Μαρία Αλιφέρη: «Δεν έχω εμβολιαστεί, είναι επιλογή μου κι έχω επιφυλάξεις»
11:04 - 19/08/2021
Η Μαρία Αλιφέρη έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Μαρία Σοφιανού και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την καραντίνα, την […]
The post Μαρία Αλιφέρη: «Δεν έχω εμβολιαστεί, είναι επιλογή μου κι έχω επιφυλάξεις» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρία Αλιφέρη: «Δεν έχω εμβολιαστεί – Δεν φοβήθηκα την πανδημία»
Η Μαρία Αλιφέρη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και αναφέρθηκε στην πανδημία, τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού. «Την καραντίνα τη βίωσα μια χαρά, χωρίς να θέλω να ακουστεί προκλητικό. Η αμέσως προηγούμενη περίοδος είχε πολλή κούραση με πάρα πολλά. Ήταν ευκαιρία για ηρεμία, για εσωτερική ματιά στον εαυτό μου. Όσα είχα στερηθεί, βρήκα το χρόνο να τα...
The post Μαρία Αλιφέρη: «Δεν έχω εμβολιαστεί – Δεν φοβήθηκα την πανδημία» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΜαρία Αλιφέρη: Δεν έχω εμβολιαστεί, έχω επιφυλάξεις- Είμαι εναντίον σε όλο αυτό το κλίμα φόβου
Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα από την συνέντευξη που παραχώρησε η Μαρία Αλιφέρη: Πώς βιώσατε την περίοδο της καραντίνας; Τη βίωσα μια χαρά, χωρίς να θέλω να ακουστεί προκλητικό. Η αμέσως προηγούμενη περίοδος είχε πολλή κούραση με πάρα πολλά. Ήταν ευκαιρία για ηρεμία, για εσωτερική ματιά στον εαυτό μου. Όσα είχα στερηθεί, βρήκα το χρόνο να […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜαρία Αλιφέρη: “Δεν έχω εμβολιαστεί. Είμαι εναντίον σε ότι επιβάλλεται”
Τη νέα της συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Αλιφέρη η οποία μίλησε στο περιοδικό “Λοιπόν”. Η περίοδος
To άρθρο Μαρία Αλιφέρη: “Δεν έχω εμβολιαστεί. Είμαι εναντίον σε ότι επιβάλλεται” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΜαρία Αλιφέρη: «Δεν έχω εμβολιαστεί – Είναι δικαίωμά μου»
Στον δρόμο του Στέφανου Τσιτσιπά και η γνωστή και δημοφιλής ηθοποιός Μαρία Αλιφέρη.
Διαβάστε το στο topontiki.grΜαρία Αλιφέρη: «Δεν έχω εμβολιαστεί – Είμαι εναντίον σε ό,τι επιβάλλεται»
Η Μαρία Αλιφέρη μίλησε για την πανδημία, τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού και το ελληνικό #metoo
Το άρθρο Μαρία Αλιφέρη: «Δεν έχω εμβολιαστεί – Είμαι εναντίον σε ό,τι επιβάλλεται» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΜαρία Αλιφέρη: «Δεν έχω εμβολιαστεί. Είναι επιλογή μου, έχω επιφυλάξεις» – Η αγαπημένη ηθοποιός μιλάει χωρίς φόβο!
Η αγαπημένη ηθοποιός Μαρία Αλιφέρη μίλησε ανοιχτά και με επιχειρήματα για την απόφαση της να μην εμβολιαστεί!
Χρήστος Μαγγίνας για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο
Διαβάστε το στο sportime.grΜαρία Αλιφέρη: «Δεν έχω εμβολιαστεί, είναι επιλογή μου κι έχω επιφυλάξεις»
«Ασφαλώς υπάρχει ιός, ασφαλώς υπάρχει κίνδυνος αλλά μέχρι εκεί»
Διαβάστε το στο patrasevents.grΜαρία Αλιφέρη: «Δεν έχω εμβoλιαστεί. Είμαι εναντίον σε όλο αυτό το κλίμα φόβου»
Μαρία Αλιφέρη: «Δεν έχω εμβoλιαστεί. Είμαι εναντίον σε όλο αυτό το κλίμα φόβου» Η Μαρία Αλιφέρη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Μαρία Σοφιανού και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην καραντίνα, την πανδημία, ενώ παραδέχθηκε πως δεν έχει εμβολιαστεί, καθώς έχει επιφυλάξεις. Πώς βιώσατε την περίοδο της καραντίνας; Τη βίωσα μια χαρά, χωρίς να θέλω […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr