Survivor: Επικό βίντεο ο Σάκης Κατσούλης τρολάρει τη Μαριαλένα που έχει γίνει άσπρη σαν
15:54 - 21/08/2021
Η ατρόμητη Μαριαλένα Ρουμελιώτη πού στους στίβους του Άγιου Δομίνικου τα έβαζε με όλους και δεν μασούσε τίποτα πήγε να κάνει δύο τρύπες στο αυτί επιπλέον από αυτές που ήδη έχει και της πήγε 5-10 που λέμε. Η Μαριαλένα άσπρισε σαν το πανί κρατούσε το χέρι του Σάκη Κατσούλη και το έσφιγγε, φοβόταν και όταν […]
The post Survivor: Επικό βίντεο ο Σάκης Κατσούλης τρολάρει τη Μαριαλένα που έχει γίνει άσπρη σαν appeared first on Koolnews.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο koolnews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Survivor: Στην Αμαλιάδα ο νικητής Σάκης Κατσούλης μαζί με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη
Τις διακοπές τους μετά από μήνες παραμονής στο Survivor απολαμβάνουν ο νικητής Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη… Ο φωτογραφικός φακός του ilia.news κατέγραψε τους δυο τους στην Αμαλιάδα, όπου φωτογραφήθηκαν σε γνωστό χρυσοχοείο της περιοχής. Click4More: Γιάννης Σπαλιάρας: «Είναι ότι πιο όμορφο έχω ζήσει στη ζωή μου και την καριέρα μου» Το προηγούμενο βράδυ, συμμετείχαν ... Περισσότερα
To άρθρο Survivor: Στην Αμαλιάδα ο νικητής Σάκης Κατσούλης μαζί με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο