Ο Χάρης Ρώμας για την απώλεια του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου – «Πραγματικά έχω πάθει σοκ»
14:36 - 21/08/2021
Σοκαρισμένος είναι ο Χάρης Ρώμας από την απώλεια του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου. Με ανάρτηση που έκανε στο λογαριασμό του στο facebook, […]
The post Ο Χάρης Ρώμας για την απώλεια του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου – «Πραγματικά έχω πάθει σοκ» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Οι μεταγλωττίσεις του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου: Από τον «Κύριο Πατάτα» του Toy Story μέχρι τον Μάμρα
Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, εκτός από τις θεατρικές, τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές, είχε δανείσει τη φωνή του σε χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων. Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΣοκαρισμένος ο Χάρης Ρώμας από την απώλεια του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου: «Τον αποχαιρετώ σήμερα με ένα δάκρυ αληθινό»
«ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΣΟΚ. Ευπρεπής και διακριτικός μέχρι το κόκαλο όπως ήταν δεν με πήρε τηλέφωνο τους τελευταίους 4 μήνες που όπως μαθαίνω είχε το πρόβλημα. Εκτός αν πέντε μήνες πριν, που μιλήσαμε, ήξερε κάτι και δεν ήθελε να μου πει. Ή προσπαθούσε να το ξορκίσει. Είχαμε συμφωνήσει σε εκείνο το τελευταίο τηλέφωνο να παίξει έναν […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΟ Χάρης Ρώμας για τον θάνατο του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου: Έχω πάθει σοκ
Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει ο θάνατος του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου. Ο Χάρης Ρώμας με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook δηλώνει σοκαρισμένος από τον χαμό του συναδέλφου του.
Διαβάστε το στο real.grΧάρης Ρώμας για θάνατο Κώστα Τριανταφυλλόπουλου: Πραγματικά έχω πάθει σοκ
«Ευπρεπής και διακριτικός μέχρι το κόκαλο»
Διαβάστε το στο news.gr