Ο Σοϊλέδης έχασε τον πατέρα του λίγες ώρες μετά το γκολ που του αφιέρωσε
00:31 - 17/12/2019
Στο πένθος βυθίστηκε ο Άρης Σοϊλέδης, καθώς τη Δευτέρα έχασε τον πατέρα του. Ο Έλληνας αμυντικός σκόραρε στην αναμέτρηση με την Βιτορούλ μετά από τέσσερα χρόνια και το αφιέρωσε στον πατέρα του, που λίγες ώρες μετά έφυγε από την ζωή.
Το συγκινητικό μήνυμα του Σοϊλέδη στο instagram:
«Μπαμπάκα μου. Κούκλε μου. Περίμενες να βάλω γκολ για να φύγεις ε;; Πάντα μου έλεγες να βάζω γκολ. Ελπίζω να έφυγες χαρούμενος ψυχή μου. Θα σε αγαπώ αιώνια και σε ευχαριστώ για όλα. Να μας προσέχεις από εκεί ψηλά».
Διαβάστε Περισσότερα στο thestival.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θρήνος για τον Σοϊλέδη: Έχασε τον πατέρα του, λίγες ώρες μετά το γκολ που του αφιέρωσε
Η οικογένεια του Άρη Σοϊλέδη έχει βυθιστεί στο πένθος, καθώς τη Δευτέρα (16/12) έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του Έλληνα ποδοσφαιριστή. Μία ημέρα πριν, ωστόσο, ο Σοϊλέδης σκόραρε με τη φανέλα της Στεάουα Βουκουρεστίου στο ματς με τη Βιτορούλ, για πρώτη φορά μετά από 4 χρόνια και στον πανηγυρισμό του αφιέρωσε το γκολ του πατέρα […]
Διαβάστε το στο makeleio.grΆρης Σοϊλέδης πένθος: Πέθανε ο πατέρας του - Λίγες ώρες πριν του είχε αφιερώσει το γκολ του [pics]
Άρης Σοϊλέδης πένθος: Τραγική ειρωνεία είναι πως ο ποδοσφαιριστής το προηγούμενο βράδυ κατάφερε να σκοράρει με την φανέλα της Στεάουα, και αφιέρωσε το τέρμα που σημείωσε στον πατέρα του.
Διαβάστε το στο