως ανέφερε το παιδί στις αρχές, τις φωτιές τις έ

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φωτιές στον Θεολόγo: Σοκάρει η ομολογία του 14χρονου που συνελήφθη, «μου άρεσαν οι φωτιές και οι καπνοί»

Σοκάρει η ομολογία του 14χρονου που συνελήφθη για τις φωτιές σε Μαλεσίνα και Θεολόγο, καθώς οι Αρχές έφτασαν σε αυτόν αξιοποιώντας τα στοιχεία που προέκυψαν. «Μου άρεσαν οι φωτιές και οι καπνοί» φέρεται να είπε κατά την ανάκρισή του. Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο δήμαρχος Λοκρών Θανάσης Ζεκεντές μιλώντας στην ΕΡΤ και μεταφέροντας την ενημέρωση […] The post Φωτιές στον Θεολόγo: Σοκάρει η ομολογία του 14χρονου που συνελήφθη, «μου άρεσαν οι φωτιές και οι καπνοί» appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Σοκάρει η ομολογία του 14χρονου εμπρηστή: Μου αρέσει να βλέπω φωτιές και καπνούς

Δεκατρείς εμπρησμούς σε δασικές εκτάσεις στο Δήμο Λοκρών ομολόγησε ο 14χρονος που βρίσκεται πίσω από τις φωτιές στον Θεολόγο. Ο ανήλικος κατηγορείται για εμπρησμό, που είναι κακούργημα και οι γονείς του για παραμέληση ανηλίκου που είναι πλημμέλημα. Ο ανήλικος εντοπίστηκε από κάμερες της περιοχής. Με βάση τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο νεαρός βρέθηκε κοντά […] The post Σοκάρει η ομολογία του 14χρονου εμπρηστή: Μου αρέσει να βλέπω φωτιές και καπνούς first appeared on Lykavitos.gr.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Ανατροπή με τον 14χρονο που κατηγορείται για τις φωτιές στον Θεολόγο

Αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή ο 14χρονος που θεωρείται ύποπτος ως υπεύθυνος για τις φωτιές στον Θεολόγο και ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία. Το παιδί, συνοδεία των γονιών του, ανθρώπων του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λαμίας και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα το μεσημέρι της Πέμπτης (19/8), λίγο μετά τις 12:15. Ο 14χρονος […] The post Ανατροπή με τον 14χρονο που κατηγορείται για τις φωτιές στον Θεολόγο appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Σοκάρει η ομολογία του 14χρονου που συνελήφθη για φωτιά: “Μου αρέσουν οι καπνοί”

Ο 14χρονος έβαλε 13 φορές φωτιές σε Μαλεσίνα και Θεολόγο, στη Φθιώτιδα, ενώ ομολόγησε τις πράξεις του και είναι αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες. Σοκάρει η ομολογία του 14χρονου που συνελήφθη για τις φωτιές σε Μαλεσίνα και Θεολόγο, καθώς οι αρχές έφτασαν σε αυτόν αξιοποιώντας τα στοιχεία που προέκυψαν. «Μου άρεσαν οι φωτιές και οι καπνοί» […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις