Ο Χάρης Ρώμας για την απώλεια του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου – «Πραγματικά έχω πάθει σοκ»

14:36 - 21/08/2021

Σοκαρισμένος είναι ο Χάρης Ρώμας από την απώλεια του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου. Με ανάρτηση που έκανε στο λογαριασμό του στο facebook, […] The post Ο Χάρης Ρώμας για την απώλεια του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου – «Πραγματικά έχω πάθει σοκ» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Οι μεταγλωττίσεις του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου: Από τον «Κύριο Πατάτα» του Toy Story μέχρι τον Μάμρα

Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, εκτός από τις θεατρικές, τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές, είχε δανείσει τη φωνή του σε χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων.  Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Σοκαρισμένος ο Χάρης Ρώμας από την απώλεια του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου: «Τον αποχαιρετώ σήμερα με ένα δάκρυ αληθινό»

«ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΣΟΚ. Ευπρεπής και διακριτικός μέχρι το κόκαλο όπως ήταν δεν με πήρε τηλέφωνο τους τελευταίους 4 μήνες που όπως μαθαίνω είχε το πρόβλημα. Εκτός αν πέντε μήνες πριν, που μιλήσαμε, ήξερε κάτι και δεν ήθελε να μου πει. Ή προσπαθούσε να το ξορκίσει. Είχαμε συμφωνήσει σε εκείνο το τελευταίο τηλέφωνο να παίξει έναν […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ο Χάρης Ρώμας για τον θάνατο του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου: Έχω πάθει σοκ

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει ο θάνατος του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου. Ο Χάρης Ρώμας με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook δηλώνει σοκαρισμένος από τον χαμό του συναδέλφου του.

Διαβάστε το στο real.gr

Χάρης Ρώμας για θάνατο Κώστα Τριανταφυλλόπουλου: Πραγματικά έχω πάθει σοκ

«Ευπρεπής και διακριτικός μέχρι το κόκαλο»

Διαβάστε το στο news.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο