Νέα επίθεση Κούγια σε Μπέο : “Τιμή μου να με βρίζουν”

17:26 - 19/08/2021

Σε μία σκληρή ανακοίνωση προχώρησε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας με αφορμή την επίθεση που ανέφερε ότι δέχτηκε στη Σκιάθο από τον Αχιλλέα Μπέο την προηγούμενη Δευτέρα. Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ χαρακτήρισε τιμή το να τον βρίζουν τα αποβράσματα της κοινωνίας του ποδοσφαίρου είτε αυτά αφορούν δημοσιογράφους είτε παράγοντες, τόσο εντός Λάρισας, […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κούγιας: «Τιμή μου να με βρίζουν»

Κούγιας: «Τιμή μου να με βρίζουν» 19/08/2021 Μία σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας με αφορμή την επίθεση που ανέφερε ότι δέχτηκε στη Σκιάθο από τον Αχιλλέα Μπέο την περασμένη Δευτέρα. Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ χαρακτήρισε τιμή το γεγονός να τον βρίζουν τα αποβράσματα της κοινωνίας του ποδοσφαίρου είτε αυτά αφορούν δημοσιογράφους είτε παράγοντες, τόσο εντός Λάρισας, όσο και εκτός. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια: «Είναι τιμή μου να με βρίζουν και να αρθρογραφούν εις βάρος μου όλα αυτά τα αποβράσματα της κοινωνίας του ποδοσφαίρου (δημοσιογράφοι και παράγοντες) Χαίρομαι ιδιαίτερα που μετά την άνανδρη επίθεση πισώπλατ

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thessports.gr

Πήρε εύκολα το ντέρμπι η ΑΕΚ

Το 1-0 του Άρη με Μορόν! (video)

Το 1-0 της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (video)

Φωνάζει για πέναλτι ο Παναθηναϊκό! (video)

Έμεινε με τον βαθμό μπορούσε και τη νίκη ο Άρης!

Μάντζιος: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε»